site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
hoşbulduk, ben de yeni üyelerden... umarım huzuru burda bulabilirim ;)

Hoşgeldiniz.

hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerimO0

merhaba siteniz çok hoşuma gitti yalnız müzik kopuk kopuk geliyor kapatamıyorumda yardımcı olurmusunuz.

Selam...
neden burada olduğumu bilmiyorum. zamanla bir neden bulurum diye düşünüyorum
herkese selamlae

smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56
herkese sevgilerrr,burayı bulduğum için cok mutluyum,24 saat bile olmadı telkin dinleyeli ama hissediyorum değişimi gerçekten hissediyorum.İnanılmaz bir yöntem.

HAYATIM DEĞİŞTİ AMA NEYLE VE NASIL?
BEN 25 YAŞINDA 3 YILLIK ÖĞRETMENİM. HAYATIM EŞİMLE EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞTİ.. ANNESİ HİÇ İSTEMEDİ BENİ VE ŞİMDİ 6 AYLIK EVLİYİZ VE HER GÜN BOŞANMAYI DÜŞÜNÜORUM.. EVET ZAMANA BIRAKALIM DİYEREK DURSAKDA NE APSAMMM NE ETSEMMMMMMMMMMM

CİDDEN BIKTIM.. Kİ ÇOK KEZDE İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜRDÜ GERÇİ YAPMAK ÇOK ZOR Kİ ÖNCESİNDE GAYET MUTLU HERŞEYİ OLAN BİR İNSANDIM AMA ŞİMDİ...

LÜTFEN YARDIM EDİN

eşinizin annesi sizinlemi kalıyor?sizi neden istemiyor?eşinizle diyaloğunuz nasıl?yani konuyu daha açarsanız sorunları tesbit edebilirsek belki çözüm önerilerinde bulunabiliriz..

HAYATIM DEĞİŞTİ AMA NEYLE VE NASIL?
BEN 25 YAŞINDA 3 YILLIK ÖĞRETMENİM. HAYATIM EŞİMLE EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞTİ.. ANNESİ HİÇ İSTEMEDİ BENİ VE ŞİMDİ 6 AYLIK EVLİYİZ VE HER GÜN BOŞANMAYI DÜŞÜNÜORUM.. EVET ZAMANA BIRAKALIM DİYEREK DURSAKDA NE APSAMMM NE ETSEMMMMMMMMMMM

CİDDEN BIKTIM.. Kİ ÇOK KEZDE İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜRDÜ GERÇİ YAPMAK ÇOK ZOR Kİ ÖNCESİNDE GAYET MUTLU HERŞEYİ OLAN BİR İNSANDIM AMA ŞİMDİ...

LÜTFEN YARDIM EDİN

Boşanmayı düşünme kaynağınız kayın valideniz mi? Eşinizle mutsuzsanız boşanın ya da şikayet ettiğiniz hayatı yaşamaya devam edin.

Sevgiler.

sorunlarınızı bizimle burada paylaşabileceğiniz kadar yazın..bizim sunacağımız çözüm yolları sizi tatmin etmezse bir psikoloğa başvurun..hakkınızda hayırlı olan sizin için gerçekleşecektir..

merhaba :)
ben de aranıza yeni katıldım ve daha şimdiden birçok şey öğrendim :)
herkese çok çok teşekkürler ve selamlar :)))))))))

Bende Ankara'dan aranıza yeni katıldım.Uzun zamandır siteyi takip ediyordum lakin üye olmak bugüne kısmetmiş.Sevgiler ve saygılarımla herkese merhabalar.

Herkese merhabalar :)
istanbulda 25 yaşındayım ve hala öğrenciyim birincisini 3. sınıfta bıraktım ikinci üniversitemden de çok memnun değilim açıkçası kendi yüksek önceliklerimi ve istediğimi bilme konusunda sorunlar yaşıyorum ... hedefimde istikrarlı olmak istiyor ve gerçek başarıyı artık yaşamak istiyorum..forumu bir süredir takip ediyorum, paylaşımları çok beğendim herkesin emeğine sağlık :)

merhaba pisimbat hoşbulduk. bir kaç gündür sitede dolaşıyor tanımaya çalışıyorum . sıcak bir hoşgeldin mesajı görmek beni çok mutlu etti teşekkürler arkadaşım...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri