site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Merhaba arkadaşalar; Bu siteyi tavsiye üzerine buldum,mp3 lerden faydalanmak istiyorum özellilkle mutlu hissetme, sigarayı bırakma ve kilo mp3 leri ile ilgiliyim.O0

Merhaba arkadaşalar; Bu siteyi tavsiye üzerine buldum,mp3 lerden faydalanmak istiyorum özellilkle mutlu hissetme, sigarayı bırakma ve kilo mp3 leri ile ilgiliyim.O0
hosgeldin dostum, umarim bu isteklerine en kisa surede ulasirsin.
forumda aratirsan istedigin konularda pek cok yazi bulacaksin.

Merhaba arkadaşlar,

Bu siteyi 2 senedir takip ediyorum...Zor ikna olan biriyim.. En sonunda aranıza katıldım... :) Umarım birbirimizin hayatındaki güzel yanları ortaya çıkarıp olumsuzluğu çöpğe atarız... :) Ben bu konuda elimden geldiğince yardıma hazırım.. Sizden de aynı desteği alacağımı biliyorum...

3dhareketligif10.gif

Görüşmek dileğiyle

Sevgiyle Kalın...

selam hosgeldin aramiza.

merhabalar herkese, siteyi yeni buldum ve üye oldum. burada çok şey bulacağımdan eminim. herkese ve kendimede mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Merhabalar, bu kadar zaman internet kullanıcısı olmama ve bir insanın düşünebildiği, hayal edebildiği her şeyi yaratabilme gücüne sahip olduğuna inanmama rağmen bu siteyi dün gece fark edip üye olmamın benim için mutlaka iyi bir yanı var. Sadece yazılanlara şöyle bir göz atmış olsam da, geç kaldım gibi hissettim kendimi. Bu sitede bir arada olan insanların pozitif enerji dolu olumlamaları bile benim iyi hissetmem için yeterli..

Ücretsiz telkin linklerinden sadece 2 tane suçluluk duygusu ile ilgili olanları sağlam bulabildim ve indirdim. Hiç denemediğim bir teknik ve sabırsızlanıyorum.

Daha önce bir tezahür projesi gerçekleştirdim. En zorlandığım şey, olumsuz düşüncelerden sıyrılmak. Bu yüzden tezahür projelerinde yazma tekniğinden faydalanıyorum. Sitede yazılan olumlamalar için bir defter açtım bile kendime..

Neyse eminim konuşacak çok şey olacak..

Sizi tanıdığıma sevindim !

merhabalar ben namık kemal üniversitesi çerkezköy meslek yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Düzenlemiş olduğumuz İnsanları Tanıma Sanatı Konferansı bize çok faydalı olduğuna inanıyorum. Sayın Atakan Bey ve Abdullah Bey'e teşekkür ediyorum.Telkinlerinizi indirdim.Bugün itibariyle dinlemeye başlayacağım.

:) bir yazan bir daha gelmiyor .. şaka gibi son sayfa başta olmak üzere her yazı yazanın 1 mesajı var o da buraya :D ..

:) bir yazan bir daha gelmiyor .. şaka gibi son sayfa başta olmak üzere her yazı yazanın 1 mesajı var o da buraya :D ..

gerçektende öyle:)) bende burayı niye görmemişim daha önce:) gerçi ben yeni geldim ama öncesi var tabi 1 yıldır takipteydim bu siteyi sonunda üye oldum ve gerçekten çekim yasası,olumlamalar biçok şey öğrendim ve eminim dahada çok şey öğrenicem yeni yeni keşfediyorum:)) seviyorum burayı956k

bende seni birkaç gündür görüyorum .. :D özellikle aklımda kalan şey şu resimdeki yaratık çoooq DatLı :)

dimi ama:))bayılıyorum cins kedilere ama kendim besleyemiyorum malesef çok fazla istesemde anne faktöründen dolayı :)ileride inş böyle bir kediye sahip olurum:)

Bence bu başlık için öyle "bir mesaj yazmış sonra da kaçmışlar" diye yargıda bulunmak doğru değil. Başlık açmayı bilmeyen ya da cesaret edemeyen insanların bir merhabayı paylaşabilecekleri bir başlık.

Sevgili pisimbat burada olsaydı eminim bu yazılanları sevgiyle karşılardı. Zaten misafirperverliği ve sıcaklığı ile açılmış bir başlık. Buraya yazanlar da hala o sevgiyi sıcaklığı hissedip yazıyorlardır.

Ama sonrası ne oluyor? Buradan sesleniyorum o arkadaşlara (1 mesajı olup da buraya yazan arkadaşar) lütfen açıklayın neredesiniz. (hakkatten merak ediyorum)

Pisimbat gelse de buraya bir vekil tayin etse. =) Arada merhaba diyenlere cevap veren vekiller oluyor zaten. Olsun ya siteye gelince ilk göze çarpan başlıklardan biri ilk göz ağrım yazdım mı ben hatırlamıyorum yazmadım galiba ama tanışma mesajımı yazmadan önce ilk okuduğum başlıklardan biriydi. Daha o zamanlar teşekkür etmeye bile korkuyordum galiba "Hey gidi günler hey!" diyesim var. :D

merhaba..
yeni gelenlerin ugraması gereken biryermiş..öyle dediler..

aslında eskiden de üyeyim..birkaç sene once ama kim olduğumu unuttum . herneyse 2012 ye ,tazelenerek girmiş olduk..

sevgiler hayatımdegisti ailesi..actionsmile

iyi seneler

Herkese selamlar..Sitenizi bir süre takip ettikten sonra üye oldum.Kültür ve seviye ortalamasının yüksek olması dışında,üyelerin genelinin pozitif ve olumlu yaklaşımlarının olması da ilgimi çekti.Subliminal telkinlerle ilgili araştırmama devam ederken siteye rastladım,etkili olacağından emin bir şekilde bazı telkinleri bir süredir dinliyorum ve sonuçlara şaşırmadım.Bu faydalı çalışmalar ve bunların paylaşılması konusunda emeği geçenlere teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim..

ben yeni üyeyim fakat siteyi pek çözemedim videolar nerede izlemek istiyorum bulamıyorum.(erken uyanma videosu özellikle)

Herkese merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Hayatımın değişeceğine, daha doğrusu yeniden eski halini alacağına yürekten inanıyorum. Buradaki herkesin aynı inancı taşıdığından kuşkum yok gerçi :) Sevgiyle...

merabalar 2 gün oldu dinlemeye başlayalı telkinleri.bunlar harika, olağanüstü.yazdıklarınızdan öğrendiğim kadarıyla bu siteyi keşfeden insanlar boş olamaz.lütfen çevremize de duyarlı olup bu güzelliklerden onlara da bahsedelim.hatta şöle bi fikrim var benim yetimhanelerde huzurevlerinde vb yerlerde özellikle okulda çocuklara dinletilse harika olurdu.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri