Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

merhabalar duygucumsss..

uyarın üzerine kontrol ettim..
ana linklerde geçici bir problem var ama her bir başlıkta bu gibi durumlar için alternatif iki linkimiz var..
onları değerlendirebilirsin..

sevgiler.. hismiley

Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

ya ben sadece su sesi duyuorum burda.siteye bugün üye oldum çok ilgimi çekmişti ama hiçbişey anlamadım sadece sus sesi yardım edin sad456sad456

merhaba yenibirben,

telkinler subliminal(sadece bilinçaltımızın duyabileceği hassasiyetle)kaydedilmiştir..Telkinleri duymaman normal olan endişelenme:) Telkinler dinlerken bilincimizin direnciyle karşılaşmamak adına bu metodla kaydedilmiştir,

linki incelersen eminim kafandaki sorulara yanıt bulacaksın :)

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Sevgiler actionsmile

forum da profil ayarlarınızı düzeltirseniz daha rahat takip ederseniz konuları..

şu anda yeniden eskiye mesaj sıralamasıyla gördüğünüz için son sayfa da ilk mesajda linkler mevcut..

yani her konunun ilk mesjında linkleri görebilirsiniz..

kolaylık olması açısından sf ye ait tüm versiyonları aşağıda vereceğim linkten indirebilirsiniz..

sevgiler..

Web Hosting - Dedicated Server rar dosyasıdır .. rar dan çıkartmanız gerekir..

linke tıkladığınızda ortalama 20 sn lik bir geri sayım başlar ve ardından download butonu çıkar..
actionsmile

ya bu melanetten bi müziklemi kurtulacaz.bu kadar basitmi.ben taaa 2 yıl önce keşfetmiştim bu siteyi ve müzikleri.uzunca da bi zaman dinledim bi değişiklik olmadı sf konusunda.geröekten kurtulan varmı.varsa benimle bi bağlantıya geçsin.lütfen.neler yapmış,hangi yolu izlemiş öğrenmek istiyorum.yoksa bu işin sonu benim için hiçte iyi olmayacak herhalde.bi yardım ya

çok faydalı olduğna inanıyorum.devamlı dinliyorum.emeği geçenlere teşekkürler

apoda ya

müzikle değişmez tabi.önemli olan içindeki telkinler.düşünce sistemini değiştirmek hemen olacak değil eğer kemikleşmiş durum varsa ısrarcı ve sabırlı olmalısın .ben müziği dinleyim iyi olayım bence kolaycılık.hayatın her anındaki düşünce sistemi değiştirmek önemli olan.bu telkin müzikleri kullanaacağın argümanlardan sadece 1 tanesi olmalı.ama cd lerin faydası çok.sana tavsiyem E.F.T yöntemini öğrenmen çok fayda göreceğni garanti ediyorum.çok basit ve çok etkili bir yöntem

telkin sözleri ilgimi çekti müzigide indirdim ama ses duyumlumuyor . sözleri aynanınkarşısına geçip kendimizmi okuyacağız
napacaz?....
birde şu var
hergünmü dinliyoz veya okuyoruz

merhabalar sevgili öküz² yanımıza hoşgeldin..

buradaki telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır..
subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır..
ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır...
subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları
görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder..

dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız..

yani siz sadece müzikleri dinlerken içlerinde kamufle olan telkinleride dinlemektesiniz..

ayrıntılı bilgiler için;

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

sevgiler...actionsmile

sosyal fobi doğa versiyonu dosya bulunamadı deniliyor, link çalışmıyor

merhaba hocam..bende sosyal fobi var. yıllardır çekiyorum ve ben öğretmenim. en büyük sorunum okulda bir şey yiyemiyorum..ya da karşı cinsin yanında yiyememe. mideme ağrı giriyor ve kusuyorum.çok sıtresliyim bi deri bi kemik kaldım.iştahım hiç yok.önemli zamanlardan bir kaç gün önce hiç bir şey yiyemiyorum çok sıtresli oluyorum..sosyal fobi telkinini indirdim. 3 aydır dinliyorum.bayağı ii oldum. artık bir çok konuda rahatım.ama şu yemek işinde aynı problem devam ediyor.bunla ilgili bir telkin yapsanız çok sevinirim...iyi günler

merhaba hocam..bende sosyal fobi var. yıllardır çekiyorum ve ben öğretmenim. en büyük sorunum okulda bir şey yiyemiyorum..ya da karşı cinsin yanında yiyememe. mideme ağrı giriyor ve kusuyorum.çok sıtresliyim bi deri bi kemik kaldım.iştahım hiç yok.önemli zamanlardan bir kaç gün önce hiç bir şey yiyemiyorum çok sıtresli oluyorum..sosyal fobi telkinini indirdim. 3 aydır dinliyorum.bayağı ii oldum. artık bir çok konuda rahatım.ama şu yemek işinde aynı problem devam ediyor.bunla ilgili bir telkin yapsanız çok sevinirim...iyi günler

Merhabalar hocam.Benim size sorularım olacak.1.si dinleme şeklinizi yani yaptığınız programı yazarmısınız.2.si de gördüğünüz etkiler neler yani değişimler...Bende bir sosyal fobik imde.... Sorunuza gelince galiba öyle bir telkin var ama ücretli ...

Size önerim suçluluk ,ego güçlendirici,sosyallik arttırıcı,topluluk konuşma,sosyal fobi telkinlerini bir liste halinde dinlemenizdir...
Bu şekilde daha çok fayda görürsünüz...

Ayrıca ilaç tedavisi için bir uzmana danışmanızda fayda var....

ben akşam uyumadan önce telefonumun hoparlöründen dinliyorum.fazla ses açmıyorum.sabaha kadar öyle çalıyo.eskisinden daha mutluyum. daha rahat konuşabiliyorum.topluluk içinde söz alıp konuşabiliyorum.ben gitar çalıyom aynı zamanda. daha önceleri parmaklarım titrerdi çalarken. şimdi tamamiyle olmasada çoğunlukla aştım bunu diyeblirim.heyanlı bir yapım vardı,sesim titrerdi. şimdi bunda da ii gidiyoom

teşekkür ederim emeğe sağlık. Merak ediyorum olmaz belkide ama:bu telkinler çocuklara dinletebilnir mi etkisi nasıl olur. Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim:)

peki ben bi şey merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.diğelim ben bi liste yaptım (suçluluk,ego güçlendirci,sosyallik artırıcı,topluluk knşma,sosyal fobi) bunu üç ayrı yerden açıp bu şekilde dinlersem ne olur. ..hem bilgisayar. hem telefon hoparlöründen ve VCD den.. yani aynı anda üçünü açıp sabaha kadar dinlesem olu mu, bu doğru mu?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri