![]() |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Toplaşmaya odaklandığımdan giremedim geldim ama Elif... Bak Emell bu konuda çok yol katetti emin ol sende faydasını göreceksin hemilelik sonrası kilolar gerçekten zor veriliyor sanırım. Benim kilo sorunum yok pek olmadıda bünye sanırım ama dikkat etmekte fayda var tabii.... Doğal bitki çaylarınıda tavsiye ederim ilaç kullanmak gerçekten ii değil sende yazmışsın verdiğinin fazlasını alıyorsun bırakınca en güzeli spor super |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) önerilerin icin sagol burcu thumbsanim 1 haftadir spora basladim bisiklet ilk gunler cok zorlandim ama bugun daha iyiydim 956k ben istahima engel olmaya basladim ama daha cok yeni oldugundan vucut cok yemeye alismis birden yemeyi kesemiyor ::) 15 kilo fazlam var vermek zorundayim insallah iyi gelismeler olur sizide haberdar ederim..destegin icin cok tesekkur ederim arkadasim actionsmile |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) tez zamanda verirsin gayret gulensmiley |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) elif hoşgeldin kuzum.. kilo vermek zorundayım dedinmi gitmez onlar..her gün aynanın karşısına geç,oh be bıldırcın gibiyim, şu güzelliğe bak,allah beni yaratırken sadece benim için çalışmış...bir benzerim daha yok,(şööyle başını yukarı kaldır..hani o, yüksekten bakan eda var ya hah işte böyle..)küçük dağları ben yarattım, büyük dağlar babamdan miras, allahıma şükürler olsun kusursuz bir vücudum var,beden ölçülerim telefon numarası gibi 88-68-88 de(artık 90- 60- 90 aut)işte bukadar..eğer yürüyüş yapıyorsan..aktardan beyaz veya yeşil kil al..üzerine sıcak su dök..o hemen çamur olur...bu çamuru süzgeçten geçir. yürüyüşe çıkmadan önce vücudunun her yerine sür..vücudunu kestiğin poşet veya streç filmle sar giyin yürüşüyüşü,koşuyu bununla yap..bu çamur zayıflarken sarkmaları önler..sana bir şey itiraf edeyim..ben yıllarca göbeği olan kadınları kıskanarak yaşadım..kendime bile belli etmedim ama..düpedüz kıskandım..kendimede çengel gibisin..iki tahta çakmışlar arasından bakmışlar dedim..şimdiki kilolarımıda zayıflığıma boşverdikten sonra kavuştum,küçük dağları ben yarattım büyük dağlar babamdan miras,fındık kurdu gibiyim allama şükür.. saygılı sevgiler. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) hosbulduk hayalayaz s456 ay senin dedigin gibi aynanin karsisina gecer 98569 ay ne kadar guzelim dersem ben 100 kilo olurum khkh56 zaten oyle bisey bekliyorum,biri bana ay senin kilon normal desinde yemeye devam edeyim diye,yalniz bi tek annemden duyuyorum kilon normal senin ,bak cocugun var heralde mankenlik yarismasina katilmayacaksin,ye ye kuvvetin olsun,bak bu cocuk bakim ister kuvvetli olman laziiiim khkh56 khkh56 annem cok alem kadin ya y789 o oyle konustukca ben egilip gobegime bakiyorum kilom normalmis ya normal bi yer ariyorum ama nafile bulamiyorum y789 kil camurunu deneyecegim cok sagol,gerci sarkmasin diye selulit kremide kullaniyorum ama bu belki daha faydali olacak..spor yaparken termo short giyiyorum,inanirmisin sular gidiyor ustumden yrl78 gerci sagliklimi bilmiyorum ama dusun dusun icimde saglikli yasayan bir elif var ama onu disa vurmam icin desteklemem lazim onayi telkinlerdede degisiklik yaptim,bastan hep kilo telkiniyle sucluluk dinledim,simdi onlari birakti,kendine guven ve erteleme telkinlerini dinliyorum music45 malum sporu ertelememem lazim bisiklet bisiklet bisiklet destekleriniz geldikce ben daha umutluyum,iyiki bu siteyi kesfetmisim,iyiki bu sitede sizin gibi guzel insanlar var skan67 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) önce kafana taktığın kilo tokasını çıkar bakiiim.sen sağlıklı kalmak için kilonu dengede tutuyorsun. bu biiir. gerçekten fıstık gibisin anneler yanılmaaaz..bu ikiii. telkinler bilinçaltına yerleştikçe kendini zorlamadan iştahın kesilecek ve 88-68-88 ölçülerinde olabilmen için yemek dengen içgüdüsel bir şekilde kurulacak buda üüüüç.buna inan ve bunları bilinçaltının işleyişini biraz olsun bildiğim için söylüyorum bana güven..daha uzun yazacaktım ama umutcanı kreşten almam lazım..telkinleri ltfen dene hatta en ideal kiloda iken çekildiğin fotoğrafını her zaman görebileceğin yere koy..öptüm hepinizi.. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) ben seni cok sevdim arkadasim buda uuuuuuuc neseli56 gelinlik resmim kocaman bir cercevede oturma odasinda ben bugune kadar bakip bakip ah cekiyordum,simdi baktikca azim yapma zamani... bisiklet bugun disariya ciktim en renkli elbiselerimi giydim,nerdeyse hergun ayagimda olan siyah pantolon degil gardrobu bekleyen hic giymedigim beyaz pantolonumu giydim.. yururken yer degil heryere bakiyordum, ben size bisey soyleyeyimmi bu telkinler bana cok fayda etti dahada edicek insallah sucluluk telkininin sanat muzik versiyonu beni cok mutlu ediyor,ne guzel bir sarki secmissiniz,bayiliyorum bu sarkiya music45 beyaz guller saf sevgiye isaret ne hooos efsane uy897 uy897 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Ayyy Hayl'im döktürmüşsüm ne güzel ya Elif valal bu yazıdan sonra şikayet yok artık değil mi 44 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) yok yok burcu ben bu destekle sikayet degil geri eski halime donusumde yok...siz olmasaniz belki pes ederdim ama baksana gun gittikce cok iyiye gidiyorum.. cilgin897 blissy iyiki varsiniz clapping |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Evet Elif sizler sayesinde bende çok iyi oluyorum. ama şıunuda unutma önce sensin biz olmasakda önemli olan bunu kafanda netleştirmek ve yapman başarman 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 AM. |