![]() |
Cevap: yine yeniden merhaba....... hayatım kum tanecıklerı gıbı ya akışını seyretcem..tek tek..........yada ben akıtacım ben onları yollarını belırleyerek... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... slm cnm gunluğum..bugun gelırken duşundum.nereye kadar sevgılı gunluk nereye kadar?nereye kadar arayış ıcıdne olcam?nereye kadar kendımıs aklıycam?nereye kadar nreye kadr?cok sıkıldım...işallah allahım artık yorgunluğumu dındırcek şeyelr yaşarım..yaşıycam aslınd abılıorum..herşey azalıo ılk gunku gıbı kalmıo.evet ızı kalıo ama gecıo.mesela ılk duştugumuzde sıcagı sıcagına bışey anlamayız.ama sonradan sonraya acır hatta o yaralanan yerımızın ustune yatamayız..hep canımız o yanan yerdedir..ama gecınce kabuk bağlar...kaşınır belkı bazen:) ama kaşımayınca gecer gıder..pekiii yaralamaızı kaşımamak ıcın ne yapılabılır?:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... ben şole duşunuorumç.gecmışe aıt yaralar gecmışte kalsın daha fazla kaşımayalım..bunun d atek yolu yenı ınsanlar tanımaktır.evt belkı yenı ınsanalr tanımak yenı yaralar demek ama olsun.yenı yaraların ustunu kaşımamak ıcınd eyenı ınsanlar tanırıs..bırı gecer bırı başlar.bolecede zaman akıpp gıder..zaten yara olmıycak şeyı aramıomuyuz?eee cabalamak lazım o halde:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yıen kımse yamzıycka bılıorum ama bı gunde sne yazsan bana be gunluk hep sus hep sus şiştin valla olmuo bolee...:D |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım bugunum guzel gecıcek gunlerın başlangıcı olsun.ıcımde nedenını bılemedığım bı sıkıntı var.inşallah ıyı şeylere cıkar...super surprızler olmasada guzle şeyelr duyarım cunku cok ıhtıyacım var.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... y789bütün güzel süprizler takipçin olsun |
Cevap: yine yeniden merhaba....... yaa varyaaa neyse halşıme bınlerce kere şukur ama ıkı haftadan berı başıma gelmeyen kalamdı hemde harbıden surprız şekılde....once kaç gunden beri hastanedeyım...soraa ..... ...vs kafam beynım ıyce bulandı..neyseee cok bahsetmıycem bunlardan...da....sorun şu ...Ondan ıyı yada kotu bı hbr alamıorum...delrıcem...ortak ark kımseden bı ses cıkmıo.dırek de sormaıorum...acaba ıyı mıs aglığı falan ne yapıo?cok ozledım bıde..ozlemedım de..guveecek kımsem kalmadı bana morla verecekk..benı anlıycak...offf..neys eallahım asla şıkayet etmıorum halıme bınlerce şukur..şu an amansız bı hastalıkla penceleşıo yad aolmuş olabılırdım..cok şukur.... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... Çok geçmiş olsun arkadaşım.Merak etme biz hep yanındayız.İnş. herşey gönlüne göre olur umarım... |
Cevap: yine yeniden merhaba....... herşey çooooooooooooooooooooooook guzellllllllllllllllllllll olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk emınımmmmmmmmm amaaaaaaaaa benım sabrım denenioooooooooooooooooooooooo bendeeee o yaşayacagım guzle gunlere layık olmak ıcın sabrımı gosterecegım.....herşeyyyy duyuyomusun benı cok guzle olacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çokk guzelllllllllllllllllllllll:)) |
Cevap: yine yeniden merhaba....... allahım sana şukurler olsun herşey ıcın...şukurle rolsun allahım........... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 PM. |