- Reaksiyon puanı
- 7
Çok sevindim bu gelişmelere tatlım.Günlerin hep böyle geçsin inşallah.
teşekkür ederim canım..mutluluk hep seninle olsun y789
Çok sevindim bu gelişmelere tatlım.Günlerin hep böyle geçsin inşallah.
selam günlügünüzün her kelimesini satır satır okuyorum.... çok akıcı bir diliniz var ...samimiyetiniz ayrıca rica etsem affetme meditasyonu nedir açıklarmısınız...
sevinclisevincliçoooooookkkkkkk çooooooookkkkkk çok teşekkürler...günlüğüme hoşgeldinizilginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim...
bahsettiğim affetme meditasyonunu şu konudan indirmiştim
http://www.hayatimdegisti.com/forum...iyesi-gecmis-gelecek-ve-simdi-kutsal-3-a.html
konuda açıklamalar mevcut ama bende dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım..
geçmişteki affedemediğimiz ve kırgınlık duyduğumuz kişileri daha kolay affetmemizi sağlıyor ve böylece duygusal yüklerin hafiflemesi amacıyla yapılıyor..
bugünden itibaren bildiğim ve daha önce denediğim sağlıklı beslenme tarzıma geri döneceğim.
Hoşgeldinnnnnnn.
tekrar döndüm sevgili günlük...
yine uzatmışım arayı...
sıcaklar da bastı malum tembellik çöktü...
ruh halin mart ve nisandan beri çok kötü hala da geçmedi..
sanırım çok ağır bir depresif ruh hali içindeyim...aşırı derecelere varan üşengeçliklerim başladı...
ego gibi kendine güven gibi telkinler yetersiz gelmeye başladı...ara vermiştim tekrar başlayım dedim ama bunlar yeterli olmadı bana...kendime daha ağır ve acil durumlar için..yani kendi durumum için şöyle liste yapmaya karar verdim
depresyon dünde kaldı telkini
mutluluk telkini
dinliyorum şimdilik...sonra da sosyal fobiyi ekleyeceğim
biliyorum bunlar hergün dinlenen telkinler değil birincil öncelikte değiller ama diğerleri beni kesmedi...
Olur öyle şeyleeeer. Beni de kesmiyo artıky789
Hayırlı olsun bakalım yeni listen![]()
Telkinler etkisini mükemmel göstermiş.Bakış açın değişmiş.Kötü anılarına sevgiyle bakıyorsun.Eski anılarına sevgi katabiliyorsan bütün engelleri aşmış oluyorsun.Sevginin olduğu yerde huzur,mutluluk,başarı vardır.Hayat daha bitmedi demek senin için bir başlangıç.
Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın))
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.