merhaba arkadaslar...bende aranızdayım ve sizlerle tanışmak istiyorum..hepinizi takip ediyorum.ve şimdiden bu sitenin sıcacık bir aile olduğunu hissediyorum..görüşmek dileğiyle herkese bol neşeli günler..art56art56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu güzel karsılama için tşkler shamanics456umarım bu dileğini hepbirlikte gercekleştiririz...görüşmek üzere...sevgiler...merhabalar gülki..
![]()
yanımıza hoşgeldin...
hep bilikte nice güzel günler yaşayalım..
hedeflerinin kolaylıkla kısa sürede gerçekleşemesini dilerim..
sevgiler..![]()
tiriniti sana da tşkler...bilgilerinize ihtiyacım var ....umarım keyifli günler geçiririz..waveHoşgeldin Gülki'ciğim yanımıza ... Aradığın her ne ise hep seninle olsun . Bilgi dolu, keyif dolu paylaşımlar.....![]()
merhaba gülki....ailemize hoşgeldiniz...vien1merhaba arkadaslar...bende aranızdayım ve sizlerle tanışmak istiyorum..hepinizi takip ediyorum.ve şimdiden bu sitenin sıcacık bir aile olduğunu hissediyorum..görüşmek dileğiyle herkese bol neşeli günler..art56art56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.