Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Gözde'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1508-gozdenin-gunlugu.html)

sessiz 28-06-2007 10:53 AM

Ynt: Gözde'nin Günlüğü

ATAKAN BEY ACABA DOĞRU YOLDAMIYIM
NE KADAR DINLEMELIYIM

hayatimdegisti 28-06-2007 11:06 AM

Alıntı:

sessiz Nickli Üyeden Alıntı
ATAKAN BEY ACABA DOĞRU YOLDAMIYIM
NE KADAR DINLEMELIYIM

Doğru yoldasiniz :)) Aslinda telkinlerin etkileri bir kaç günde ortaya çıkar.Özellikle sizin gibi uzun süreli dinleyenlerde...Ancak temkinli davranıp bu süreyi ortalama bir iki hafta olarak veriyoruz...

Bu süreçte davranışlarınızla telkinleri destekleyin.Dik yürüyorsanız daha çok dışarı çıkın ve bu şekilde yürümenin keyfini çıkartın...Sesiniz daha gür çıkıyorsa bir toplulukta daha fazla söz alın...Yada sizi suçladıklarında tepki gösterebilecek bir duruma gediyseniz normalde sizi suçlayabilecekleri bir hatayı bilinçli bir şekilde yapin ve hakkınızı savunun...
Her etkiyi kullanırsanız daha kalıcı etkiler görürsünüz.Öğrenmeniz kolaylaşır...Ve dalgalanmalardan daha az etkilenirsiniz.
Yok sadece etkileri gözlemelemekle kalirsaniz bu yeni halinizi denemez sadece günde 10 saat dinlemekle kalirsaniz öğrenmeniz ve davranış değişikliği zorlaşir...

sessiz 28-06-2007 03:06 PM

tavsıyenızın yararlı olacagını bılıyorum ve hemen uygulamaya da gecırecegım
......
sonucun ıyı olacagına emınım sımdıden tesekkurler
.....

sessiz 29-06-2007 11:10 AM

ÜÇÜNCÜ GÜN(28 HAZİRAN)SABAH SSAT 9 GIBI DINLEMEYE BASLADIM MP3LERI
.....
YAKLASIK 12 SAAT DINLEDIM( acaba bu kadar cok dınlemenın bı zararı olur mu bılmıyorum ..) 4897
SU ANA KADAR GORDUGUM TEK FARK DIK DURMA KONUSUNDA KENDIMI GERCEKTEN COK ZORLADIĞIM..
GALIBA BICOK KISIDE DE BU OLUYORDUR
.....
gelismelerden herkesi haberdar edecegım
12389

BURCU GELEGEN 29-06-2007 11:39 AM

Bu modunu hiç bozma 44

sessiz 30-06-2007 08:03 PM

(29 HAZİRAN)
dun cok fazla dınleyemedım sadece 4 saat
bi de oncekı gune gore daha az zorladım kendımı dık durmak ıcı heralde az dınledıgımdendır
wink77

hayalayaz 30-06-2007 09:42 PM

gözdeciğim

bu sitede müzikleri nonstop dinleyen başkalarıda vardır mutlaka..ben iki ay boyunca nonstop dinledim..ve aynı senin yaptığın gibi eylemlerimle destekledim..müzikleri yeni dinlemeye başladığımda vitrin camlarına bakardım yine kaşlarım çatıkmı diye...kaşlarım çatıksa düzeltiyordum...şimdi yine bakıyorum..ve kendime hayalayaz çoook güzelsin diyorum..(kuyruklu yalan..)ama ben artık kaşlarımı çatmadığım halde dinlediğim telkinleri eylemlerim ve düşüncelerimle desteklemeye devam ediyorum..nacizane tavsiyem böyle devam et..şu bizim bilinçaltı dediğimiz çocuk varya iyice alışsın yeni durmuna..sevgiler

BURCU GELEGEN 30-06-2007 10:19 PM

Bende sürekli dinliyorum arada dalgalanma olursa moralini bozma olacaktır ilk 2 hafta benim harika geçmişti sonra arada dalgalanmalar başladı ama geçicidir hepsi

sessiz 01-07-2007 04:03 PM

evet sızlerın de destegıyle devam edıyorum tum hızıyla
dun alısverise cıktım yolda gıderken dınleyebıldım yalnızca
sankı bellı bır sure etkı sını gosterdı daha sonra eskıısı gıbı yurudum (tabi bu yoruldugumdan da olabılır sımdıden bırsey dıyemem daha cok yenıyım)
ama sankı ınsanların bana daha farklı baktıgını hıssettım
bu benım telkınlere olan ınancımla da ılgılı olabılır heralde
.....
bana sizlerin destek verdigini bılmek banı cok mutlu edıyor tesekkurler arkadaslar
cilgin897
blissy

sessiz 01-07-2007 04:09 PM

BEŞİNCİ GUN(30 HAZİRAN )
dun alısverise cıkıp yenı halımı denedım wave
yaklasık 6 saat dınleyebıldım utananadam
uykulusmile
bugun sabah 10 dınlemeye basladım
.........
2 hafta sonra neler olacak coook merak edıyorum...
herkese sevgıler
music45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 AM.