![]() |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Alıntı:
|
paylasalım. iyice düsün.. günümüzde yuksek bınalara ve otoyollara sahızız fakat daha dar bakıs acısı ve daha az karaktere daha cok harcıyor ama daha az zevk alıyoruz daha buyuk evlere sahıbız ama daha kucuk aılelere daha cok yapacak ıslerımız var ama daha az vaktımız dahacok dogru bılgıye sahıbız ama daha az dogru kararlar verıyoruz daha cok ılacımız var ma daha az saglıklıyız servetımızı katlayarak cogalttık amadegerlerımızı azalttık cok fazla konusuyor cok az sevıyor cok fazla nefret edıyoruz aya gıdıp geldık ama komsumuza gıtmekte zorlandık dısımızdakı alanları fetettık ama ıcımıze ulasamadık dahacok servetımız var ama daha az moralımız daha ozgurce yasayacagımız zaman var ama daha az zevk alıyoruz daha cok yıyecege sahıbız fakat daha az beslenıyoruz her eve iki maasın gırdıgı ama bosanmaların arttıgı gunlerdeyız daha ıyı evlerın fakat daha fazla yıkılmıs yuvaların oldugu zamandayız bu nedenle sunları onerıyorum hıcbırseyınızı ozel bır an ıcın saklamayın cunku yasadıgınız her an ozeldır arastırın daha cok okuyunverandanıza oturun ve hayranlıkla hıcbır caba sarfetmeden sahıp oldugunuz manzarayı seyredın ailenizle ve arkadaslarınızla daha fazla vakıt gecırın sevdıgınız yıyeceklerı yeyın ve begendıgınız yerlerı zıyaret edın hayat sadece yasamı surdurme degıldır zevklı dakıkalardan olusan bır zıncırdır krıstal kadehlerınızı kullanın en sevdıgınız parfumunuzu saklamayın ve her ıstedıgınızde kullanın sozlugunuzden 'gunun bırınde' veya 'bırgun' kelımelerını cıkartın ne zamandır yazmayı dusundugunuz mektubu yazın ailemize ve arkadaslarımızane kadar cok sevdıgımızı soyleyelım hayatınızazevk ve kahkaha katacak hıcbır seyı ertelemeyın her gun her saat her dakıka ozeldır ve bunun sızın ıcın son olup olmadıgını bılemezsınız .................................................. .......... |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü 11. gün artık belli oldu gunde ortalama 10 11 saat dınleyebılıyorum hala sadece ego ve sucluluk var bu sekılde en bır hafta daha devam etmeyı dusunuyorum thumbsanim |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Günde 10-11 saat dinleyebilmene sevindim paylaşımlarını bekliyoruz hismiley |
bariş akarsu vefat etti..hepimizin başı sağ olsun .. mekanı cennet olsun .. [youtube=425,350]X5DQNr4VcIY[/youtube] ağla |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü iyi pazarlar..geçen cumartesi Barış'ın kaza haberini netten okuyunca dedim ki..şu medya maymunlarından biri kaza yapsaydı da , Barış yüzlerce yıl yaşasaydı.....ilk akla gelen bu oldu.. barış'a ,sesine ,yüreğine ,ihtiyaç vardı... ama düşününce o taraf , Barış gibi biri için muhteşem olmalı...ve sonuçta ölmedi..herkesin yüreğine kazık çaktı..... |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü herkese gunaydın mp3 um bozuldu dun a ksam hıc dınleyemedım 789569 ucuz bı cd calar mı alsam acaba aslında blgısyardan dınleyecektım ama cok gurultulu rahatsızoldum.. hy789 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Barış için yazdıkalrına katılıyorum. mp3 bozulduğuna üzüldüm bir şekilde halledeceksin kendini dinlemek için şartlandırma ama |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Gözdecim aramızda göremiyoruz seni umarım herşey yolundadır 98569 sevgiler actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM. |