Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

Çok güzel müzikler var gerçekten.İyi ki böyle bir foruma üye olmuşum.Anaokulu yaşındaki çocuklara dinletebileceğimiz müzikler var mı acaba?Özellikle faaliyet yaptıkları saatlerde hafifçe fon olarak dinleteceğimiz müzikler tavsiye edermisiniz.

Çok güzel müzikler var gerçekten.İyi ki böyle bir foruma üye olmuşum.Anaokulu yaşındaki çocuklara dinletebileceğimiz müzikler var mı acaba?Özellikle faaliyet yaptıkları saatlerde hafifçe fon olarak dinleteceğimiz müzikler tavsiye edermisiniz.

Depresyon telkini ve sigarayı bırakmak gibi bazı telkinlerin çocuklara dinletilmesi önerilmiyor.

Sevgiler.

bu müzikleri indiremiyorum neden acaba ? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba, her iki indirme linki de çalışmıyor.
Sitede indirmeyi denediğim bazı telkin linkleri de çalışmıyor.

Linkler aktif mi acaba ? bende program olduğundan deneyemiyorum . deneyipte indiremeyen varsa linki yenileyecem .

belli ki birşeyleri yanlıs yapıyorum ama indirdiğim dosyada sadece müzik var. başka arkadaşlar aynı soruları sormuş, cevaplamış ve link yollamışssınız, onları da denedim sonuç aynı

Sadece müzik olması çok normal subliminal telkinleri duyamazsınız. Bu telkinler bilinçaltınıza gidebilecek şekilde hazırlanır. O yüzden telkinleri duyamazsınız. Sadece ses boşluklarında küçük bir ksımını duyabilirsiniz. O da çok dikkat ederseniz.

Bitti mi? Artık hiçbir telkin indirelemiyor mu? Linkler hep kapalı:( Suçluluk duyguları ve mutluluk telkinlerine ihtiyacım var.

Hiçbir telkini indiremiyorum ağla2 ağla2 ağla2

İmzamdaki link yardımcı olacaktır.

Linkler açılıyor ama benim tablete inmiyor yükleniyor diyor sonra error veriyor.

biraz daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri