Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

İndirme linkinde bir sorun var sanırım

Teşekkürler

merhabalar desperado_fd ... hoşgeldin.. actionsmile

bazen linklerimizde geçici problemler oluşabilmekte...

uyarınız üzerine alternatif link ekledik..

şimdilik onu kullanarak indirebilirsiniz.. hismiley

http://rapidshare.com/files/81707184/sf_2007_akarsu_hayatimdegisti.com.mp3.html
bahsettiginiz bu adresten ne yazıkki indiremiyorum veya anlamadım... geceleri tüm sesler su sesi sf ye gelince aniden keskin ney sesini duyunca sıcramaya basladım sf sf derken bende gercekten fobi olmaya basladı =) su sesini bir arkadas mail yada msn hic farketmez birisi bana yollarsa çok sevinecem.. simdiden teşekkürler..

ness ' Alıntı:
bahsettiginiz bu adresten ne yazıkki indiremiyorum veya anlamadım... geceleri tüm sesler su sesi sf ye gelince aniden keskin ney sesini duyunca sıcramaya basladım sf sf derken bende gercekten fobi olmaya basladı =) su sesini bir arkadas mail yada msn hic farketmez birisi bana yollarsa çok sevinecem.. simdiden teşekkürler..

msn den de yollarım ness cim problem değil lakin.. rapid linki aktif durumda...

çok daha hızlı bir şekilde indirebilirsin..

bir problem olursa alternatif yolları deneriz..

sevgiler.. hismiley

aktif de nasıl yüklenecek bilmiyorum ki =) tarif etseniz yada direk mail yada msne yollasanız cidden programıma gore 2 gun once baslamam lazımdı sf ye sadece gunduzlerı acıyorum geceleri kapatmak zorundayım anlattıgım gibi gece uyurken aniden keskin ney sesi girince 2 metre yatagımdan sıcradıgım oldu =P teşekkürler..

peki nesscim o zaman şöyle yapalım... idea3

rapidden dosya yüklemenin ayrıntıları aşğıda ki linklerde mevcut bir dene istersen.. thumbsanim

eğer olmassa özelden mesaj at bana zamanın olduğunda msn den paylaşım klasörü oluşturalım.. onayi
ortalama yarım saat veya daha fazla sürebiliyor o şekilde.. pc05
ama gece kabus görmenden iyidir.. girlhaha

http://www.hayatimdegisti.com/forum/calismayan_linkler-t3993.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...klemeyi_ilk_kez_deneyecekler_icin-t199.0.html

sevgiler.. actionsmile

harikasınız =) gerçekten çok teşekkür ederim..!süper bir açıklama olmuş gelde anlama yani =P sadece 1 ay daha deneme yapcam size bir sorum daha olacak bu siparişle ilgili şu an ki yaptığım uygulamadan farkı nedir ? burda konuşmak uygunmu bilemiyorum ama siz nasıl yönledirirseniz beni ona göre hareket edebilirim tekrar teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı...

rica ederim ness cim devam ederse problem denriz alternatif yolarıda...
rapid peş peşe dosya indirirken bekleme aralıklarını uzatır herseferinde..
bunu da göz önünde bulundur..

sipariş üzerine hazırlanan ücretli telkinleri sordun zannedersem dimi.. yanlış anlamadım..

farkı derken onlar kişiye özel ismin söylenerek hazırlanan telkinlerdir ve kişisel hedeflerin içindir...

dolayısı ile her kişi için ayrı ayrı hazırlanmasında yarar vardır...

burada verilen telkinler ile hazırlanma sistemi bakımından bir fark yoktur..
sadece daha şahsi başarılaraımız için onların yeri ayrıdır..

lakin şahsa özel telkin hazırlatacak bile olsan suçluluk ego ve kendine güven telkinlerini bilinçaltını hazırlamak için dinlemeni öneririm..

sevgiler.. hismiley

dediğim gibi şu an deneme aşamasındayım 1 ay oldu hemen hemen ama bu sf olayında hala pek bir belirti yok surat kıpkırmızı yaa=( cattık vala neyse dinlemeye devam ediyorum ona göre karar vercem teşekkürler tekrar...

Merhabalar, yahu bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. SF Doğa seslerini indirecektim ama rapid'ten yükleyemiyorum, ben 4 karakter yazabiliyorum ama o 5-6 karakter koymuş, dolayısıyla download dediğimde tekrar deneyin diyor, nasıl iş anlamadım

HeHe ' Alıntı:
Merhabalar, yahu bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. SF Doğa seslerini indirecektim ama rapid'ten yükleyemiyorum, ben 4 karakter yazabiliyorum ama o 5-6 karakter koymuş, dolayısıyla download dediğimde tekrar deneyin diyor, nasıl iş anlamadım

bende de aynı oluyor rapidden indirmek istediğim herşeyde.... garip gerçekten dusun

hatta demin karekterlerin birini atlayıp birini yazdım içinden 4 tane yazmış oldum yani indi ilginç şaşkın

arkadaşlar kedi gördüğünüz karakterleri yazacaksınız. yine 4 tane. zaten açıklama yapıyor ve kedi resmi karakterlerin arasında. iki de köpek resmi var onları yazmayın.. pc05 kolay gelsin ark5 smiliyface

ana linkimizde ki geçici problem kısa süre içerisinde hallolacaktır..

alternatif olan rapid linkimizdeki indirme işlemlerinde ki zorlanma uyarılarınız üzerine
1. sayfada ilk mesajın içerisine 2. bir alternatif link ekledim..

iyi dinlemeler dilerim ..

sevgiler.. hismiley

Merhabalar ben de yeni üyeyim
Siteniz çok güzel imiş.

ben sosyal fobi ve erteleme ile ilgili su sesi mp3 lerini indirdim birisi yaklaşık olarak 15 dakika anck su sesinden bşk bir şey duymuyorum, sözlü telkin başka bir yerde mi yoksa ben mi dosyayı yanlış indirdim yardım ederseniz çok sevinirim. alk78 alk78

merhaba öncelikle hoşgeldin...
telkinler subliminal kayıtla müziklerin ve su seslerinin içine gizlidir..
anasayfadan kullanım konusunda gerekli yerleri okursan geniş bilgi edinirsin.. ;)

merhaba bende yeniyim ve nereye msj yazmalıyım anlamadım bende sadece su sesi dinliyorum ek birşeyler yapmalımıyım birşey mi okumalıyım anlıyamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

MagNetiC ' Alıntı:
merhaba öncelikle hoşgeldin...
telkinler subliminal kayıtla müziklerin ve su seslerinin içine gizlidir..
anasayfadan kullanım konusunda gerekli yerleri okursan geniş bilgi edinirsin.. ;)

Cevabın için teşekkürler. Yani bir şey duymasakta etkili olabiliyor.
Peki kulaklık yada normal hoparlör sesi bir şey değiştirir mi -malüm hoparlör de dışarıdan başka sesleri de duyabiliyoruz-

bende yeni üyeyim diğer linkleri yükleyebildim ama sosyal fobide hiç biri yüklenmiyor su seside yuklenmedı dığerleride.nedendır acaba emb23

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri