Nasıl yani?Artık günlüğüne devam etmeyecek misin?
Günlüğüne son nokta koydun..Yine buralarda ol seni özlerim canım arkadaşım..Herşey gönlünce olsun.
İyi ki varsın.
y789
canım burası fena alışkanlık yapıyor yeni mesaj gelmişmi diye kontrol etmekten kendimi alamıyorum..yoruyor ve vaktimi alıyor..bazı konularda kendimi geliştirmekten geri kalıyorum...bilgisayar başına bağlıyor beni...o yüzden bu kararı almak zorunda kaldım...hem artık telkin dinlemeyi de bıraktım...bilmeyip de okumaya devam eden arkadaşlar beni hala dinliyor sanıp yeni yazacaklarımı da ona göre değerlendirebilirler...onları da yanıltmak istemiyorum...^-^
Ya nereye gidiyorsun amaben çok üzüldüm tamam haklısın bağımlılık yapıyor, sende o zaman 2 güne bir aç günlüğüne bak yaz. O zaman daha ii olur hem biriktirirsin düşüncelerini sonra yazarsın buraya. Nasıl olur?
İlerde bende düşünüyorum. Kesinlikle alışkanlık haline geliyor. Gözlerim iflas aşamasınday789 İzindeyimHayırlı olsun diyorum.
Senin adına çok sevindim derslerine başlamışsın bence bu yük üstünden kalktı en iyisini yapıyorsun.
Fazla kendini özlettirme yine aramıza katıl.İdeal kiloda kalmakta güzel sonuç ..Bu arada şapkan,gözlüğün,ojen hayırlı olsun canım..
Canım seni çok ama çok özledim.Ara sıra yazmalısın.Açıkçası bende ara verdim aynen bahsettiğin gibi aynı şeyleri tekrar tekrar yazdığımı ve okuyanları sıkabileceğimi düşündüğüm için.Ama tamamen kopmadım.İyi olmana sevindim.Sınav sonuçlarına da.
Finallerde başarılar şimdiden.
Günlüğünü okuyarak gözleme dayalı yorum yazmak istedim ...
1.Kendini çok iyi hissetmek Mutluluğun anahtarı..
2.Güzel rüyalar görerek yaşanmış gibi hissetmek ve gününün güzel geçmesine sebep olan Mutluluk anahtarı.
3.Sinema ve müzik dünyasını takip edememek konusunda kendimi üzüp sıkmamak yine Mutluluk anahtarı.
4.Artık film de indirmemek burda bir adım atmışsın Mutluluğa giden bir adım anahtarı.
5. Başkalarının düşüncelerini önemsememe konusunda epey yol katetmek yine Mutluluğun anahtarı.
6.İnsanlar benim hayatımdaki zorluklarla karşı karşıya gelselerdi aynı başarıyı gösterirlermiydi ondan da şüphem var.Azim,güven,zorlukları üstesinden gelen bir başarı ve büyük bir adım her kişi böyle davranmayabiliyor.Başarıya giden Mutluluk anahtarı.
7.10 senelik bir evhanımı kadar da evişlerinde tecrübe sahibi olmuşum ve bu arada kendi özel ve kişisel işlerimi de eğitimimi de halletmeye çalışıyorum..Tebrik ediyorum hem evişleri hem dersini yapıp kişisel gelişimine devam etmeni kutluyorum.. Kişisel gelişim ve eğitim başarısına giden Mutluluk anahtarı.
8.dışarıdaki insanlara karşı da aynı düşünceler içindeymişim.Gözleme dayalı giden Mutluluk anahtarı.
Çok doğru yoldasın gelişimlerin daim olsun.Gözlem yapmayı sakın ihmal etme büyük bir faydası var kendini daha çok sev .Kimse senin kadar değerli olamaz bu yüzden kıymetini bil gelişimlerinde olumlu adımlar atman dileğiyle canım arkadaşım. Bu güzel gelişimlerin için ayrıca tebrik ediyorum.
Uzun bir aradan sonra (bana gerçekten çok uzun geldi) aramıza hoşgeldin yenideniyiki varsın canım. Çok güzel şeyler yazmışsın. Kendini bu kadar net bir şekilde eleştirebiliyor olmanda bence çok iyi ben mesela o derece cesur değilim sanırım, kendimi eleştiremediğim gibi başkasınında beni eleştirmesine tahammülüm yok yada yoktu diyeyim (değişim şart) Sen yokken bende günlük okuma alışkanlığımı kaybettim. Anasayfada senin başlığını görünce hemen tıkladım ve geldim günlüğüne, çok sevindim. Sınavının sonucuna da çok sevindim, finalde başarılı olacağını biliyorum. Benim telefonuma tüm dersler için girmedi yazısı geldi. İlk sınavlara girmeyip finallere girip orda iyi puanlar alınca geçilir mi? Sen son sınıf olduğun için aofnin sistemini çok çok daha iyi bilirsin. Bu arada göbek konusunda kesinlikle haklısın. Zayıflıkla şişmanlıkla alakası yok. Ben zayıfım ama kocaman göbeğim var
eskiden tahta gibiydi, dalga geçerlerdi bende üzülürdüm ve hep göbeğim olmasını isterdim e sonunda oldu
neyi istersek oluyor dikkat etmek gerek. Düşünüyorum neler yapardım nasıl davranırdım diye. Sabahtan akşama yatana kadar koşturur dururdum, oturduğum anlar çok azdı ama iyide yerdim abur cubur, sabah öğlen akşam yemeği sürekli hareket ettiğim için acıkırdım durmadan ve yerdim gece yarısı bile ekmek arası yerdim. Şimdi azcık yiyorum sık sık yiyorum ama olmuyor yani kesinlikle hareket her dakika hareket şart. Sabah markete bisikletle yada yürüyüş yaparak giderdim. Kahvaltıya yardım ederdim, uzun kahvaltıdan sonra temizliğe yardım ederdim sonra saatler 11i gösterince arkadaşımla buluşur koca sitede yürüyüş yapardık, bisiklete binerdik, sonra biryerlerde oturup hayal kurardık, tavla oynardık. Ordan eve gelip bikinileri giyip diğer arkadaşlarla buluşup denize giderdik. Bulunduğumuz yerde durmazdık, sürekli sahil değiştirirdik, küçük koyla kocaman siteye ait gez gez bitmiyor. Sonra iyi yüzmeyi bilmediğim halde arkadaşlarım yüzüyor diye kendimi zorlar yüzerdim derinlerde. Orda öğle yemeği yerdim yada eve gidip yeyip duşumu alıp bisiklet turuna devam ederdik akşamüstleri hergün birinde çay partisi olurdu yer içerdik yine! Akşam saati evde anneme masayı kurmada yardımcı olur yemeği hızla yer 9 yada 9buçukta arkadaşlarla buluşurduk ve 11buçuk 12 e kadar akşam yürüyüş yapardık, oturduğumuz yerde yarım saat durmazdıkki
)) ve yine acıkır kocaman ekmek tost yerdik. Ben incecik tüy gibiydim. Neyse şimdi tabiki bunun kadar hareketli günler geçiremeyeceğimize göre başka şeyler yapabiliriz. Benim kuzenimde oldum olası kilosundan ve göbeğinden şikayet ederdi. Bir spor salonuna yıllık yazıldı. İçinde herşey var, yüzme, fitness, latin dansı stepi, plates neler neler uygun olduğu saatlerde gidiyor üstelik üni sonda ve hukuk okuyor. Şimdi benden ince oldu ve göbeği bebekliğinden beri hep var olan kızın göbeğini araki bulasın
yani oluyor yani ordaki kasları çalıştırmak gerek bunun içinde belini incitmeden yapmalısın. Bel çok önemli ben mekik çekince yanlış yapıyorum heralde ağrıyor. Aslında plates kursuna gitsen bu evdeki sporunun haricinde, o zaman tüm kasların çalışır ve sende kuzenim gibi kesin ince olursun. Çünkü sen azimlisin başarırsın.
Canım ya çok tatlısın. Bence sen bu yaza fıstık gibi girersin baksana şu azime maşallah diyorum. Senin yazını okuyunca banada heves geldi. İşyerinde hep oturuyorum bilgisayar başında. Arada kalkıp merdiven inip çıkayım bari bir işe yarar diye düşünüyorum
Baharda iyiki geldi dimi bak ne güzel sende çıkıp yürüyormuşsun. Bende iş çıkışı annemi takıyım koluma yürüyüm bari. Bana takılır umarımSevgiler.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.