Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

the desert 28-03-2010 01:16 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

allahım herşey cok kotu gıdıo...

the desert 03-04-2010 02:02 PM

herşey hala berbat..............hala.......ve dah da kotuye gıdıo.ne yapmam gerekıor hıc bır fıkrım yok.evet dıyecekelrınızı duyar gıbıyım olumlu duşun olumlu duşun..ama herşey boylesıne berbt gdıerken ben hıc olumlu duşunebılcegımı sanmıyorum..ne yappmam alzım onuda bılmıyorumm.

master8566 03-04-2010 02:51 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593109)
herşey hala berbat..............hala.......ve dah da kotuye gıdıo.ne yapmam gerekıor hıc bır fıkrım yok.evet dıyecekelrınızı duyar gıbıyım olumlu duşun olumlu duşun..ama herşey boylesıne berbt gdıerken ben hıc olumlu duşunebılcegımı sanmıyorum..ne yappmam alzım onuda bılmıyorumm.

beter ol the deserty789 bu kadar da olmaz ya... ne bu ya??? insan kendi kuyusunu kazmakta nasıl bu kadar inatçı olabilir ki??? seni tebrik ederim the desert vallahi bravo senin hiç düşmana filan ihtiyacın yok valla süper kuyu kazıyorsun hem de kendin için vallahi bravoy789 hiç laf dinlemeyeceksin madem neden bu forumdasın ki sen? sen ne zaman seçim yapmayı öğreneceksin ya??

maviinci 03-04-2010 03:27 PM

hoşuna gideni yap ::)

the desert 08-04-2010 11:06 PM

özledim be gunluk..eskıyı ozledım...sevgıyı ozledım.ılgıyı ozledım.huzur ozledım...ıcten uyanmayı ozledım...kalabalığı ozledım.gozlerıyle gozlerımden herşeyı anlayan ıctenliği ozledım...katıksız sevgıyı korunmayı gozlenmeyı gozunden sakınılmayı ozledım...herşeyı ozledım be gunluk herşeyi...

the desert 08-04-2010 11:06 PM

allahım ozledığım herşeyı hayırlısıyla bana nasip et...

the desert 09-04-2010 07:57 AM

allahım dertlerımı takmamam ıcın bana cesaret ılrıye bakıp şimdiki anımı değerneldırmem ıcın fırsat ve umut onumdekı fırsatları değerlendırmek ıcın bana acık bır goz nasıp et...allahım mutlu olmam ıcın ıcımdekı gucu kullanmama fırsta ver.allahımmm lutfen yanıdm aol..guzel bır gun guzel bır ay guzel bır ayat ıcın bana yardım et...

cadi_bm 09-04-2010 09:08 AM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593120)
beter ol the deserty789 bu kadar da olmaz ya... ne bu ya??? insan kendi kuyusunu kazmakta nasıl bu kadar inatçı olabilir ki??? seni tebrik ederim the desert vallahi bravo senin hiç düşmana filan ihtiyacın yok valla süper kuyu kazıyorsun hem de kendin için vallahi bravoy789 hiç laf dinlemeyeceksin madem neden bu forumdasın ki sen? sen ne zaman seçim yapmayı öğreneceksin ya??

:))) Bazen uyanmak için birilerinin okkalı tokatları gerekir bu da öyle olmuş. Bayıldım ya samimiyeti seviyorum. Bende de var böyle arkadaşlar transa geçince bağırıp kendime getiren. The desert seni sevenlerin ne de çokkk ;))

genco 09-04-2010 09:50 AM

the desert in avatarı ile ne zman karşılaşsam pozitif bir enerji alıyorum.
Pozitiflik= the desert avatarı :) bilinçaltımda kayıtlı.

gel gelelim sayfasına ne zman girsem aksi, karmakarısık birisi ile karsılasıyorum. bilinçaltıma pozitif yönü öyle kazınmıs ki, yazdıkları bile onun hakkında negatif düşünmeme izin vermiyor.

heyyy sen, aksi bayan, senin neşelli yönlerinden mahrum bırakma bizi, dobrasın iyi güzel ama kendine karsı biraz daha anlayıslı olmaya davet ediyorum seni.:) seni takip etmeye devam edeceğim Rabb'im izin verdiği sürece.

iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın.
mutlu haberler bekliyoruz seni;)

sevgiler.

bayşegül 09-04-2010 09:57 AM

the desert hergünün güzelliklerle dolu geçsin...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM.