![]() |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü hakikatten nerde bu çocuk.. |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü evet döndüm işte güzel bi tatil yaptım.. e hakettım tatılı ben sınava gırdım de bu sene diş hekimi oluyorum hayırlısıyla tabi şu da vartatılde doğru duzgun dınleyemedım bastan baslıcam ... bu arada ben hayatı yenı yenı anlıyorum galıba ..zor mus be ..yasamak ..yasarken hayattan zevk almak... zormuss...neyse ıste boyle .. benı merak eden dostlarıma da tesekkur ederım ....unutulmamısım.. happy6 şimdi pinhani yı dınlıyorum..dön bak dünyaya.... smiliyface |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü hoşgeldin hismiley hismiley ama bir nokta var, "hayattan zevk almak zormuş" dememeli insan. tam aksini söylemeli ki bilinçaltı hazırlasın kendini güzelliklere ve hayattan tat almaya. değil mi ama ttli3 sonsuuuuuuuuuuuz sevgiler smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Hoşgeldin 956k |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Tekrar aramızda olmana sevindim Gözde hoşgeldin smiliyface |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü cat3500hepinize çok teşekkur ederım kiss3 bu arada ben hala okul işleriyle uğrastıgımdan bi turlu vakıt bulup da bı müzik çalar alamadım ve tabı hala dınleyemedıgım ıcın kendımı bıraz suclu hıssedıyorum.. terli345 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü pc05tatilden tatile girer gibi oldum ama malesef öyle gerekti..dersler çk yoğun vakit bulup giremedim siteye ve ben girmeyeli birçok değişiklik olmuş..güzel de olmuş..ben de daha yakından takipçisiyim artık.. coffe2 zaten sadece kısa bi ara vermiştim geri döndün.tekrar.. aa34 |
Ynt: Gözde'nin Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Gözde'nin Günlüğü hoşgeldin gözdecim.... thumbsanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM. |