Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

Öyle bi anda çıktı ki karşıma site....Çok teşekkürler

sf'nin ney versiyonunu indiremedim bi türlü.Acaba bir problemmi var?

bu sitede emeyi kecen her kese teshekkur ederim.gercekden onceki zamanlarima gore cok deyishdm bide inanarq dinleyn cok faydasini gorursn ben cok kisa sure icerisnde faydasini gordm hatta ilk gundn.ben sosyl fobilym shimdi ego ve sf dinliyorum.listede az olunca faydasi daha iyi olur diye dushunduyum icin boyle yaptm.1 ay bunu dinleyib sonra bashkalarini listeye koymak istyrm baya cok sorunum var.inshallah herkes faydasini gorur.benim gibi

Cevap: Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

alternatif linkte işe yaramıyor

slm bana sf doga doga versyonu lazım fakat link bozuk acaba düzeltmeniz mümkün mü teşekkürler

slm altarnatif linkde de bi sorun var o da çalışmıyo düzeltirseniz çok memnun olurum bana doga versiyonu lazım çünkü akşamları yatarken dinliyorum.. teşekkürler

merhaba

ilk sayfadaki alternatif link yenilenmiştir.

bilginize actionsmile

Merhaba

Linkler bozuk.

Sosyal Fobi Doğa Versiyonu linklerini şu yazdığımız konunun 4'ncü sayfasına kadar olan tüm linkleri indirmek için kontrol ettim.Maalesef hepssi bozuk.
Link'ler yenilenebilirmi.
İlk sayfadakileri yenilerseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Merhaba

Linkler bozuk.

Sosyal Fobi Doğa Versiyonu linklerini şu yazdığımız konunun 4'ncü sayfasına kadar olan tüm linkleri indirmek için kontrol ettim.Maalesef hepssi bozuk.
Link'ler yenilenebilirmi.
İlk sayfadakileri yenilerseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Bir şey daha eklemek istiyorum.
Tamam linklerden ikisi çalışıyor ama HTML formatında birşeyler yüklüyor.Ses dosyası yüklemiyor.

ARKADAŞLAR DİKKAT MP3 LERİ BURADAN YÜKLEYİNİZ YAZILI BÖLÜMDE RAMBETİKO NİCKLİ ARKADAŞIMIZIN SABİTLENMİŞ KONUSU BULUNMAKTADIR. ORADA TÜMMMMM TELKİNLERR RAPİDSHARE OLARAK BULUNMAKTADIR. . EEEEEEE, BİRDE:

SİZZLERİ SEVİYORUZZZ y789
uy897k8908skan67hpm2hpm1derty

dosyada sorun var herhalde yükleyemiyorum yardımm edın lutfen sınır oldumm

SELAMLAR LİNKLERİN İKİSİDE ÇALIŞMIYOR BEN ÇOKMU GEÇ KALDIM DERSİNİZ...??

Sitenin kendi sunucusundan indirilen dosya klasik 404 hatasını veriyor yine44a

birde cd leri indirebilsek iyiydi

www.telkinmp3.com sitemizden de ücretsiz telkinleri indirebilirsiniz.

rapidshare değişmiş mi anlamadım nere tıklicaz ?

www.telkinmp3.com adresinden ücretsiz telkinlerimize ulaşabilirsiniz ve sorunsuz olarak indirebilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

arkadaşlar üye olduktan sonra bilgileri değiştirmek istersek nerden değiştireceğiz bilen varmı

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri