Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1598-yeni-uye-elif-yasami-ve-insallah-degisimi.html)

elif2 11-07-2007 09:07 PM

yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

arkadaslar site ve sizinle bugun tanistim,tanistigimdan beri hem siteyi inceleyip okuyorum bir yandanda ney ve su sesini dinliyorum ..insallah degisen bir seyler olurda sizinle paylasirim 4897 kilo vermek icin olani dinliyorum,ilk gun daha bir belirti yok. basagrimda yok.yalniz gunde 10 kere dinleyin diye okudum,acaba kac dakika dinlememiz yeterli olacaktir 4897
bu arada benimle birlikte 4 yasindaki oglumda mecburen dinliyor,ondada degisim olur mu acaba y789

YAZGÜLÜ_81 12-07-2007 02:51 AM

Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

Merhaba adaşım Elif ,
İlk önce dinlemeye başlayacağımız scriptler ego güçlendirici ve suçluluk duyguları olmalı , bunları günde 10 saat dinleyebilmek gereklidir , ilk haftadan sonra diğerlerini de , ihtiyacımıza göre listemize ekleyebiliriz.
Oğlunu Allah bağışlasın , benim de bir kızım var telkinleri ben dinlerken o da dinliyor , fakat uygun olanları , kilo verme veya sigarayı bırakma telkinlerini değil elbette benim bu tür problemim yok o nedenle dinlemiyorum kilo verme ve sigara bırakma telkinlerini ama dinleseydim de dinletmezdim çünkü o olumsuz yönde etkilenebilir ,en azından sen dinlerken kulaklıkla dinleyebilirsin , ben diğer telkinlerde kızımda etkilerini ve yararlarını gördüm kendine güven ve ego gibi telkinlerde .
Paylaşımlarını bekliyoruz sevgiyle kal smiliyface actionsmile

elif2 12-07-2007 02:32 PM

sagol elifcim seninde kizini allah bagislasin.ben direk kilo problemine basladim aslinda ben stresli zamanlarda cok yerim aslinda ilk kendine guveni mi dinlesem dusun
ya suclulugu dinliycem ama ben sadece cok yeyince sucluluk duyuyorum,sucluluk duygum biterse daha cok yemiyeyim diyorum y789
bu arada bugun biraz bas agrim var etki ediyor heralde
kulaklikla ney sesindeki butun konusmalari duyuyorum,su sesinde hic bisey duyamiyorum,acaba duyamadigim dahami etkili olur

haydi bakalim insallah telkinlerin sonuclarini hepimiz aliriz derty

elif2 13-07-2007 01:50 PM

sevgili gunlugum ve arkadaslarim merhaba hismiley bugun telkinleri dinledigim 3.gun..bugun inanilmaz bir gun smileydance
bu kadar cabuk etki acikcasi beklemiyordum...dun butun gun canim sebze ve meyve cekti(benim icin tuhaf bir durum genelde cikolata pasta cips basta gelir zora kalmadan meyve sebze yemezdim)
bu sabah kalktim,kahvaltiya oturdum sadece bakiyorum canim hiiic bir sey istemiyor..esim hayirdir diyo bak sicak ekmek var...hayir canim istemiyor ama o an aklima telkinler gelmedi bu kadar cabuk etki edecegi aklima gelmezdi s456
ben 3 gundur daha cok kilo verme dinliyorum coook az digerlerinden dinliyorum..eger boyle devam ederse super cilgin897
yalniz bi sorun var sabahtan beri yuzumde hic gulumseme belirmedi,kizgin degilim ama gerginim,kafamdada bi agirlik var,bogazimdada cok yemisim gibi bir yumru var....dun canim bisey istiyor diye buzdolabini actim baktim baktim kapadim,ne istedigini bulamadim biraz sonra cooook ilginc havuc yedim..vay be ben ve havuc super derty

gelismeleri yazicam..gorusmek uzere hismiley

BURCU GELEGEN 14-07-2007 09:33 AM

Elif hoşgeldin kolay gelsin sana çok kısa sürede gelişme göstermeye başlamışsın devamını diliyorum.

elif2 14-07-2007 07:44 PM

destegin icin sagol burcu .. thumbsanim ben telkinleri devamli dinlemeye devam ediyorum,size anlattigim degisimler cok tuhaf ama bi gidip bi geliyo...eskisi kadar istahim yok ama gece acikiyorum 4897 savsmaya calisiyorum ama kazanan istahim oluyor 2600
pes etmek yok dinlemeye devaaam 956k basaricam gibi hissediyorum sung66

25emel 14-07-2007 08:18 PM

oo elifim hoşgelmişin. sende bizdensin anlasılan verecez bu kiloları sen merak etme hiç hayatım... bak ben basladım bile f678h azıcıkda yediklerine dikkat edince tammm... gece acıkınca git su iç...olurda gecenin bir yarısı acıktım dersin gelir karsında kalori alır sıskanın biri sakınha yanlız bırakma onu eşlik et gıcıklıgına deilmi... f678h sende git bir bardak su al eline onun karsısın da iç sevincli bak bu gece yemeleri batırıyor bizi yada baktın acıkıyorsun kafayı vur yat uykuda doyurur güzel...

elif2 15-07-2007 10:27 AM

emel son care bu telkinler,zaten su sismanlik tamamen psikolojik ben ona inaniyorum...insallah bu sefer kesin cozume ulasiriz uy897 aman neler yapmadimki rejimler ilaclar tozlar...... şaşkın hepsiyle kilo verdim birakinca ustune ekleyerek aldim...zaten bu kilolar oglumdan sonra kaldi,eski halimi cok ozledim bir an once kavusmak istiyorum bisiklet
hadi emel kim tutar bizi blissy
ya yalniz gece cok direnmem gerekiyor insallah onunda ustesinden gelicem 2600
emel burcu arada ugrayin gunlugume sohpet edelim 12389
gorusmek uzere hismiley

25emel 15-07-2007 11:04 AM

oo ayıpsın kovsan da gitmeyiz artık gulensmiley arada kahve içmeye beklerim cafe de hep birlikte... ama bak şimdiden söylüyorum manzarayı gören yer benim sevincli

elif2 16-07-2007 06:41 AM

gelmemmi gulensmiley kahvesmiley hepinizin kahveler benden
yaaaa 789569 iyi tamam blook madem cok istiyorsun manzarali yeri idea3
ama bi dahaki sefere benim cilgin897 anlastikmi thumbsanim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM.