![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... en sakini ve huzurlusu da diyebiliriz değil mi? sevincli |
Cevap: yine yeniden merhaba....... olemı dersın sıyahca?ole gıbımı yapıorum acaba ? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
aynisini ben denedim cünki:))) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... işte ta ta taaaammmm.....bekledığım olaylar oldu bu akşam berbat hıssedıorum kendımi....nefret edıyorum kendımden........aılemden herşeyden....allahım sadece bıraz huzur ıstedım allahım yaa...neden ............. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hani bağırmak ıstersınız ya ruyanızda işte ben o durumdayım ama sesım cıkmıo!!!!!!!!nefret edıorummmm herşeyden......................yeter artık gercekten yeter............................................. ........çok bunaldım allahım bana bır cıkar yol goster lutfen.............boyle yaşanmaz yoksa............. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... şu an ağlıorum delıler gıbi...allahım napıcam ben? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... tüüühhhh! düşünme kötü şeyler güzel kardeşim, bak yine düzelecek herşey, iyi olacağız birlikte...ben senin bir-iki güzel cümlenle döndüm hayata, şimdi tüm neşemi,huzurumu sana vereyim isterdim, ama biliyorumki sen benden çok çok çok daha güçlü bir kızsın, tek başına ayağa kalkmayı başaracaksın! ben de senin başın dik, mutlu halini görüp gurur duyacağım...tıpkı küçük kız kardeşim kendi başına çıktığı ağaçtan yardımsız inmiş gibi... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... saol siyahçamm...ama cok zorlaşıo herşey gıtgıde......... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım bılıyorum herşey benı denemen için ama gercekten artık yoruldumu hıssedıorum nolur allahım bana kucucuk bı ışığın olduğunu goster nolur allahım....senı cok sevıorum hep yanımda ol..herşeye rağmen şukurler olsun... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Allah'ın sopası yokki gökten indirsinsevincli Al sana ışık y789y789y789y789y789 http://img1.loadtr.com/b-187358-%C4%B1%C5%9F%C4%B1k.jpg |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |