![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... serkans674 ne demek istedin anlamadım?dalga mı gectin?allahın sopası yok ne demek? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı:
|
Cevap: yine yeniden merhaba....... hımm eferımm bende dedım ne dıo buuu kotu bı şey mı dedii:) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... biliyor musun eşim dün seni sordu! üstelik isminle...'A... iyi mi, sorunlarını çözdü mü?' dedi! şaşırdım kaldım...seni öyle çok anlatmışım ki ailemden biri, mesela yeğenim falanmış gibi düşünüyor...e öylesin bana göre, küçük kız kardeşimsin sen... nasılsın kardeşim? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... canımmmm benımmmm beyaz ı m.... i bedne kendı enıştem gıbı duşunuorum zaten artık bılıncaltıma ole kazıdın...kucuk kızkardeşim die die...yaaa keşke aramızd abu kadar km ler olmasaydı da şu sıcak yaz gununde senınlee denız eknarınd aoturup hem konuşup dertleşip hemde gerektiğinde ağlayaıp şole sarılsaydık bırbırımıze..o kadar dolu ki anlatacak şeyle...yanı netın nımetlerınden bırısın sne benım için.....canım benim............ |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bak deniz kenarında sarılışıp ağlaşmaya benim de ihtiyacım var, ama deli demesinler sona bize... sorma gülüm yaa, denize de gidemiyoruz atık sızıntısından dolayı..acil burdan kaçmak gerenk... bi de seni sefüom! |
Cevap: yine yeniden merhaba....... buun normal ve cok sıcka bı gundur ankaranın bu kadar yanabılecegını duşunmemıştım.......yada bana cok sıcak geldi............. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahımmm bugun evde gectı gunum ...yarın ıcın senden şole gozlerımın parlayacagı neşe ıle ve heyecanla dolacagım acaıp guzel uzuntuden uzak stresımı yenecegım telaşsız olsada tatlı telaşların olduğu bır gun ver bana..nolur allahım.....sneı sevıorum.....herkese ıyı geceelr.................. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... gunaydın herkeseeeeeeeeee cok guzel bır gun dılıorum..işallah gunluklerımız bugun ne kadar mutlu olduğumuzu anlatan yazılarımızla dolup taşar.......... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |