Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
sıkıntılardan kurtulmaya geldim dertleirmden boş şeylerden
merhabalar.
ben neşe sizi tesadüfen buldum, sizlerle tanıştığıma memnun oldum . istanbuldayım ,ev hanımıyım ve gönüllü bir kuruluşta çalışmaktayım .
Merhaba, ben 3 yıl önce gibi keşfetmiştim bu siteyi ama yeterince vakit ayıramamıştım. Demek ki o zaman hazır değilmişim diye düşünüyorum. Şimdi hayatımı değiştirmeye hazır ve istekliyim. Tekrar herkese, merhabaaa...
merhaba, aranıza katılmakla çok iyi ettiğimi sanıyorum. iyi ki varsın pisimbat, iyi ki hepimiz buradayız sizleri seviyorum t.kent
merhaba, aranıza katılmakla çok iyi ettiğimi sanıyorum. iyi ki varsın pisimbat, iyi ki hepimiz buradayız sizleri seviyorum t.kent
Merhaba, ben 3 yıl önce gibi keşfetmiştim bu siteyi ama yeterince vakit ayıramamıştım. Demek ki o zaman hazır değilmişim diye düşünüyorum. Şimdi hayatımı değiştirmeye hazır ve istekliyim. Tekrar herkese, merhabaaa...
HOŞBULDUKKÇOK POZİTİF OLUMLU BİR SİTE... HER YERDE TEŞEKKÜRLER VE ÖVGÜLER... SİTE KEDİSİNE UĞRAMASSAN OLMAZ DEDİLER...İŞTE BURADAYIMM ... 2 GÜNDÜR DİNLİYORUM TELKİNLERİ İŞTEN EVE TELKİNLERİ DİNLEMEYE GELİYORUM UYUDUĞUMDA DA KISIK SESLE DİNLEDİM... SONUÇLAR MI...DAHA ERKEN SANIRIM
UMUYORUM YAKIN ZAMANDA ONLARI DA SİZİNLE PAYLAŞACAĞIMM....SEVGİLERDE KALIN
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.