tanışma

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

gülki

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar...bende aranızdayım ve sizlerle tanışmak istiyorum..hepinizi takip ediyorum.ve şimdiden bu sitenin sıcacık bir aile olduğunu hissediyorum..görüşmek dileğiyle herkese bol neşeli günler..art56art56

hoşgeldin..

merhabalar gülki..
th_09-Seashells.jpg

yanımıza hoşgeldin...

hep bilikte nice güzel günler yaşayalım..

hedeflerinin kolaylıkla kısa sürede gerçekleşemesini dilerim..

lafetevioletacczd6.gif
sevgiler..

hoş geldiiiinnn

gifaydin_glittergraphics11.gif
Hoşgeldin Gülki'ciğim yanımıza ... Aradığın her ne ise hep seninle olsun . Bilgi dolu, keyif dolu paylaşımlar.....

merhabalar gülki..
th_09-Seashells.jpg

yanımıza hoşgeldin...

hep bilikte nice güzel günler yaşayalım..

hedeflerinin kolaylıkla kısa sürede gerçekleşemesini dilerim..

lafetevioletacczd6.gif
sevgiler..
Bu güzel karsılama için tşkler shamanics456umarım bu dileğini hepbirlikte gercekleştiririz...görüşmek üzere...sevgiler...

gifaydin_glittergraphics11.gif
Hoşgeldin Gülki'ciğim yanımıza ... Aradığın her ne ise hep seninle olsun . Bilgi dolu, keyif dolu paylaşımlar.....
tiriniti sana da tşkler...bilgilerinize ihtiyacım var ....umarım keyifli günler geçiririz..wave

merhaba arkadaslar...bende aranızdayım ve sizlerle tanışmak istiyorum..hepinizi takip ediyorum.ve şimdiden bu sitenin sıcacık bir aile olduğunu hissediyorum..görüşmek dileğiyle herkese bol neşeli günler..art56art56
merhaba gülki....ailemize hoşgeldiniz...vien1

sevgiler...actionsmile

47470d1195832360-cok-guzel-cicek-gifleri-18-gif

merhaba gülki

hoşgeldin yanımıza

mutlu paylaşımlar

Aramıza hoşgeldin gülki,vien1

Geliştiren paylaşımlar diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

arkadaslar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...cok mutlu oldum cevaplarınıza...görüşmek dileğiyle...wave

Merbaha arkadaşlar. hepinize selam . bu siteyi bugün keşfettim. ve hemen üye oldum. Sizlerle tanışmak ve özellikle tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorum. kendinize çok iyi bakın herşey gönlünüzce olsun

Gülki ,gözlerin parlasın misalı hep gül hoşgeldin sizde hoş geldiniz keskin 34

hoşgeldin..

merhabalar keskin34..
th_0a1ac44a228b.gif

sen de yanımıza hoşgeldin.. actionsmile

hedeflerinin kısa sürede gerçekleşmesini dilerim..

sevgiler..

hoş geldiiiinnn

27409423mm5.gif

hoşgeldin keskin 34 ailemize ,
geliştirici ve yenileyici paylaşımlar diliyorum....Değişimin bol olsun......

Snag10201.gif

Slm;
Bende katıldım aranıza çok güzel bir forum tebrik ediyorum yaratıcılarını:)

hoşgeldiiiiiiiiinnnn

actionsmile
ca7cfc981336b388cbef9d495c05ff7c.gif

sende hoşgeldin spiritangelcim ,

burası sıcacıktır kendini ailenle beraber evinde hissedebilirsin ark5 . Aradığın ne ise emin ol o burada..... sabırlı olmanı öneriyorum. t678

sevgiler

hoşgeldin..

merhabalar spiritangel..
th_yourwelcome.gif

yanımıza hoşgeldin..

hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesini dilerim..

vcvwi3.gif
sevgiler...

Merhaba keskin34 ve spiritangel;t678

Aramıza hoşgeldiniz..vien1

Geliştiren paylaşımlar diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri