![]() |
Gözde'nin Günlüğü utananadamevet ben de burdayım ve tatıl boyunca yasadıgım degısımlerı yazacagım yaklasık 2,5 ay boyunca kendımde buyuk degısımler olacagından emınım onayi ...... bundan once de 5 6 ay once bu sıteyı kesfettıgımde 1 hafta dınleyebılmıs olmama ramen gercekten eskısıne gore cok daha dık durdugumu kesfetmıstım sınava hazırlık olunca devam ettıremedım ama sımdı kararlıyım ...... bunun bı rahatsızlık oldugunu biliyorum ılac kullanmıyorum henuz ama ılacın yanında dınleyeceklerımın de buyuk faydası olacagını dusunuyorum ..... sucluluk duygusundan basladım henıuz 1 gun oldu degısımlerden sızlerı de haberdar edecegım.. 12389 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü hoşgeldin |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü sessiz hoşgeldin..senden bir ricam var.. günlüğünün adını değiştir. günlüğünü her açtığında ,kendi kendine evet en sf yim diyerek mesaj vereceksin, oysa sen bundan kurtulmak için müzik dinliyorsun..yinede sen bilirsin..saygılar |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü evet haklı olabilirsiniz ben bu acıdan dusunmemistım sadece sf li olanların da kolaylıkla okuyabılmesi icin oyle bı baslık koydum .... ilginize tesekkurler en yakın zamanda degıstırecegım art56art56 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü yalnız bı sorunum var nasıl degıstırecegımı bulamıyorum dusun |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü atakan beye sor..dur bi dakka..ATAKAN BEEEEY sesiz bu başlığı nasıl değiştirsin?...merak etme mutlaka ilgilenirler bu arada sen yeni bir başlıkla yeni bir başlangıç yapabilirsin kanımca.. |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Ben başlığı değiştirebilirim ancak ne olsun karar veremedim dusun Gözde'nin günlüğü uygunmudur? |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü atakan bey çok teşekkürler.talep benden geldiği için ilk teşekkürde benden gelsin.. |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü ben de tesekkur ederım önerileriniz ve yardımlarınız ıcın |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü İKİNCİ GÜN(27 HAZIRAN) YANI DUN DUN YAKLASIL 10 11 SAAT DINLEDIM AMA SADECE SUCLULUK BUGUN EGO GÜÇLENDİRİCİYİ DE EKLEDIM IKISINI DINLIYORUM ...BU SEKILDE 7 GUN DINLEMEK AMACIM . ........ BU KADAR KISA SUREDE GOSTERIR MI ETKISINI BILMIYORUM AMA BEN CIDDI ANLAMDA DIK DURMAK ICIN CABA HARCADIGIMI HISSEDIYORUM .... ....... VE EN ONEMLISI INANIYORUM BUNLARIN BENDE COK IYI ETKILER BIRAKACAGINA 128956 ................. BUGUN SAAT 8,30 DA KALKTIM VE 9 DE HEMEN DINLEMEYE BASLADIM music45 ...................................... super |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü ATAKAN BEY ACABA DOĞRU YOLDAMIYIM NE KADAR DINLEMELIYIM |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Alıntı:
Bu süreçte davranışlarınızla telkinleri destekleyin.Dik yürüyorsanız daha çok dışarı çıkın ve bu şekilde yürümenin keyfini çıkartın...Sesiniz daha gür çıkıyorsa bir toplulukta daha fazla söz alın...Yada sizi suçladıklarında tepki gösterebilecek bir duruma gediyseniz normalde sizi suçlayabilecekleri bir hatayı bilinçli bir şekilde yapin ve hakkınızı savunun... Her etkiyi kullanırsanız daha kalıcı etkiler görürsünüz.Öğrenmeniz kolaylaşır...Ve dalgalanmalardan daha az etkilenirsiniz. Yok sadece etkileri gözlemelemekle kalirsaniz bu yeni halinizi denemez sadece günde 10 saat dinlemekle kalirsaniz öğrenmeniz ve davranış değişikliği zorlaşir... |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü tavsıyenızın yararlı olacagını bılıyorum ve hemen uygulamaya da gecırecegım ...... sonucun ıyı olacagına emınım sımdıden tesekkurler ..... |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü ÜÇÜNCÜ GÜN(28 HAZİRAN)SABAH SSAT 9 GIBI DINLEMEYE BASLADIM MP3LERI ..... YAKLASIK 12 SAAT DINLEDIM( acaba bu kadar cok dınlemenın bı zararı olur mu bılmıyorum ..) 4897 SU ANA KADAR GORDUGUM TEK FARK DIK DURMA KONUSUNDA KENDIMI GERCEKTEN COK ZORLADIĞIM.. GALIBA BICOK KISIDE DE BU OLUYORDUR ..... gelismelerden herkesi haberdar edecegım 12389 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Bu modunu hiç bozma 44 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü (29 HAZİRAN) dun cok fazla dınleyemedım sadece 4 saat bi de oncekı gune gore daha az zorladım kendımı dık durmak ıcı heralde az dınledıgımdendır wink77 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü gözdeciğim bu sitede müzikleri nonstop dinleyen başkalarıda vardır mutlaka..ben iki ay boyunca nonstop dinledim..ve aynı senin yaptığın gibi eylemlerimle destekledim..müzikleri yeni dinlemeye başladığımda vitrin camlarına bakardım yine kaşlarım çatıkmı diye...kaşlarım çatıksa düzeltiyordum...şimdi yine bakıyorum..ve kendime hayalayaz çoook güzelsin diyorum..(kuyruklu yalan..)ama ben artık kaşlarımı çatmadığım halde dinlediğim telkinleri eylemlerim ve düşüncelerimle desteklemeye devam ediyorum..nacizane tavsiyem böyle devam et..şu bizim bilinçaltı dediğimiz çocuk varya iyice alışsın yeni durmuna..sevgiler |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Bende sürekli dinliyorum arada dalgalanma olursa moralini bozma olacaktır ilk 2 hafta benim harika geçmişti sonra arada dalgalanmalar başladı ama geçicidir hepsi |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü evet sızlerın de destegıyle devam edıyorum tum hızıyla dun alısverise cıktım yolda gıderken dınleyebıldım yalnızca sankı bellı bır sure etkı sını gosterdı daha sonra eskıısı gıbı yurudum (tabi bu yoruldugumdan da olabılır sımdıden bırsey dıyemem daha cok yenıyım) ama sankı ınsanların bana daha farklı baktıgını hıssettım bu benım telkınlere olan ınancımla da ılgılı olabılır heralde ..... bana sizlerin destek verdigini bılmek banı cok mutlu edıyor tesekkurler arkadaslar cilgin897 blissy |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü BEŞİNCİ GUN(30 HAZİRAN ) dun alısverise cıkıp yenı halımı denedım wave yaklasık 6 saat dınleyebıldım utananadam uykulusmile bugun sabah 10 dınlemeye basladım ......... 2 hafta sonra neler olacak coook merak edıyorum... herkese sevgıler music45 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Atakan Bey bu telkınlerın ıcerıgını okumak faydalı olur mu acaba ben sadece ılk dınlemeye baslamadan once okumustum sımdı de sureklı okumalı mıyım??? dusun |
|
bana yararlı olabılır gıbı geldı bı sorayım dedım.. dusun |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü SEVGİ İLE SEVGİYE KARŞI Sevgi bir kişiyi ikide yarım kılar. Aşk iki kişiyi birde. özdemir asaf |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü [youtube=425,350]3PmwkCf_kiI[/youtube] ........... AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK agl34 . HERKESE SEVGİLER.. guitar |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü ALTINCI GÜN (1TEMMUZ) DUN YINE DISARDAYDIM 6-7SAAT DINLEDIM telkınleri MUTLUYUM ... İNANÇLYIM..... |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü yedinci gün(2temmuz) dun ılk defa su dalgalanmalar oldu depresyonda gıbıydm kendımı cok mutsuz hıssettım cevremdekı herkese kızdım olmadık seylerden nem kaptım ama bugun oyle bı durum yok bı de aksam dınlemedım mp3lerı belkı ondandır bır hafta gerde kaldı 2. haftaya basladım hala ego ve sucluluk dınlıyorum merak edıyorum acaba mp3lerın icerigini okumak faydalı olur mu ..... |
|
