![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım sana bınlerce kere şukurelr olsun..bakma sen bana bazen ben cok mızmılanıorum ama dışardakı ınsanları gorunce caresız bınlerce kere şukredıorum allahım verdığın ıyı kotu herşey ıcın bınlerce kere şukurle rolsun...senı sevıorum.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... sevgili gunluk senı cok ıhmal ettım haklısın taam taam kızma hemen... bi şeyi merak eıdorum ben kımım ve olmak ıstedıgım ne?nsıl mutlu olabılırım artık bunu emrak eder duruma geldım..gercekten...ben kımım sevgıli gunluk ve nasıl mutlu olcam? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayatımda ılk defa red edıldım şşoktayım:D:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... eee hayatta herşey var... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... her şeyin bi ilki vardır :)) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... berbat bı duyguymuş ama:( |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... offff aşık olmak ıstıorum....ve sanırım oldum ama tuhaf ya...allahım sana şukurler olsun..bınlerce kere..herşey ıcın allahım ........... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ne güzel bir haber harika :) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... canım hber guzelde....bu sefer tuhaf bı olay oldu...yanı karşımda ki zatt ı muhteremın olayın cıddıyetınden haberı yok...o kadar tuhaf ki anlatamam...off karman corban bışi...yanı ortada ılışki yok:( en azından henüz... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 AM. |