Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1598-yeni-uye-elif-yasami-ve-insallah-degisimi.html)

25emel 31-07-2007 10:42 AM

Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

oooo iyisinnn hadi hayırlı yolculuklar iyi eglenceler hismiley hismiley tadını çıkar hayatım tatilsmiley

dennise 31-07-2007 12:13 PM

yani eliff 1 ay tatil mi?????

cok sanslisiniz yaa supperrr
Iyi eglenceler

BURCU GELEGEN 01-08-2007 01:29 AM

Ohh bol bol dinlen harika ol arkadaşım iyi tatiller diliyorum sağlıklı mutlu dön s456

elif2 06-09-2007 11:18 PM

arkadaslar ben geldim kiss3 uzun bir aradan sonra merhaba hismiley

sitede cok guzel degisiklikler olmus ,cok begendim art56art56 radyomuz hayirli olsun,basarilar dilerim

ben dinlendim cok enerjik bir sekilde araniza döndüm partysmiley insallah mutlu paylasimlarla guzel sohbetlerimize devam ederiz gogogo

tekrar herkese merhaba ,yeni katilan arkadaslarimizada hosgeldiniz diyorum wave

iyi aksamlar smiliyface

hayatimdegisti 06-09-2007 11:28 PM

Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar ben geldim kiss3 uzun bir aradan sonra merhaba hismiley

sitede cok guzel degisiklikler olmus ,cok begendim art56art56 radyomuz hayirli olsun,basarilar dilerim

ben dinlendim cok enerjik bir sekilde araniza döndüm partysmiley insallah mutlu paylasimlarla guzel sohbetlerimize devam ederiz gogogo

tekrar herkese merhaba ,yeni katilan arkadaslarimizada hosgeldiniz diyorum wave

iyi aksamlar smiliyface

Hoşgeldin Elifff..
Tatilden dönen üyelerimizde katilmaya basliyor yavas yavas...Bu enerjiye ihtiyacimiz vardi teşekkürler... blissy

hayalayaz 07-09-2007 12:11 AM

elif hoşgeldin canım

elif2 07-09-2007 08:44 AM

herkese gunaydin s456 dun aksam radyoyu dinledim bayildim thumbsanim genelde cogu radyoda hep ayni parcalar dinleriz ama aksam sitemizin radyosunu buyuk bir zevkle dinledim sapkal89 her parca basinda aaa nerden buldu bu parcayi super diye dusundum tebrikler 956k yalniz benden mi kaynakli bilmiyorum sarkilarda ses net ama anonslarda ses epey kisikti,acikcasi anonslari duymakta biraz zorlandim 4897 ama yinede cok guzel

hosbulduk hayalayaz t678 ben yokken neler olmus diye bir yandan yazilanlari okuyorum ama epey bir isim var gibi gorunuyor coffe2 coffe2 onayi

neyse herkese mutlu bir gun diliyorum ttli3

elif2 12-09-2007 11:37 PM

butun musluman aleminin ramazani mubarek olsun,hayirli ramazanlar wink77

elif2 15-09-2007 04:27 PM

iki haftadir oglumla ugrasiyorum,bu sene yuvaya basladi rt67 ilk 4 gun yaninda durdum 1 yada 2 saat durduk geldik..3.gun ogretmeni ona eve gidecegini soyle ve saklan ben susturana kadarda cikma dedi ::)neyse saklandim ama cocuk susmuyor avazi ciktigi kadar bagiriyor sevincli
yarim saat bekledim sonra birde geldim ki kapinin yanina cokmus yuzunu kapamis agliyor,eve geldik.hep soruyor niye beni biraktin diye şaşkın

yarin ki gunlerde hep boyle 1 saat biraktim ,ogretmeni oyle istedi..ben habersiz gitsem aglamaz diyorum ..hayir haber vermen sart diyor..oglum ben gidiyorum demeye kalmadan basliyor aglamaya sad456
iki hafta boyle gecti son iki gundur sabahtan oglene kadar kaliyor,ben birakirken agliyor ama ben gidince aglamiyormus 4897 almaya gidiyorum beni gorunce yine aglamaya basliyor terli345
ne yapicam ben sigrt56 nasil alisicak bu cocuk okula sad456 sad456 sad456

elif2 17-09-2007 06:28 PM

Grup koridor....Senin o gozlerin varya

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=in0sPySKTkc[/youtube]

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM.