Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skorpy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

traveller_man ' Alıntı:
merhaba;
bu bilinçaltı mesajlarını bilinçaltımıza göndermek hakkında birkaç şey öğrenmek istiyordum:
1-hazırlayacağımız kartonların ebatı önemli mi? 10*20 ebatı normal mi yoksa çok mu büyük?
2-yazacağımız hedefimiz kaç punto büyüklükte yazılmalı?
3-el fenerini yakıp söndürürken kaç saniye yanık kalacak bir saniye yanık kalması fazla olur mu?
4-bunu daha önce deneyenler birkaç mesaj atıp bir denemesini yani hedefe ne kadar yaklaşmasına yardımcı olduğunu anlatırsa çok sevinirim?

Fazla detaya inmiş olabilirim.ama ne yapayım yanlış birşey yapmak istemediğim içindir işte.
Atakan Bey,size teşekkür ederim çalışmalarınızdan dolayı.başarılarınızın devamını dilerim.

Yazı sitilini sormamışsın kardeş, sen çok yaşa emi!Bu kadar detay ancak bir başakta ya da bir akrepte olur.
İhtiyacım olduğunda mutlaka bir başlık çıkıyor karşıma.Bu forumu daha çok seviyorum bu yüzden.Bu gece yapacağım mutlaka, bakın deneyeceğim demiyorum.Çünkü bilinçaltının denemesi olmaz.Teşekkürler Skorpy!
Bu arada benim plutoyu da tetiklediniz, artık hiç tv izlemeyeceğim.Düşünüyorum da, acaba bu tv sahiplari bu işi sadece reklamlarda mı kullanıyorlar.Yoksa toplumu başka konularda fikir birliğine doğru sürüklemeye mi? Geçtiğimiz seçim geliyor aklıma, paranoyam tuttu gene!Olur mu olur!Tv yok artık.Zaten seyretmiyorum da artık hiç izlemeyeceğim. b456(sen kullan gene doktorum şu simayleyi, baksana ne şekeeeer!)
Sevgiyle kalın!

Subliminal Messages Software 1.0 indir !!

http://www.tamindir.com/program/10406/Subliminal_Messages_Software_1.0.htm

içinde, 14 konuda hazır mesajlar bulunmaktadır. 12389
isterseniz kendiniz mesaj ekleyebilirsiniz. onayi
istediğiniz mesajı, istediğiniz hızda, istediğiniz renkte, ekranın ortasında veya değişik yerlerde çıkarabilirsiniz...
derty​

load40169.jpg

mesajlar türkçe değil galiba

Hayır türkçe değil ama yanlış hatırlamıyorsam programın ayarlarından içerisindeki mesajlar silinip yenileri eklenebiliyordu. Bir ara bende kurmuştum ama şimdi kaldırdım. Şimdilerde kendi kendime sürekli o telkinleri sesli olarak veriyorum ve bilinçaltıma bütün söylediklerimin gerçek olduğunuda telkin ediyorum. Taaa ki beynimi ( bilincimi ) buna inandırana kadar.

Mesela " en dik yürüyen benim, en güzel gözlü benim, şu an görebildiğim bütün herkesten daha zenginim gibi "
"
Bide her ne kadar kilo zorunum olmasada y789 " her nefes alışımda formuma kavuşuyorum " gibiii khkh56

Bunu genelleyin ama istemdışı yapılan her hareketinize bi başka örnek " her göz kırpışımda " olabilir...

Gerçi Pc başında söylenemez belki ama yolda yürürken telkin etmek çok daha kolay oluyor...

Selamlar... Saygılar

Ben bu olayı 5-6 ay önce 1 hafta kadar yapmıştım..ben olumlamaların hepsini bir kartona yapmıştımve iki kere feneri açtım kapattım sonuç olumsuz belki de süre azdır bilemiyorum ben de bıraktım

İçerdeki korkuları, sınırlamaları çocukluktan beri taşıyor kimilerimiz..

İki fener aç kapa ile olurmu sizce

deneyecegim demistim ama hala deneyemedim.ama aklimada takilmadi degil.ise yaradi diyen var mi arkadaslar?

bence bunu yapmak zor.. 12389 onun yerine hali hazırda olan telkinleri dinlyebiliriz... bilgisayar karşısında geçirdiğimiz zaman dilimleri içinde bu yazılanları otomatik olarak yapan programlar var.. pc05 bunları kullanabiliriz.. yok banane ben illa gecenin bir yarısı uyanmak istiyorum diyorsanız.. uyanın dusun " hayatım bolluk ve bereket içerisinde kendim ve sevdiklerim için her şey yeterli ve huzur içerisindeyim şükürler olsun " thumbsanim diyereklerden tekrar uyuyun ... sevgiler.. ttli3

Etkili Bir Yöntem Fakat Sublimina Vision Türevi Programlar Zaten Bu İşi Yapıyor GEcenin Bir Vakti Uyanmaya Gerek Yok Kısacası... hpm1

çok ilginç bir deney ilk defa duyuyorum ve ben bu tarz olaylara inançlı biriyim hemen bu gece deneyecem umarım işe yarar çünkü ciddi bir sigara bağımlılığı problemim var ve biran önce zayıflamak istiyorum teşekürler paylaşım için

Keşke bu programların türkçe versiyonu olsaydı ne iyi olurdu.Uykuda ders çalışmak için bile programlar varmış .Tüm dersler uyurken bilinçaltında oluyormuş böyle programları bilen varmı.?

bulursanız haberim olsun ingilizce öğrenme ve geliştirme çabaları içinde olan biri olarak ohh ne rahat olurdu yahuuu blook

duru79 ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
Uykuda ders çalışmak için bile programlar varmış .Tüm dersler uyurken bilinçaltında oluyormuş böyle programları bilen varmı.?

Bence de çok iyi olurdu
**shamanic** ' Alıntı:
bulursanız haberim olsun ingilizce öğrenme ve geliştirme çabaları içinde olan biri olarak ohh ne rahat olurdu yahuuu blook

duru79 ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
Uykuda ders çalışmak için bile programlar varmış .Tüm dersler uyurken bilinçaltında oluyormuş böyle programları bilen varmı.?

Öyle yapmak istiyorsanız mp3 formatında olur sanırım. Atakan abi yapabilir size super

makaleyi yeni okudum hemen uyğulayacağım, bu arada uyğulayıpda hayatına yenilik ve güzzelikler katan olduysa lütfen benimle paylaşssın.

Skorpy yine cok güzel bir hatirlatma yaptin hepimiz bu makaleyle... Hedeflere kitlenmek , sonuclarla ilgilenmek.. ve en önemlisi sorgusuz soalsiz uygulamak.. sadece inanmakkk :)

Ben 3 gece arkadaşımızın verdiği yöntemi denedim. Daha doğrusu denemeye çalıştım utananadam Gece 3'te kalkıp feneri yakıp söndürüp bir yandan da kartonlara bakmak zorladı. Şöyle ki; feneri açıp kapadığımda kartonlara bakamıyorum çünkü ışık gözlerimi kamaştırıyor!

Merhaba
Paylaşım için teşekürler.Çok zevkli olacağını düşünüyorum.İşe yarayacagına inanıyorum.....Mutlaka deniyeceğim....
Sevgiler kiss3

verdığınız bılgıler ıçın çok tşkler... uygulaması da kolay görunuyorrr..bir yerde okumuştumm bılınç altı değişimleri 21 gunde tamamlayabılırmışş. hücrelerdeki değişimler de oyle.. o yuzdenn o telkınler 21 gun sureyle yapılsa daha ıyı sonuç verır dıye düşünuyorummm.Ben bugun okudumm fener alıp hemen başlıycamm çalışmalara ... sevgıyle kalınnn

Ben Subliminal Power yöntemini deniyorum. Onlarca olumlu cümle yazdım.Hergün bilgisayarımda yanıp sönüyorlar:). Bir hedefime ulaştım ama onunla ilgili daha öncesndende kendimi telkin etmiştim. Hızlı okumaya geçmek istiyorum onunla ilgilide indirdiğim bir programı uygulamaya koydum mesela. Bakalım daha neler değişecek...Gece algılar açık olduğu için bu yöntem daha kısa sürede sonuç verebilir.teşekkürler paylaşım için

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri