bu egzersizleri yapıpda zengin olan varmı?
en azından zenginlik olmasa bile maddi durumunda son günlerde artış hisseden? dusun2dusun2
Alıştırmaları yapıp bir sonuç aldın mı acaba smil56bu arada blog sayfanız da açılmış sevindim... ben 19-20 gün takip etmiştim ama araya kara kedi girdi. şimdi yeniden baştan başlıyacam.... bereketli günler arkadaşlar....
ayrıca bu çalışma için çok teşekkürler....
Alıştırmaları yapıp bir sonuç aldın mı acaba smil56
Zafer yolcusu, evet alıştırmaları yapıp bir sonuç aldım. bir değil pek çok sonuç aldım. öncelikle şunu söylemek istiyorum bu alıştırmalar bir mucize yaratmıyor. sadece zihnimizde zenginlikle ilgili oluştuduğumuz blokajları çözüyor. bu blokajlar çözüldükçe zihnimizden yayılan frekans dalgası da değişiyor. zenginlikle ilgili bir radyo dalgası oldugunu düşün. zihnin de bir radyo. ama alıcısında biraz pas oluşmuş ve sen bu alıştırmalarla pası temizliyorsun radyo daha iyi çekmeye başlıyor. bilmem anlatabildim mi. t678
ben bu alıştırmaya daha ilk başladığım günlerde kendimi zenginlikten ne kadar uzak gördüğümü, kendimi layık görmediğimi farkettim mesela. dunk56
hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.
actionsmileBEN ŞU ANIN TAMAMEN FARKINDAYIM. ŞU ANDA TÜM DUYULARIM AÇIK. SONSUZLUĞUN ENERJİSİNİN HAYATIMA AKTIĞINI HİSSEDİYORUM.
Günün Egzersizi :
Tüm dikkatinizi şu ana toplayarak tüm ekonomik arzularınızın gerçekleştiğini hayal edin. Şu anda gerçekleşmiş olsalar tam olarak ne hissederdiniz. Bu hisleri yaşayın. 5 dakikalığına tüm gücünüzle finansal özgürlüğün sizin hakkınız olduğunu hissedin ve bunun size getirdiği zevki hissedin. ( imgelemeyi anlatıyoruz burada arzularınızın gerçekleşmesinden dolayı iliklerinize kadar zevk aldığınızı hissedin burda). Bu aşamanın tadını çıkartın. Arzularınız gerçekleştiğinde ne hissedecekseniz onu şimdi en yoğun şekilde hissedin.
Ben Para Mıknatısıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.