Yazma Terapisi

kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim aslında bu ben değilim yıldızlar çok uzakta ve ben yine yalnızım binlerce insan var ama ben yalnızım neden böyle diye düşünürken şükrediyorum ve geçeçecek geçeçcek birgün o aydınlığı yakalayacağım ve hiç bırakmayacağım diyorum ve böylece birazda olsa mutlu oluyorum hayat çok acımasız olsada yaşamak güzel be herşeye rağmen

[youtube=425,350]ymzzBaIRYoo[/youtube]

Yazmak güzel şey arkadaş,
yazılarımda bulurum bazen kaybettiğim benliğimi,yazılar düş okulum benim,yazarken tanışırım kendimle,yüzleşirim benliğimle,yazarken öğrenirim,yazarken mutlu olurum,yazarken yeniden doğarım,hayatı bir farklı görürüm,dillenir kelimeler bilincimde,yazdıklarımla oturur konuşurum,onlar bana hayatı anlatır

Yine bir hafta sonu...
Mutlu denebilir...
Sevdiğimle başbaşa, sizlerlerle paylaşmak da güzel
Ama sonunda yine uyku zamanı geldi (benim için)
Yarın güneşli bi pazar var (umarım)
nasıl geçecek bakalım...
Her zamanki gibi zaman ne gösterecek bilinmez.
Hayatımı değiştiren arkadaşlarıma burdan iyi sabahlar...
Mutlu yarınlar
Mutlu hep mutlu bugünler...
uy897 blissy derty

25889 arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum.okuduklarım çok hoşuma gitti...teşekkürü bi borç bilirim. 44

sevgi ve saygılar... sapkal89

Her renk bende buldu kendini ..…her ses önce benden işitti..…kollektif ruhlar böyle amansız olur,geçit vermez…sevdayı, aşkı kaynagından kana kana içerim her an görünüre aldanma sen…her kılıga girerim ben..her aba bana uyar..her dili iyi bilirim ben,her şifreyi çözerim……benliğimin de üstünde dolaşır bakışlarım,et ve kemige büründürür umudu..bu görünene aldırma, dedi bakışım ben aşkın dogurgusuyum..varlık duaya dönüştü bu bakışta…hey sen zavallı daha fazla gölge varlıklarla hemhal olup durma haa…girdap gibidir en derine çekiverir sonraaa….suskunluk da bazen en şedid seda olup çıkıvermez mi?? Sen yoluna devam et yolcu, zevk bu yola çıkmadadır ,varsan da varolmayan o sona varmasan da… meddah kesilme boş yere,taklidi hikayeler bunlar, eglendirmez seni yorma …bıraaaak mihman etme kimseyi bu sonsuz konakta …bu konak en yüksek sahve ‘de….sana anca bir rehnüma gelir o diyardan…o da seni asıl methiyeye kandırır..gel şimdi her varlıgın gölgesinde egleşen asıl varolmayanı sahibine geri ver..o zaman anlayış perdesi açılır.
Heyyy oyun başlasın…bu sahnenin ışıgı da sensin oyunu da,oyuncusu da,seyircisi de sen,alkışı da sen, alkışlayan da.. istemediğin sürece kapanmayacak bu perde..gözlerini kaparsan eger perde de kapanır…perdenin önü de sen ardı da…..rakkaseler göründü bak…sana gül atarlarsa eger aman ha koru kendini,kanınla renk vermeni isterler sonra o güle, alı az gelir, biraz daha ala boyansın..bırak taş atsınlar be gülüm,asla hedefi bulmaz onlar…duyuyor musun bak nagmeler başladı derin ve yavaş…kalbin şimdi bu nagmeye ayak uydurdu…yavaş ve sakin…boşlukta her aza’n..nerde onlar..parçalara ayırma nağmeyi ,bak yukardan ne görüyorsun?? Heyhaaatt aldanma gel bu nagme de sensin,sana ve senden…şimdi bi gösteri başladı bak…anlamaya çalışma sadece izle…bakalım sana rol verecekmi sendeki sahne??ne verilirse al kaçırma gözlerini..sıkı tut onu sakın düşürme,yoksa bu görev birdaha asla parçalara ayrılmayacak…izle sen ahenge bak …kokuyu da hissettin mi?? Sen sana ait olmayanı duyma diycem ama aaaa o da ne bütün güzel rayihalar hem senden hem de sana…şimdi rakkaseler birer birer devrildi,ardındaki tüm bunların ardında işte bunu da böylece başa sardıgında, en ardında bakk gene sen çıktın bu oyunda..gene sen yandın…tamam anladım ben beni.. perdeee kapansııııınnnnn…pulları boncukları saçıldı bak...hadi yum gözlerini yum da tek olan ,yandırırken kandıran,kandırırken susatan , sustururken söyleten,söyletirken aglatan ,aglatırken güldüren.........oyunu seyre dal...hadi .....

Kesinlikle çok iyi olmuş... super Bizde artık yavaş yavaş başlayalım yazmaya ne zamandir yazmiyoruz ::)

bi güzellik varsa o bu ,forumda olmasındandır...sizlerin okuması onu güzel kıldı,sevgili arkadaşlar...sevgili dost ve sn admin..ve lerzancım mutlu oldum bakın gece gece...moralim düzeldi yaa sagolun cilgin897

hoooppp noluyo ellere yumuşak yastık bize bi kuru rastık...olmuyo bana da yolla o herneyse ...sabah sabah canlandırsın seni al sana şakire....[youtube=425,350]jCbB8ZpP5eg[/youtube]

Lalezar eline yüreğine sağlık....ne kadar güzel, ne kadar manalı bir yazı öyle bu...
klip içnde teşekkürler gerçi ben sabaha yetişemedim ama olsun...

hadi hop to be together.... 956k 956k

partysmiley 956k u859 s456 uy897 k8908 956k

Canım Lerzan çok teşekkür ederim. Ben bu ara öyle erken uyuyorum ki inanmazsınız uykulusmile
Sabahları 7:30 da kalkıyorum ve akşam eve geldiğimde uykum gelmiş oluyo. Akşam 19:30 da yattım ve bu sabah 07:30 da kalktım. Buna inanmak güç. Bunun sırrı şuanki işimi çok seviyorum. Ondan heralde. Ama herşeye rağmen sizlerden ayrılmıycam hayatım değişmiş olsa da... smiliyface
Bu arada lalezar yazını okudum ve çok beğendim devamını bekliyorum. Bi de ben elmiyim yaaa 789569

Sevdiğim şeylerin keyfini çıkardığımda artacağı fikrini unutmuştum. Öyle nefret barındırmışım ki içimde insanlara ve dolayısıyla kendime. Şimdi çok huzurluyum. İşte şimdi insanları kategorileştirmeden sevebilirim. Çünkü sevdiğim bi ortam ve sevildiğimi (daha erken ama en azından sevileceğimi hissettiğim) bi ortamdayım. İnsanlar maskesiz neyse o (benim gibi) Bu bana huzur ve güven veriyo ve (hayatımda çok az dönemlerde sahip olduğum) nefret duygularımı silip götürüyo. Ne kalıyo "hayatı daha çok seviyorum ve sabah kalkmaya değer buluyorum"...
ve ingilizcemi geliştirmeme yardım eden dostuma teşekkür ediyorum... sapkal89
Bi de lalezara katılıyorum şakire de hatun mu yani bizim yanımızda. uy897

Yine yine uçtum bu bedenden nereye baksam dağ ve deniz sanıyorum bayburtun karanlık maviliğini ve sen benim için Artık güneş, ışığın her daim bana yansıyor her lahza içimdesin yani, ama sana dokunamıyorum çünkü yakıyor bedenin Sinemi ve bedenimi farketmez diyor gönül yan kül olda yeter ki o yare ulaş diyor ama artık çok geç gece oluyor ve artık Eskisi gibi görünmüyorsun varsın biliyorum ama görünmüyorsun işte engeller var eve sıcak ekmek getirecek diyeMerakla babasını bekleyen çocuğun saflığıyla senin doğmanı bekliyorum sevgili bilki hiç kimse beklenmeyecek senin kadar İnan hiç kimsede beklemeyecek benim beklediğim kadar seni çünkü ben ölene kadar değil sonrada seni bekliyeceğim Neden bekliyorsun yaseminler solar geçicidir diyenlere benim yaseminim diğerlerine benzemez diyecem hava atan bir çocuk ukalalığıyla ve öldürmeyeceğim içimde yeşeren YASEMİN i hiç bir zaman...

ah etternacım o lafın gelişi aslında yazarken böyle diyebilecegin aklıma gelmişti...ne eli hepimiz bi aile olduk burda bence...geniş bi aileyiz ne güzel..bi de lerzanla telefonda görüştüm bugun,herald e söylememin bi sakıncası yoktur,ya inanılmaz güzel asil bi ses tonu büyüledi beni resmen..o neydi ööyle ya davudi bi ses..habire kafasını şişiriyorum canım o da beni dinliyo yazıyo bisürü..böyle arkadaş nerden bulunur başka? hepiniz harikasınız.. clapping

Lalezarcım önemli değil.Senin samimiyetinden en ufak bi kuşkum yok. Lafın gelişi söylediğini anlamıştım.Bi latife yaptım sadece, sessiz kalmayayım dedim yrl78
Bu arada dostluğunuzun ilerlemesine çok sevindim Lerzan'la. Şu yoğunluğum geçsin bi ben de size katılmak isterim. Hatta görüşmek, buluşmak çok güzel olur. Sen de bir harikasın, pozitifsin, bana yansıyan bu senden kahvesmiley

Yazmak hele birde kalemden akıyorsa kelimeler kendiliğinden,çok öfkeliysem, çok sevinçliysen,güldürmüşse yüzümü ufacık bir olay, yazdıklarım aynana olur bana beni gösterir. içimi görürüm ,ruhumu görürüm bezen aydınlık bezen...hadi gri diyeyim..ama benim kimliğimi bana açık açık öğreten..okumadan, düşünmeden yazarım, bazen düşük cümleler, noktalama işaretleri darmadağın, hiçbirisi olması gerektiği yerde değil.olsun..ben yazdıklarımı tekrar okurken kendi içimde bilmediklerimin ortaya çıkmasından hoşlanırım...vede cılız bir özür, ama ben türkçeyi sonradan öğrendim...yinede iyiyim iyi...

şimdi bir karar verdim yeni bir ihtilal yapıcam. kahve yapmıştım,onu döküp, bir güzel giyinip kendimi deniz kenarına atıcam.
küçücük bir cafe var, gidip orda, hem denizin maviliğinde kaybolurken, hemde sultan çayının tadına bakıcam.belkide kendimi kaybedeceğimi sanırken içimdeki zengin çocuğu bulucam.iyiyim iyi. sevgili lerzan ben çok iyiyim. hayattan zevk aldıkça daha iyi olucam. kendime bir söz verdim ve bu sözü tutucam.

Ynt: Yazma Terapisi

Sustum... bir şey söylemedim yalnızlığım için ona..
Bu akşam patlama zamanıymış bilemezdim önceden. Kendimi tanıyamadığım zamanlar olur bu o zamanlardan biriydi.Gardrobun kapağı kırılmış...
Sigaram bitmişti sadece... Bu ev sapa çarşıya taşınma zamanı geldi çattı. Manzara bi yere kadar galiba.
Dört saat bekledim. Sonra kendimi bilmezce kurmaya başladım “ben çalışmıyorum, arabam olsa gider alırım” güçsüz mü sandım kendimi; tıkılmış kalmış evde ne?
Toplantıda olduğunu biliyorum hiç bi şüphem yok bundan aşkım benim..
Ben sadece sapıttım boşluktan, aylaklıktan, hayal kırıklığımdan...gururdan..
Seni kırdım uyu şimdi huzurlu olsun için benden yana.Ben iyiyim ummadığın kadar..
Kendimi evin dışında buldum bi an ne yapıcaksam o karanlıkta, sapa yerde?
Seninle kapıda karşılaşınca bi anda aslında belli etmedim, edemezdim sana ama sevindim yalnız olmadığım için. Seni itip yoluma devam edince, arkamda sen vardın “canım”!!!
Sonra bana sarıldın.Herşeyi unuttum ama direndim gururuma yenildim özür dilerim bebeğim.
Sensiz yemek yemek istemiyorum artık yeter!!
Bu saatlere kadar uyumamamın sebebi bişeyleri yaşayamamışlığımızdan mı?Sana doyamamaktan mı? Bin bir türlü soru ve sensiz, belki yalnızlıktan.
pc başından popomu kaldırmak istiyorum.Bu güzel havalarda sadece akşam üzeri seninle sahilde dolaşmak, elele dolaşmak istiyorum çok mu?
Senin suçun yok beni sevdiğinden hiçbir kuşkum yok. Beni anladığını biliyorum, hissediyorum... Bana hissettirdin de bu akşam fazlasıyla. Ama şimdi uyuyosun benden habersiz... Yarın yine aynı ve öbür gün... iş, toplantı..
Ama ne varki kendime yetiyorum yalnız da olsam.. Sana doyamasam da ben iyiyim ummadığın kadar... Bir tek sen bazen hayatımdasın, bazen yoksun o kadar...

Ben iyiyim umamdığın kadar iyiyim blissy

Ynt: Yazma Terapisi

KADINLAR SONBAHAR - Atilla İLHAN

Kadınlar sonbahar yapraklarını dökmeye başlar
Titrek dudaklarında sarışın bir keder
Nabız kaybolur kan susar dolaşım yavaşlar
Sisli bir nebuloz gökte yazılmamış şiirler

Dargın sevgililer yalnızlıklarına uzaklaşıyor

Anlaşılmaz çocukluğun ortaokullarından ders zilleri
Kilitli defterlerde kurutulmuş menekşeler
Tehlikeli yolculukların kanat çırpan mendilleri
Sazdan saza azalan hicranlı köçekçeler

Dünkü delikanlıları yaşlılığa taşıyor

Eylül şehirleri yağmurlu gürültülerle alır yerlerini
Deniz kahvelerinde son kadehlerde bulutlar birikir
Ilık bir aydınlıkla yıkayıp yorgun ellerini
Görgülü ihtiyarlar bir bir ortalıktan çekilir

Yaşlandıkça insan dünya başkalaşıyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri