Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Gözde'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1508-gozdenin-gunlugu.html)

sessiz 01-07-2007 04:12 PM

Ynt: Gözde'nin Günlüğü

Atakan Bey
bu telkınlerın ıcerıgını okumak faydalı olur mu acaba
ben sadece ılk dınlemeye baslamadan once okumustum
sımdı de sureklı okumalı mıyım???
dusun

25emel 01-07-2007 04:13 PM

Alıntı:

sessiz Nickli Üyeden Alıntı
ÜÇÜNCÜ GÜN(28 HAZİRAN)SABAH SSAT 9 GIBI DINLEMEYE BASLADIM MP3LERI
.....
YAKLASIK 12 SAAT DINLEDIM( acaba bu kadar cok dınlemenın bı zararı olur mu bılmıyorum ..) 4897
SU ANA KADAR GORDUGUM TEK FARK DIK DURMA KONUSUNDA KENDIMI GERCEKTEN COK ZORLADIĞIM..
GALIBA BICOK KISIDE DE BU OLUYORDUR
.....
gelismelerden herkesi haberdar edecegım
12389

dinlemenin bir zararı olacağını zannetmiyorum.gönül rahatlığı ile kendini zorlamadan isediğin kadar dinleyebilirsin... 44 açıkcası bende merak ediyorum 2 hafta sonrasını 44 ya telkinleri okumaya gerek yok kasma kendiniii... relaxx 44 relaxxx 44

sessiz 01-07-2007 04:21 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ÜÇÜNCÜ GÜN(28 HAZİRAN)SABAH SSAT 9 GIBI DINLEMEYE BASLADIM MP3LERI
.....
YAKLASIK 12 SAAT DINLEDIM( acaba bu kadar cok dınlemenın bı zararı olur mu bılmıyorum ..) 4897
SU ANA KADAR GORDUGUM TEK FARK DIK DURMA KONUSUNDA KENDIMI GERCEKTEN COK ZORLADIĞIM..
GALIBA BICOK KISIDE DE BU OLUYORDUR
.....
gelismelerden herkesi haberdar edecegım
12389

dinlemenin bir zararı olacağını zannetmiyorum.gönül rahatlığı ile kendini zorlamadan isediğin kadar dinleyebilirsin... 44 açıkcası bende merak ediyorum 2 hafta sonrasını 44 ya telkinleri okumaya gerek yok kasma kendiniii... relaxx 44 relaxxx 44

TESEKKUR EDERIM onayi
bana yararlı olabılır gıbı geldı bı sorayım dedım.. dusun

sessiz 02-07-2007 11:27 AM

SEVGİ İLE SEVGİYE KARŞI

Sevgi bir kişiyi ikide yarım kılar. Aşk iki kişiyi birde
.

özdemir asaf

sessiz 02-07-2007 11:34 AM

[youtube=425,350]3PmwkCf_kiI[/youtube]
...........
AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK agl34
.
HERKESE SEVGİLER..
guitar

sessiz 02-07-2007 11:39 AM

ALTINCI GÜN (1TEMMUZ)
DUN YINE DISARDAYDIM 6-7SAAT DINLEDIM telkınleri
MUTLUYUM ...
İNANÇLYIM.....

sessiz 03-07-2007 02:22 PM

yedinci gün(2temmuz)
dun ılk defa su dalgalanmalar oldu depresyonda gıbıydm
kendımı cok mutsuz hıssettım
cevremdekı herkese kızdım olmadık seylerden nem kaptım
ama bugun oyle bı durum yok bı de aksam dınlemedım mp3lerı belkı ondandır
bır hafta gerde kaldı 2. haftaya basladım hala ego ve sucluluk dınlıyorum
merak edıyorum acaba mp3lerın icerigini okumak faydalı olur mu
.....

25emel 03-07-2007 11:37 PM

Alıntı:

AŞK DOLU BİR GÜNE DAHA BAŞLADIK agl34
.
HERKESE SEVGİLER..
guitar

ya sessizim sen nie aşk dolu bir güne başladık die ağlıyon yaf böylesini de yeni gördüm ay ! smil56 ben olsam uzay da belki bulabilirdiniz sevincli

hayalayaz 03-07-2007 11:48 PM

boşver gözdecim okuma direnç oluşabilir..zaten telkinler bu yüzden subliminal..entellektüel zihin direnç oluşturmasın diye...bak şimdi ..olumsuz düşünceler bilinç altına öyle bir yerleşmiş durmdalarki..bilinçaltı direnç oluşturuyor ve dalgalanmalar oluyor. zaten bunun için telkinlerin etkisi 2-3 hafta sonra görülüyor..buna birde entellektüel zihnin oluşturacağı direnci ekle ..en iyisi telkinlerin içeriğini bilmemek.diye düşünüyorum..ben...tabiiki ben uzman değilim sadece mantık yürütüyorum..ben hala daha telkinlerin içeriğini öğrenmedim..neme lazııım..bu siteyi kuranlar bukadar emeği bilmedikleri işe harcamazlar diye kendi kendime güven aşıladım..haksızda değilmişim..yine sen bilirsin..sevgiler..

sessiz 04-07-2007 10:37 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
boşver gözdecim okuma direnç oluşabilir..zaten telkinler bu yüzden subliminal..entellektüel zihin direnç oluşturmasın diye...bak şimdi ..olumsuz düşünceler bilinç altına öyle bir yerleşmiş durmdalarki..bilinçaltı direnç oluşturuyor ve dalgalanmalar oluyor. zaten bunun için telkinlerin etkisi 2-3 hafta sonra görülüyor..buna birde entellektüel zihnin oluşturacağı direnci ekle ..en iyisi telkinlerin içeriğini bilmemek.diye düşünüyorum..ben...tabiiki ben uzman değilim sadece mantık yürütüyorum..ben hala daha telkinlerin içeriğini öğrenmedim..neme lazııım..bu siteyi kuranlar bukadar emeği bilmedikleri işe harcamazlar diye kendi kendime güven aşıladım..haksızda değilmişim..yine sen bilirsin..sevgiler..

tesekkur ederım bana da mantıklı gelıyor zaten su ana kadar sadece bır defa okudum o da sıteye ılk uye oldugum zamanlarda
cok ıyısınız tesekkurederım tekrar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 AM.