![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... sevgılı ınan bana aynı şeyelri yapmıyorum.ama farklı işeyelrı yapıncada yolum tek bır yere cıkıo oda umutsuzluk...mutsuzluk.ne yapabılecegımı ınan bana bılemıorum...yardım edermısın?kkafam cok karışık.ve hıcbırıde benım sorunum değil..işin ılgınc yanı bı yanı başşkalarının sorunları benı bu kadar etkılıo...bunaldım ıyce....ben ıılık meleği yada başka bı şey değilim ki hep bana zarar verıolar... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... demek taşıyabilecek kadar güçlüsün ki bunca yük sana veriliyor arkadaşım...hani kimseye taşıyabileceğinden fazlası yüklenmezmiş ya...sen bunun da, başka sorunların da altından kalkabilecek güçte ve akılda bir kızsın... bir ara başıma yağmur gibi bela yağıyordu, görmeliydin, hepsi sanki sıraya girmişti..bunu farkettiğimde şaşırdım, ne oluyor böyle dedim...sonra herzaman yaptığım gibi bunların aslında komik bir yanı olduğunu düşündüm! evet komikti! sonra kendimi bir boksör gibi düşündüm, yumruk yedikçe yere seriliyordum, ama yerde kalmaya hakkım yoktu, her seferinde tekrar kalkmak zorundaydım... tabi ben o ara hepsini atlattım ama sonradan baktımki derin derin yara izlerim olmuş her birinden...buralarda dolaşma sebebim de işte o yara izlerinden kurtulabilmekti... sen daha kendine uygun bir yöntem bulabilirsin eminim...dertlerinin cüce dertler olduklarına inanmak için...(mutlaka önemli dertler, ama onlara cüce muamelesi yapmazsak gitgide devleşiyorlar!) hadi bul bir atlatma yöntemi güzel kardeşim, sonra da şu kalbin kadar temiz sayfalara uzun uzun mutluluk hikayelerini yaz! beklioz! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... canım ne guzle soylemışsın ama........ben sandığın kadar ayakları ustunde duran bırı dğeilim sanırım en ufak ruzgarda yıkılıverıorum. sevgılı gunluk..... atık içimdeki kalbımdekı boşluğun gercekten farkındayım...ne düşündüğümü yada ne hıssettıgımı anlayamıorum artık durumum kotumu acınacak haldemıyım onud abılemıorum..ama ıcımdekı boşluk artık rahatsız edıo ve bazen akşamalrı ozlelıkle de haftasonları hat safhada oluverıo benı alıppp dunya dışınd aumutsuzluklar ulkesıne goturuo..oyle bır umıtsızlık hakımki bende..gelecek kaygısı aıle sevgısızlığı yanlızlık...parasal sorunlar..vs.yaa ıcım kararıo.eskıye donuş yapmamak ıcın eskı defterleri acmamak ve gururumu ıncıtmemek ıcın kendımı zor tutuorum.ama onu cok ozledım yada ıcımdekı boşluktan dolayı oel hıssedıorum bılemıorum ama bı şeyelr var...cok sıkıldım..bıde havada cok sıcak..yanı bışıelr yapmam alzım.yenı bı yerler yenı ınsanalr.vs.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat...........artık senden sıkıldım bu kadar guzlesın madem neden bana egrcekyuzunu gostemrıosun yetmedımıa rtık odedıgım karşılıklar uzuntuler sabırlar?nedn? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Ay n'oldu? Neden bu kadar üzülüyorsun ki? Hayat kimseye gerçek yüzünü göstermezmiş. Ama insanların ona diş göstermesi lazımmış. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... kım demiş onu:( |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... yalan solemışler:(:(: |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... ınanma ben kelebekelre bıle ınanmıorum boşver.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |