![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... amiiiiiinnnnn amin fıstıkım! ben bu sabah sana komik anı yazmayı unuttum..sabaha doğru 4 te yattım, tam ezanlar okunurken birden sana fıkra yazmayı unuttuğum aklıma geldi, çok üzüldüm, ama kalkamadım uyudum tembel tembel...kendimden utanıom an itibariyle! sad456 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... delisin sen..bugun berbat bı olay oldu.haftalardır bekledığım iş değiştirme fırsatını elelrımle kaybettım...offffffff offffffffffffffffff.şehır değişikliği ve herşey super olcaktı halbukı sora kotu bı hbr aldım ama karar verdım takmıycam...............demekkı kısmet buymuş... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım lutfennn...............:( artık benı de gör..........bend emutlu olayım.......ama allahı yınede şukurler olsun.......verdığın herşey ıcın şukurler olsun.....................ss................. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... sen Allahın minik kızısın (kulusun) unutur mu seni hiç? demekki yolunun varacağı yerdeki o büyük mutluluk ve huzur için önce azıcıcık daha beklemen gerekiyormuş...beklemelisin ki o anki mutluluğun tadını tam anlamıyla çıkarabilesin, değil mi? bak dikkatle dinle şimdi içini, hissettiğin şeye kulak ver iyice; duyuyor musun sen de? -herşey çoookk güzel olacak kızkardeş...seni çok güzel günler bekliyor! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun hergun siteye gırıp abuk subuk konulara yazdığım halde kendı abuk gunluğume yazmamışım gunlerdır onu farkettım şşş gunluğum ozur dıelrım sneı ıhmal ettım evet haklısın...ama ınan bana hayatımda hıcbışy olmuo tabı allahım yıen sana şukurler olsun kotu şeyelr de olmuo ama...gecen gun bayagı bı aydır kafamı kurculayan bırını yakından tanıyıp aslınd akafamı kurcalıycka kadar kayda değer bırı olmadıgını ve boşa kafamı meşgul ettımı ogrendım..ama artık allahım bırı kalbımı ve kafamı kurcalasın artık...yanı ne bılım aşık et benı...boleee sana allahım ıykı aşık olmuşum edırtecek bana layık.---evet evet layık tam kelıme oldu cuk dıe oturdu---bırını karşıma cıkar...nolur allahım be yap bı guzlelık şu kuluna...128956128956128956128956 |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
Bu kadar yürekten istediğine göre aşık olmayı, siparişin hazırlanmıştır bence trafik filan sıkışıktır gecikmiştir biraz, yoksa Alah herkesin gönlüne göre verir kardeşlik birazcık sabır |
Cevap: yine yeniden merhaba....... nereye kadar be canım sabır?ınan karşıma o kadar cok kişi cıkıo ki ama ıcımden bı şeyler kıpırdamıo demekkı aşk dıe bı şey bu yaşımızda da olabılermi?nereye kadar sabır? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ya bıde bugun ve bı kaç gundur yokluğunu hıssettıgım kişi ablam nerdesın yaaa?nelerle uğraşıosun yıne?şşşşşşşşşşş siyahçaaaaaaaaaaam? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun evdeydım soracımaa markete alışverışe gıttım geldım yemek yaptım kendıme soracımaaa şukrettım ıstedıgım şeylerı alabıldım dıe sora sağlıklı olduma...sora olee buyuk hastalımın olmayıp sağlıklı olduma herşeye...allahım şukurler olsun sana..varsın aşk olmasın varsın ıstedıgım çoğu şey olamsın ama ben ayakta kalabıleyım sağlığımla kımseye muhtac olmadan kımseye laf soyletırmeden onurumla...sana şukurler olsun allahım....... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bugun kendımı kotu hıssedıorum kımse aramıo...morlaım bozuk kendımı acaıp kotu hıssedıorum..yapayalnız boş ve anlamsız..evde yapacak bışıler arıorum ama yok....yaa hıc daha once bole kotu hıssetmemıştım kendımi..bomboş ve anlamsız....allahım nıye ben?nıye nıye halbukı bı bucuks ne eonce ne kadar mutluydum...kafam allak bullak nolur allahım yuzumu guldur moralımı yuksek tutmamam ızın ver...nolur allahım soradan uzulcegım şeyelr yaptırma bana........... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 AM. |