![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... dunku dans kursu acaıp zevklıydı..ya aslında farklı iş gruplarından farklı farklı ınsanlarla olmak onlarla bılgı alışverışınde bulunmak..hoş oluo..pek beceremesemde acaıp sevıorum ortamı...belkıde kendım ıcın bışıler yapmakdır gusel olan..belkıd eılgı odağı olmak vs..hoştu yanı tek kelımeyle.. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet kızım devam...elını attığın herşeyı kurutmakta ustune yok.:d ama olsun yınede devam kurusa da herşey herşeyı bıtırene kadar send ebulacaksın elbet bır gun doğruyu...ne zmaan bılmıorum ama olacak..sakın gozlerınden akan yaşlara aldırma sıl onları abuk subuk aşk denen boktan palavralara aldırmadan yoluna devem et.hayallerın var hala eskısı kadar olmasada var sakın onları ıyce sondurme ...alevlendırmeye calış.az kaldı bak şimdiye kadar ıstedığın herşeyı allah sana verdi..ama sabrederek bışuıler ıcın uğraşarak..keısnlıkle olacak...dınle bekle oku syret kendıne olc bıc dık ve onu gıy..bışıler yap kendıne guven....nolur yalvarıorum sana ama sakın bırakma kendını gecıcek nolur bekle gecıcek.....emın ol neler atlatmadınkı sen...her sabah ağlayarak uyandın uyuyabaıldıgın gecelerıns abahlarında....kı uyandığın bu şekıld ebıle osla az olmuştu..ama artık uyuyosun..aldırmasızca....nolur sabret..herşeyın zamanı var bekle nolur pes etme nolur..............senı cok sevıorum unutma... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hanı nefes alamayanlar oksıjen tupunu arar ya caresızce..ben cok yaşadım onu o hastalığı yakınlarımd avardı.o yuzden şu an bende oksıjen tupumu arıorum....nefes alamıorum cunku........ |
Cevap: yine yeniden merhaba....... seni cok sevıorum..ve sneı cok ozledım...ve bu kadar zolememe ragmen sevmeme ragmen aramıycam seni.................. |
Cevap: yine yeniden merhaba....... emin oll 'O' da seni seviyorr |
Cevap: yine yeniden merhaba....... keşke spetnaz ama emınım kı artık sevmıor...neyse cokda tınnn ..boşver.sevmesın zaten...cnm benım sne ıyımısın? |
Cevap: yine yeniden merhaba....... bennce seviyooorr blissy ben iyi olmaya . çalışıyorum yeni hayata ayak uydurmaya çalışıyorum yavaş yavaş ama olacak. eminim. . herşey çook güzel olacak y789 hepimiz için guitar |
Cevap: yine yeniden merhaba....... seni biz seviyoruz sen de kendini çok seviyorsun... eeeeeee... http://img386.imageshack.us/img386/9...animatipx6.gif |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ne gusel çiçek bunlar....:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... evet ıkı gunen berı ınanmadığım şu cekım yasasını uygulamaya başladım...ama sanırım hgercekten işe yarıor.echo nun bana bı koca lazım isimli yazısını okuduktan soraaa ıkı gunden berı uygulayama calışıorum en azından bıraz daha rahatım...ve umutlu olabıluıorum.evet bazen karamsar olabılıorum ama hemencecık dağılıverıor karamsarlığım yerını daha guzel olcak dıe duşunup beyaz bulutlara bırkaıorum..super bı duyguymuş..artık başkalarının sorumluluklarınıda almıorum..daha dorusu almamaya caışıorum..mutlu olmak ıcın bı kaç tane neden bulabılıorum mesela....bunları duşunmek bıle cok guzle.hayata gec kalmış olarajk bakardım kendımı ama artık ole bakmıorum..yaşasın dıorumkı yanlışımın tam dırekten donmuşum..mesela cok ısteyıp olmayan şeyelr ıcınde kısmet dıorum demekkı benım ıcın bolesı hayırlıymış...ya gercekten ınsanın kendını elınd eolmayan şeyelr ıcın sıkmaması cok gzule bır duyguymuş....teşekkurler sevgılı gunluk ıykı varsın:) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM. |