![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım herşey cok kotu gıdıo... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... herşey hala berbat..............hala.......ve dah da kotuye gıdıo.ne yapmam gerekıor hıc bır fıkrım yok.evet dıyecekelrınızı duyar gıbıyım olumlu duşun olumlu duşun..ama herşey boylesıne berbt gdıerken ben hıc olumlu duşunebılcegımı sanmıyorum..ne yappmam alzım onuda bılmıyorumm. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... hoşuna gideni yap ::) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... özledim be gunluk..eskıyı ozledım...sevgıyı ozledım.ılgıyı ozledım.huzur ozledım...ıcten uyanmayı ozledım...kalabalığı ozledım.gozlerıyle gozlerımden herşeyı anlayan ıctenliği ozledım...katıksız sevgıyı korunmayı gozlenmeyı gozunden sakınılmayı ozledım...herşeyı ozledım be gunluk herşeyi... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım ozledığım herşeyı hayırlısıyla bana nasip et... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım dertlerımı takmamam ıcın bana cesaret ılrıye bakıp şimdiki anımı değerneldırmem ıcın fırsat ve umut onumdekı fırsatları değerlendırmek ıcın bana acık bır goz nasıp et...allahım mutlu olmam ıcın ıcımdekı gucu kullanmama fırsta ver.allahımmm lutfen yanıdm aol..guzel bır gun guzel bır ay guzel bır ayat ıcın bana yardım et... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
:))) Bazen uyanmak için birilerinin okkalı tokatları gerekir bu da öyle olmuş. Bayıldım ya samimiyeti seviyorum. Bende de var böyle arkadaşlar transa geçince bağırıp kendime getiren. The desert seni sevenlerin ne de çokkk ;)) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... the desert in avatarı ile ne zman karşılaşsam pozitif bir enerji alıyorum. Pozitiflik= the desert avatarı :) bilinçaltımda kayıtlı. gel gelelim sayfasına ne zman girsem aksi, karmakarısık birisi ile karsılasıyorum. bilinçaltıma pozitif yönü öyle kazınmıs ki, yazdıkları bile onun hakkında negatif düşünmeme izin vermiyor. heyyy sen, aksi bayan, senin neşelli yönlerinden mahrum bırakma bizi, dobrasın iyi güzel ama kendine karsı biraz daha anlayıslı olmaya davet ediyorum seni.:) seni takip etmeye devam edeceğim Rabb'im izin verdiği sürece. iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın. mutlu haberler bekliyoruz seni;) sevgiler. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... the desert hergünün güzelliklerle dolu geçsin... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM. |