Ynt: Gözde'nin Günlüğü boşver gözdecim okuma direnç oluşabilir..zaten telkinler bu yüzden subliminal..entellektüel zihin direnç oluşturmasın diye...bak şimdi ..olumsuz düşünceler bilinç altına öyle bir yerleşmiş durmdalarki..bilinçaltı direnç oluşturuyor ve dalgalanmalar oluyor. zaten bunun için telkinlerin etkisi 2-3 hafta sonra görülüyor..buna birde entellektüel zihnin oluşturacağı direnci ekle ..en iyisi telkinlerin içeriğini bilmemek.diye düşünüyorum..ben...tabiiki ben uzman değilim sadece mantık yürütüyorum..ben hala daha telkinlerin içeriğini öğrenmedim..neme lazııım..bu siteyi kuranlar bukadar emeği bilmedikleri işe harcamazlar diye kendi kendime güven aşıladım..haksızda değilmişim..yine sen bilirsin..sevgiler.. |
cok ıyısınız tesekkurederım tekrar... |
|
paylasalım. iyice düsün.. günümüzde yuksek bınalara ve otoyollara sahızız fakat daha dar bakıs acısı ve daha az karaktere daha cok harcıyor ama daha az zevk alıyoruz daha buyuk evlere sahıbız ama daha kucuk aılelere daha cok yapacak ıslerımız var ama daha az vaktımız dahacok dogru bılgıye sahıbız ama daha az dogru kararlar verıyoruz daha cok ılacımız var ma daha az saglıklıyız servetımızı katlayarak cogalttık amadegerlerımızı azalttık cok fazla konusuyor cok az sevıyor cok fazla nefret edıyoruz aya gıdıp geldık ama komsumuza gıtmekte zorlandık dısımızdakı alanları fetettık ama ıcımıze ulasamadık dahacok servetımız var ama daha az moralımız daha ozgurce yasayacagımız zaman var ama daha az zevk alıyoruz daha cok yıyecege sahıbız fakat daha az beslenıyoruz her eve iki maasın gırdıgı ama bosanmaların arttıgı gunlerdeyız daha ıyı evlerın fakat daha fazla yıkılmıs yuvaların oldugu zamandayız bu nedenle sunları onerıyorum hıcbırseyınızı ozel bır an ıcın saklamayın cunku yasadıgınız her an ozeldır arastırın daha cok okuyunverandanıza oturun ve hayranlıkla hıcbır caba sarfetmeden sahıp oldugunuz manzarayı seyredın ailenizle ve arkadaslarınızla daha fazla vakıt gecırın sevdıgınız yıyeceklerı yeyın ve begendıgınız yerlerı zıyaret edın hayat sadece yasamı surdurme degıldır zevklı dakıkalardan olusan bır zıncırdır krıstal kadehlerınızı kullanın en sevdıgınız parfumunuzu saklamayın ve her ıstedıgınızde kullanın sozlugunuzden 'gunun bırınde' veya 'bırgun' kelımelerını cıkartın ne zamandır yazmayı dusundugunuz mektubu yazın ailemize ve arkadaslarımızane kadar cok sevdıgımızı soyleyelım hayatınızazevk ve kahkaha katacak hıcbır seyı ertelemeyın her gun her saat her dakıka ozeldır ve bunun sızın ıcın son olup olmadıgını bılemezsınız .................................................. .......... |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü 11. gün artık belli oldu gunde ortalama 10 11 saat dınleyebılıyorum hala sadece ego ve sucluluk var bu sekılde en bır hafta daha devam etmeyı dusunuyorum thumbsanim |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Günde 10-11 saat dinleyebilmene sevindim paylaşımlarını bekliyoruz hismiley |
bariş akarsu vefat etti..hepimizin başı sağ olsun .. mekanı cennet olsun .. [youtube=425,350]X5DQNr4VcIY[/youtube] ağla |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü iyi pazarlar..geçen cumartesi Barış'ın kaza haberini netten okuyunca dedim ki..şu medya maymunlarından biri kaza yapsaydı da , Barış yüzlerce yıl yaşasaydı.....ilk akla gelen bu oldu.. barış'a ,sesine ,yüreğine ,ihtiyaç vardı... ama düşününce o taraf , Barış gibi biri için muhteşem olmalı...ve sonuçta ölmedi..herkesin yüreğine kazık çaktı..... |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü herkese gunaydın mp3 um bozuldu dun a ksam hıc dınleyemedım 789569 ucuz bı cd calar mı alsam acaba aslında blgısyardan dınleyecektım ama cok gurultulu rahatsızoldum.. hy789 |
|
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Barış için yazdıkalrına katılıyorum. mp3 bozulduğuna üzüldüm bir şekilde halledeceksin kendini dinlemek için şartlandırma ama |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Gözdecim aramızda göremiyoruz seni umarım herşey yolundadır 98569 sevgiler actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM. |