Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine yeniden merhaba....... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227147-yine-yeniden-merhaba.html)

kumsal1980 18-08-2009 01:17 PM

Cevap: yine yeniden merhaba.......

herşey gönlüne göre olur umarım...artık mutlu haberlerini bekliyoruz

the desert 18-08-2009 01:43 PM

sen mi benım mutlu haberleimi beklıosun?inanamıorums aol...

kumsal1980 18-08-2009 01:56 PM

niye ben senin hep mutlu olmanı istemişimdir.sadece senin değil herkesin kib...

alestason 18-08-2009 05:18 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474788)
canım hber guzelde....bu sefer tuhaf bı olay oldu...yanı karşımda ki zatt ı muhteremın olayın cıddıyetınden haberı yok...o kadar tuhaf ki anlatamam...off karman corban bışi...yanı ortada ılışki yok:( en azından henüz...

olsun canım bir şekilde haberi olur nasılsa senden mutlu bir haber almak çok güzel.anlaşılan sende mutlusun elbette onunda haberi olur en kısa zamanda.

the desert 26-08-2009 09:40 PM

allahıms ana şukurler olsun carşaf gıbı denız oldu ayatım şu aralar inş bole devam eder.heyecansız ama sorunsuz allahıms ana çok şukurler olsun ınş.bole devam eder....

the desert 24-09-2009 10:08 PM

evet allahımsa na bın kere şukredıorum allahım senı cok sevıorum...umarım allahım hep bole devar eder...sna guvenıorum....hep yanımd aoldunu bılıorum allahım....şukurler olsun...

arca 01-10-2009 12:02 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490699)
evet allahımsa na bın kere şukredıorum allahım senı cok sevıorum...umarım allahım hep bole devar eder...sna guvenıorum....hep yanımd aoldunu bılıorum allahım....şukurler olsun...

dünyaya gelip bize armağan edildiğin içinde şükrediyoruz.. iyiki doğdun

the desert 14-10-2009 11:02 PM

allahım sana şukurle rolsun....allahım gercketen şu anda mutluyum cunkum uzulebılecegım bışi yok
senı cok sveıorum allahım..

the desert 16-10-2009 12:39 PM

ne ilginçtir ki hayat devam edıo bızse uzuluorus sankı durmuş gıbı goruoruz en olumsuz zamanımızda hedeflerımızı erteleıoruz bı bakıoruz hayat devam edıo sonra pişmanlıkla tuh keşke dıorus şunla lşole vaktımızı gecırmeseydık sonra bıde onun ıcın uzuluorus aslında en azından benım hayatım bole gectı anı yaşamk yerıne hep gecmışı hatırlayıp uzulurek ama bı baktım kı hayatımı gercekten bole harcamışım:D aman allahım ne yapmışım ben farkınd aolmadan:D şu anda ıkı tane hedefım var gercekleştırmem gereken..başladım onlar ıcın calışmaya baklaım allah buyuk..belkı olur ben elımden gelenı fazlasıyla yapayımda gerısı allahın takdırıne kalmış..sonra onlar olmassa dıe bı tane de b planı gelıştırdım onlar olmassa bakalım o b planını kullancas artık ha bu arada davetlere ve ark toplantılarımıda devam edıorum..allahım sne sağlık verde bana gerısı kolay halledılmeyecek bışı yok bu dunyada sağlıklı olduktan sonra.....evrennn senı sevıorum..tatlılıklarınla acılıklarınla sneı gercekten cok sevıorum.......

the desert 16-10-2009 12:44 PM

merto senı de cok sevıorum:) ama bayagı bı zaman hayata daldım burayı unuttum gıbı gelsede hep aklımdaydı site.ama vakıt bulup yazamaıodum yada yazmak içimden gelmıodu ama gerı geldım işte.:D:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM.