Yazma Terapisi

Ynt: Yazma Terapisi

[youtube=425,350]ZzG8k5Nzz9s[/youtube]

Beni bensiz bıraktın..

etterna_ ' Alıntı:
Sustum... bir şey söylemedim yalnızlığım için ona..
Bu akşam patlama zamanıymış bilemezdim önceden. Kendimi tanıyamadığım zamanlar olur bu o zamanlardan biriydi.Gardrobun kapağı kırılmış...
Sigaram bitmişti sadece... Bu ev sapa çarşıya taşınma zamanı geldi çattı. Manzara bi yere kadar galiba.
Dört saat bekledim. Sonra kendimi bilmezce kurmaya başladım “ben çalışmıyorum, arabam olsa gider alırım” güçsüz mü sandım kendimi; tıkılmış kalmış evde ne?
Toplantıda olduğunu biliyorum hiç bi şüphem yok bundan aşkım benim..
Ben sadece sapıttım boşluktan, aylaklıktan, hayal kırıklığımdan...gururdan..
Seni kırdım uyu şimdi huzurlu olsun için benden yana.Ben iyiyim ummadığın kadar..
Kendimi evin dışında buldum bi an ne yapıcaksam o karanlıkta, sapa yerde?
Seninle kapıda karşılaşınca bi anda aslında belli etmedim, edemezdim sana ama sevindim yalnız olmadığım için. Seni itip yoluma devam edince, arkamda sen vardın “canım”!!!
Sonra bana sarıldın.Herşeyi unuttum ama direndim gururuma yenildim özür dilerim bebeğim.
Sensiz yemek yemek istemiyorum artık yeter!!
Bu saatlere kadar uyumamamın sebebi bişeyleri yaşayamamışlığımızdan mı?Sana doyamamaktan mı? Bin bir türlü soru ve sensiz, belki yalnızlıktan.
pc başından popomu kaldırmak istiyorum.Bu güzel havalarda sadece akşam üzeri seninle sahilde dolaşmak, elele dolaşmak istiyorum çok mu?
Senin suçun yok beni sevdiğinden hiçbir kuşkum yok. Beni anladığını biliyorum, hissediyorum... Bana hissettirdin de bu akşam fazlasıyla. Ama şimdi uyuyosun benden habersiz... Yarın yine aynı ve öbür gün... iş, toplantı..
Ama ne varki kendime yetiyorum yalnız da olsam.. Sana doyamasam da ben iyiyim ummadığın kadar... Bir tek sen bazen hayatımdasın, bazen yoksun o kadar...

Ben iyiyim umamdığın kadar iyiyim blissy

ne kadar bildik,ne kadar tanıdık geldi bana bu ifadeler...yıllardır yaşadıgım şey...evlilik yalnızlık demek...yanındayken tutamamak demek...gittiğinde bulamamak,geldiğinde ise birarada duramamak olur artıkk...hayat katar götürür,ne varsa hesapta olmayan...bi an gelir..iki kişilik yalnızlık olur bu yemegin adı...kendi adıma.siz daha çok baştasınız..çok önemli bi filozof,karşı cinse duyulan ilginin derininde sadece ama sadece ondan nesli devam ettirme dürtüsü yattıgını söylüyor...ona benzeyen bi çocuk sahibi oldum bende...yüzü ,elleri aynı..huysuzlukları aynı...ne olacak şimdi..iki huysuz fazla bana..eskiyen fazla gelir oldu...yeni üretim avuçlarımda ve bana sevgisi had safhada nasılsa...bu ok hedefi buldu..şimdi ne olacak?

Akşam o kırgın anımda karaladım. Silmeyi düşünmedim değil her zamanki gibi. Ama terapi oldu bana çünkü dedim ya yalnızım. Yazımda aslında onu kötülemedim dikkatli okunursa öyle. Sadece onun mecbur olduğu geç gelmeler yüzünden bana yansıyan üzüntü hali sadece. O o kadar iyi bi insan ki. İyi insan kelimesi yüzeysel gözükse de. O melek, o benim babam ve arkadaşım. Sadece vakti yok. Buna alışamıyorum. Akşam ben ağladıkça o da ağladı benimle ağlamama sebep olduğu için. En büyük kavgamız buydu ve ikimiz de ağladık. Aramızdaki sevgi bağı çok güçlü aşk olmaması avantaj. Bunları yazmak çok özel oldu ve bu da diğer yazımın sebep olduğu... Ona karşı hiçbir kızgınlığım yok. Çünkü ben onun kalbindekini biliyorum. Benim gözümden bir damla yaş akıtmak istemez o. Kendinden çok beni düşünür. Belki inanmak güç ama en bile inanamıyorum bazı jestlerine. Bunları yazma gereği duydum çünkü sizlerin onun hakkında kötü ve beni üzdüğünü düşünmesini istemiyorum.O bunu haketmezdi çünkü. Sevgili Lalezar bunları yazmak yani bu yazımı çok zor oldu benim için senin yanıtından sonra inan bana. Yaşadığını az çok kestirebiliyorum. Siz çok yenisiniz diyosun belki öyle. Ama inan zordu benim için... Çok teşekkür ederim en güzel şeyleri hakeden kalplerinize..

burda varlıgı sezilen kimse hakkında kötü düş görülmez..herkesin içi rahat olsun...etternacım, paylaşdıkça büyür insan...tutku biraz da kendini oraya buraya sıkıştırmayı sever,onu bulup bizim çıkarmamız gerekebilir..sevginin yanında ,zaman mekan kırık cam parçalarıdır..batmasın gönüle...tutku'yu anlatan en hoş parça ve eh hoş yorumlayanlardan biri..arapsaçına dönmesin hiç bi ilişki..ama dönmese tadı nerdee...uslu durmayanlara...
[youtube=425,350]NxWILZT6p6Q[/youtube]

lalezar ' Alıntı:
sevginin yanında ,zaman mekan kırık cam parçalarıdır..batmasın gönüle...

Umarım zaman alıp götürmez bu az bulunur sevgiyi... Biraz da bizim elimizde biliyorum ve korumak için gözünün içine bakıyorum fazla gözümü kamaştırmamasına özen gösteriyorum, fazla yakından bakarsam kaybedeceğimi biliyorum hiç birşeyin fazlası iyi değildir ama fazlaysa açığa vurmamak gerek ya da farklı şekilde açığa vurmak gerek. Şevkat ve saygı olarak mesela..
Bu muhteşem şarkı için de ayrıca teşekkür ederim sana Lalezar'cım. On bin kere dinleyip bıkmayı başaramadığım bi şarkı bu thumbsanim

Ynt: tatil

lerzan ' Alıntı:
cumartesi gecesine kadar yokum. hepinize cocuklarinizin dunyasinda keyifle sevgiyle..

Lerzan'cım iki gün de olsa yokluğunu hissedeceğimizden kuşkun olmasın. Kendine dikkat et. Bize lazımsın unutma.Hayırlı yolculuk. Umarım çok güzel geçer tatilin ve bizi unutma actionsmile

Aşk’ın en deli terapisi …

Posta oturdu….ve haykırdı daglara önce…sesi tüm evreni içine aldı…züleyhanın yusufa duydugu bitmeyen aşkla haykırdı …uzun bi kıssa oldu tüm zamanlar için….
En başta aşk O’nun nurundan yaratıldı,zerresi dagıtıldı tüm sonsuzluga da o zerreden tükenmek bilmedi….gittikçe uzayan yollar gibi ıraktı…baktıkça uzaklaşan ufuk gibi sıcak….
Sarmalları iç içe yayılan ışık otunu aşka dönüştürmeden evvel …hey sen ukala gözbebeği… şımarık sazende…farkında mısın her an nefes almaktasın..her eylemde nefes senin emrinde..harfler sarılır konuşurken o enfese ..buldun çıkardın harfleri tek tek dümbelek……tek nefeste binler can ve canan sezdim sende…can’an’lanan bi nefes de kendi yanında saklı…içine çekerken nereye gider nefes taa o içinde giden yollara sevdalı..…belki bi yol buldu kendine bi festival bi karnaval var her nefeste, bıraktım kendi nefesimi bu latif ve saydam denilen denizde……her nefes bi dem ,bi debdebe buldu kendine bu festival….
,ayy ayyya yyaayy…çok uzaklara gitme, bu nefeste bu karnaval.. ….dinle bak…nefesini …gene bir sırça salıncak ,bu sefer de böyle fısıldasın sana sevgilini….yürek gibi haykırmadan ama onunla elele.,dipdibe... …daha derinden ,en derin serden.en saklı hiç’ten...doldur içine sevgilinin sesini,dinlersen adını saklamaz kendini, hepten verir’ sen o nefesi….sakince söylesin….bırak bu dem de bu nefes böyle ,devamı elbet gelecek her nefesin, her sesin,asla batmasın sana bu bendeki nefes’in..duydukça daha rahatladı bu nefes…içine çekmesen,biter derdin… işte uçsuz bucaksız o sonsuz nefesin içindesin..
Her Kutlu Dogum’da yeni ,taptaze masum bi nefes daha katılır bu cana..ve bu cihana….enfes aşkın dogurdugu bu canana…..devamı var bu nefesin…geleceğin ta kendisi dönecek… bir sessiz nefesle çok yakında... smil56

Evet az kaldı 44 Çok yakındır Lalezar 789569 789569

Sevgili Lerzan;
Dedeni yadetmene vesile olduğum için inan çok mutlu oldum.Ne güzel.Dedenin 100 yaşına kadar yaşamış olmasıda ayrıyeten güzel.Demek ki genetik olarak çok şanslısın.Allah deden kadar uzun ömürler versin sana ve ailene.Selamlar.

bende diyordum içimdeki bu çağlayanı nereye akıtacam buldum yazma terapisi bundan sonra içimden geldikçe yazarım sapkal89Tatlı dil önemli der Yunus
hepimiz bir renk ve farklı tonuz
aslında başlangıca denk sonuz
hiç bi zaman geçmişle cenkte yokuz
güzel sözler dilimize pelesenk olurlar
ve sel gibi içimizde taşan çağlayan var
ve yel gibi eseriz kötü düşünce savarımız var
ve her dem ebedi gülmemiz için ağlayan var sapkal89

bu gece bu mısralar bana yarenlik etti..

Sekine

Zerrelere sekineyi duyur ; marifet ..
Varettiğin yok içre ,varolan aziz,
Gadabının sanrısı bir eziyet....
Serap sandıgım ,o en tatlı deniz..

Yola çıktı sefineler bu varlıktan ,
Saklı körfezleri ateşe verdi bir ok,
Karış karış bürüdüğün o ay’dan
Elde kalan koskoca zalim bir 'yok'. .

Yuvarlanıp durdugum , çukur zevale,
Dost sandıgım benlik, aslın adavet...
Bu yol , ne gün çıkacak muhale?
Varmak ne zor sana , yurdu selamet...

Sagda solda gölgeler , alevli ejder,
Bakışları dönmez bir an kendinden...
Yolladığın asker benden derbeder,.
Çekip çıkar ,kaçır beni , hiç ender hiç'ten..

Merhaba arkadaşlar..nasılsınız..Lerzan yok bi müddet...renkler tonlarını kaydırdılar..çaldırdılar...sen'sizlik her anlamda bi uyuşturucu...

Kör Nokta

Varlığım… sende buldum : bir kör nokta..!

Gerçi sırları döküldü de noktanın..

Ben, kaldım savaşın kahreden sonuyla.......

Belliydi , Sen!…var olamayacak kadar,

Gerçek bir hülya ! sahi , sen misin..?......

Çağları gezdi de hayret , tek ayak...

Bir gölge olup sığındı , aşkın bağına.. ,

Lakin tutamadı avazını , çıktı ayyuka.........

Bu şehri de , sel gibi aldı yokluğun...

Bendleri aşamaz oldum, nerdesin...

Ellerim uzandı kalan sağlara…

İçinden sensizliği bulup, sarıldım..

Safa kanatlarım örttü hoşluğu....

Sihrin .. diyar diyar gezdim , durmadım.....

El verdi meczub... dedi ‘yar’ desin......

İpek nefesin geceme sinmiş ,

Gördüm, karanlığı ansızın silmiş..

Ne kadar güldümse ,aynalar sen ’miş..

Şaşkın , kasırga, tufan.. anlamı hiç'miş..

Belki dönmeyeceksin….olsun .. nerdesin....?

Bir gölge oturdu yanıma gene..

Baktım, saklanmıştı heybet dağına....

Dupduru sözleri saldım üstüne..

Dag ceylanı gibi salındı sana...

Tanrım, bakma meyli yüce şanına ,

Yare nasıl ‘sen !,sen! ’ desin.?...

iyi gecelerrrrr... 44

Barış Akarsu için...............

Gökyüzünde melekler, elekleriyle su taşıdılar , susuzluktan kurumuş (k)alem erbabına...

Ve yeryüzündekiler yağmuru tanıdı ……ve bir Mansur vardı ki …sesi , açları doyuran...

Mansur….

ezelden suskun gibisin..

Seni derdest eden kudrete,

küskün gibisin…

meyusane bakışın har’dı özüme..

sırrı sırra koydu , aslı aslıma...

sadık muhbir gibi daldı

rüyama….

Salıver gitsin....

başparede ağaç oldum soruldum...

boğum boğum, salkım saçak soyuldum,

mansurum...

delik deşik kovuldum...

nefesini iliştirdim yıldıza....

ebabiller nişan aldı ruhuma...

gölgede nemrudun sıcağı.... ,

kuzguni,

yatışmaz..

Mansur’um gel de..…

istersen musahhar edeyim leyli neharı..

Leyla’yı mecnuna vereyim,

helal diye..

yüreğe sabır küreyim..söyle..

yoksa dikenlerin , defne dalı mı?

Soruver gitsin..

nar çiçeğim ,

kalma cefasız..

Açıver gitsin….

zevkü sefa dillerinde,

düreyim zamanı ebede..

nağmelerinde......

lakin sustun ya......

körebe kaldım kerbelada…

Mansur’um dile gel !

Yeter küstüğün..…

hercümerc oldu dünya..

durma..

Ölüver gitsin...

aslına...

Dönüver gitsin

lalezar ' Alıntı:
Barış Akarsu için...............

Gökyüzünde melekler, elekleriyle su taşıdılar , susuzluktan kurumuş (k)alem erbabına...

Ve yeryüzündekiler yağmuru tanıdı ……ve bir Mansur vardı ki …sesi , açları doyuran...

Mansur….

ezelden suskun gibisin..

Seni derdest eden kudrete,

küskün gibisin…

meyusane bakışın har’dı özüme..

sırrı sırra koydu , aslı aslıma...

sadık muhbir gibi daldı

rüyama….

Salıver gitsin....

başparede ağaç oldum soruldum...

boğum boğum, salkım saçak soyuldum,

mansurum...

delik deşik kovuldum...

nefesini iliştirdim yıldıza....

ebabiller nişan aldı ruhuma...

gölgede nemrudun sıcağı.... ,

kuzguni,

yatışmaz..

Mansur’um gel de..…

istersen musahhar edeyim leyli neharı..

Leyla’yı mecnuna vereyim,

helal diye..

yüreğe sabır küreyim..söyle..

yoksa dikenlerin , defne dalı mı?

Soruver gitsin..

nar çiçeğim ,

kalma cefasız..

Açıver gitsin….

zevkü sefa dillerinde,

düreyim zamanı ebede..

nağmelerinde......

lakin sustun ya......

körebe kaldım kerbelada…

Mansur’um dile gel !

Yeter küstüğün..…

hercümerc oldu dünya..

durma..

Ölüver gitsin...

aslına...

Dönüver gitsin
Kalemine sağlık lalezar...
kelimelerin tükeniği yerdeyiz bitkiniz bu gece küskün bize
elim bir gün doğdu varesteyiz sevinçten bu kez tersine
tenimde musalla soğukluğu boğuk sesim sensizim diye
bedenim nedensiz yollarda kulaklarım kapanmakta aksine
kederimin artması bu ayrılık vaveylasını duymaktandır
ellerimde yüreğim tünediğim dalsa sallanıp kırılmaktadır
yeller bu kez sesimi ben yok olmadım diye fısıldamaktadır
heder etme boşuna kendini anam her B(V)ARIŞ elbet onadır...

elinize sağlık dostlar. Hala etkisinden çıkamadım onun gidişinin. Dürüst olmak gerekirse dinlemezdim onu ama kişiliği gözlerine yansıyan ender insanlardan biriydi ve çok genç kaybettik. Ölüm yakışmadı ona. Allah daha çok sevmiş.. Tek tesellim kader..

Yazıyorum isteklerimi yazıyorum gözlerim bulanıklaşıncaya kadar ellerim titrediği zaman bırakıyorum sonra yazıların üstüne küçük dokunuşlar bırakıp minik gözyaşlarıyla hediye paketi yapıp meleklere salıyorum.Günlerin geçmesini bekliyorum yaz sıcağı hemen kurutuyor ışık dolu kağıdımı hemen olacak diyorum isteklerim seviniyorum kendimi suya bırakır gibi yatağa bırakıyorum hafif duygularla.Kücük üzüldüğüm olaylar oluyor heralde diyorum bu minik gözyaşının paket bedeliydi kücüktü diyorum.İçimde büyük bir heyecan çok uzaklardan gelen hasret kaldıgım sevgili gibi.Her sözcükte bir melek yaratıldıgını biliyorum o zaman sözcüklerim meleklerim ne olur bana istedigimi getirin...

ne kadar guzel yazmıssın bayıldım yazdıklarına ... sevgıler tresor

bir kere aşığım lalezarımın sihirli düş dokunuşlarına Bir sızı oluyor bazan bir Aslının bir Keremin sancısını hissettiriyor ıtırlı kalemin Kelimeleri Zümrüdü ankanın kanatları gibi başka alemlere uçuruyorsun . Lalezarım bu sihri bu güzelliği nerden aldın içinin pınarı hep çağlasın bir tanem es sen deli rüzgarlara katıver sürükle bizi . Güzel fırtınam rüzgarına sağlık 8977

bu ne yazmak boyle yakamoz duslerı .. butun yazanlara hayranım burda, hele turgayın kafıyelı sıırlerı harıka , yakamoz duslerı dun ıcın kusura bakma bıraz bılgısayarım duzeldı ehh iste ..

tresorcum dün cok stresliydin aşmana sevindim tatlım . seni stresli ilk kez gördüm şaşırdım ama sen azimli kızsın formatı haledebildin ki yazıyorsun format sırası bende ... Akşam format işlerimiz var umarım bir terslik olmaz
Öpüyorum seni sevgiyle

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri