Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Turhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mahkeme kararıyla durdurulmuş diyor site ya 1.günden itibaren nasıl bulucam

Forumu okursan forumunönceki sayfalarında hepsi verildi Üşenme, Erteleme, Vazgeçme

bu egzersizleri yapıpda zengin olan varmı?
en azından zenginlik olmasa bile maddi durumunda son günlerde artış hisseden? dusun2dusun2

teomancım ben bu eğitimi günlük olarak facebookta da yayınlamaya başladım.. superxy

daha 13 gün olmasına rağmen onlarca kişiden güzel haberler geliyor.. bunlardan iki tanesi net kazançlarının arttığını söylüyorlar.. :zpzp:

buradaki egzersizler çok güzel, ilave olarak tezahür sanatı da hedef belirleme ve olumlama nın incelediklerini verdiğini için birleştirerek gitmek faydalı olabilir bu konulara aşina olmayanlar için.. en azından ben bana gelen soruları bu şekilde rahat cevaplandırdım..

bu çeviri ve harika katkıları için Turhan Bey'e tekrar teşekkür ederim..

pek çok insanın mutlulukla yaydığı pozitif enerji dilerim senin de hayatında en kısa sürede arzuladığın hedefleri gerçekleştirmene kolaylık sağlar sevgili Turhan...

hepinizden her daim güzel haberler almak dileklerimle..

sevgiler..

güzel haberler demiştik ya dün gece
bu gün onlara bir yenisi eklendi...

mutlaka çalışmaları düzenli olarak yapın dostlar.. cilgin897

forumumuzun üyelerinden nurhanzayı pek çoğunuz tanıyordur..

kendisi çerkezköy kadınlar derneğinde gönüllü olarak canla başla çalışmakta.. superxy
oradaki kadınlar ile birlikte bu çalışmayı yürüttüğünün haberlerini vermişti..

aşağıdaki alıntı bu gün bildirdiği güzel haber, kendi cümleleri ile:
"Bacım oyle olagan ustu seyler oluyor kı, etrafımdakılerde sasırıyor, mesela dun valımızle 1 saat sohbet ettık fotolar cektırdık, mıkro kredıler cıktı, 10 aıle faydalanacak yalnız bana degıl etrafımdakı bırcok kısıyede yol acılıyor. ISKUR mudurumuz becerı 10 kursları sayesınde bambaska fırsatlar sundu, dernegımıze ılk gunlerımı bılıyorsunuz benım, nerden nereye mucıze gıbı"

işte böyle...

Turhan beycim iyi ki çevirdiniz.. iyi ki paylaştınız..

sevgiler..

art56art56güzel haber ben de en kısa bir türlü konsante olamıyorum bu gün başlamaya karar verdim bu çalışmaya

BU tür gezel haberler hepimiz için sevindirici;
Arkadaşlar konsantre olabilmek çok önemli bir düşünceye konsantre olma yeteneğinizi geliştirin. yaşamınızın tüm alanlarında faydalı olacaktır. Konsantre olma yeteneğiniziş Melih Duyarın ücretsiz KONSANTRASYONUN GÜCÜ e-kitabı ile geliştirebilirsiniz.
Programı mümkün olduğunca düzenli şekilde takip edinki zihniniz düzene girsin disiplini vekkararlılığı içinizde hissedin.

Herkese mutluluklar

bu arada blog sayfanız da açılmış sevindim... ben 19-20 gün takip etmiştim ama araya kara kedi girdi. şimdi yeniden baştan başlıyacam.... bereketli günler arkadaşlar....
ayrıca bu çalışma için çok teşekkürler....

bu arada blog sayfanız da açılmış sevindim... ben 19-20 gün takip etmiştim ama araya kara kedi girdi. şimdi yeniden baştan başlıyacam.... bereketli günler arkadaşlar....
ayrıca bu çalışma için çok teşekkürler....
Alıştırmaları yapıp bir sonuç aldın mı acaba smil56

Evet gerçekten çok güzel bir egzersiz, olumlu etkilerini hala hissediyorum yeniden teşekkürler turhan bey... :)

Arkadaşalar egzersizleri yapan arkadaşlardan olumlu tepkiler almak hepimizi sevindiriyor. Merak eden yada sadece inanmadığını belirtmek için ne ldu işe yaradımı diye soran arkadaşalar olabilir. Sonuçları buraya yazmanız ponların motive olmasına yardımcı olacaktır ama onlara benim diyecek başka bir sözümde var:
ARKADAŞLAR SİZDEN SADECE GÜNDE 10 DAKİKANIZI KENDİNİZE AYIRMANIZI İSTİYORUZ BUNUN İÇİN NE PARA ALIYORUZ NEDE BAŞKA BİRLŞEY İSTİYORUZ. NEDEN KENDİNİZ DENEMEKTEN BU KADAR ÇEKİNİYORSUNUZ. BUYURUN GÜNDE 10 DK İLE KENDİNİZ DENEYİN VE SONUÇLARI KENDİNİZ YAZIN "İŞE YARADI" YADA "AMAN HEM Bİ İŞE YARAMADI HEMDE SİZİN YÜZÜNÜZDEN Bİ AY HER GÜN 10 DK KENDİME KATLANMAK ZORUNDA KALDIM" DEYİN.

hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.

Site mahkeme kararıyla durdurulmuş Turhan arkadaş.. Bende vadı sanırım o yöntem. Olsun gelmesi gerekirse o gelir zaten...

Alıştırmaları yapıp bir sonuç aldın mı acaba smil56

Zafer yolcusu, evet alıştırmaları yapıp bir sonuç aldım. bir değil pek çok sonuç aldım. öncelikle şunu söylemek istiyorum bu alıştırmalar bir mucize yaratmıyor. sadece zihnimizde zenginlikle ilgili oluştuduğumuz blokajları çözüyor. bu blokajlar çözüldükçe zihnimizden yayılan frekans dalgası da değişiyor. zenginlikle ilgili bir radyo dalgası oldugunu düşün. zihnin de bir radyo. ama alıcısında biraz pas oluşmuş ve sen bu alıştırmalarla pası temizliyorsun radyo daha iyi çekmeye başlıyor. bilmem anlatabildim mi. t678
ben bu alıştırmaya daha ilk başladığım günlerde kendimi zenginlikten ne kadar uzak gördüğümü, kendimi layık görmediğimi farkettim mesela. dunk56

Ben de bugün başladım eminim çok faydalı oluyor.Teşekkürler Turhan ;))

Zafer yolcusu, evet alıştırmaları yapıp bir sonuç aldım. bir değil pek çok sonuç aldım. öncelikle şunu söylemek istiyorum bu alıştırmalar bir mucize yaratmıyor. sadece zihnimizde zenginlikle ilgili oluştuduğumuz blokajları çözüyor. bu blokajlar çözüldükçe zihnimizden yayılan frekans dalgası da değişiyor. zenginlikle ilgili bir radyo dalgası oldugunu düşün. zihnin de bir radyo. ama alıcısında biraz pas oluşmuş ve sen bu alıştırmalarla pası temizliyorsun radyo daha iyi çekmeye başlıyor. bilmem anlatabildim mi. t678
ben bu alıştırmaya daha ilk başladığım günlerde kendimi zenginlikten ne kadar uzak gördüğümü, kendimi layık görmediğimi farkettim mesela. dunk56

Teşekkür ederim yoğun ama güzel geçen günlerim arasına 10 dk bunu da ekleyeceğim değişiklikleri buradan aktarırım s45apk

hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.

:) Sevgili Viper123 kaygılanmakta haklısın diyecem demeye çalıştım diyemedim yahuuu :) içeriği zaten okuyacaksın, senden gizli kelimeler, bilinçaltı kayuırları falan istenmiyor. eğer günde yarım sayfa okuyarak beynini yıkayabiilirsem burada satır arlarında da yapabilirdim.
Ama bir konuda haklısın medya devamlı beynimizi yıkamaya olaylara kendi istedikleri yönden bakmamıza çalışıyor.
Mesela Libyada ayaklanmalarda insanlar öldü diye müdahale edildi müdahale sırasında arıza nedeniyle düşen pilotlara doğru yürüyen sivil kalabalığa pilota ulaşmasınlar diye 200 kg bomba atıldı kaç ölü var bilen yok ama pek çok medya kuruluşu sadece pilotların kurtarıldığını yazdı.
Neyse sadece okuyacaksın içeriği okuyunca göreceksin egzersizi yapıp yapmamakta içeriğe göre sana kalmış ama hiçö bir siyasi mesaj taşımıyor.

Çok çok teşekkürler Turhan bey ve sevgili Özlem hanım. Harikasınız gerçekten!

EVEEEEEEET PARA İSTEYENLER. GÜNCELLİYORUM BU BAŞLIĞIguitarwave44:zpzp:8977

BEN ŞU ANIN TAMAMEN FARKINDAYIM. ŞU ANDA TÜM DUYULARIM AÇIK. SONSUZLUĞUN ENERJİSİNİN HAYATIMA AKTIĞINI HİSSEDİYORUM.

Günün Egzersizi :
Tüm dikkatinizi şu ana toplayarak tüm ekonomik arzularınızın gerçekleştiğini hayal edin. Şu anda gerçekleşmiş olsalar tam olarak ne hissederdiniz. Bu hisleri yaşayın. 5 dakikalığına tüm gücünüzle finansal özgürlüğün sizin hakkınız olduğunu hissedin ve bunun size getirdiği zevki hissedin. ( imgelemeyi anlatıyoruz burada arzularınızın gerçekleşmesinden dolayı iliklerinize kadar zevk aldığınızı hissedin burda). Bu aşamanın tadını çıkartın. Arzularınız gerçekleştiğinde ne hissedecekseniz onu şimdi en yoğun şekilde hissedin.

Ben Para Mıknatısıyım
actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri