site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
merhaba,
aranıza bugün katıldım, pek çok sorununa çözüm arayan biriyim, hayatım değişti demek için burdayım.

ben kendi kendime baya bişey değiştirdim son 3 yıldır, yapamadıklarım için yardımınıza ihtiyacım var

merhabalar burası güzel bir siteye benziyor sizde kıpır kıpır ve hayat dolu bir kedismil56siniz sanırım

merhaba,

evrende hiçbirşey tesadüf değildir,hiçbir buluşma,kavuşma,sebebsiz olmaz,olamaz.bu durumda,siteniz sayesinde bir türlü kurtulamadığım sigaradan özgürleşeceğim.minik bir sorunum var,mp3 e indirme nasıl yapılıyor,bilmiyorumağla2sevgiyle yaşayın.

mp3 leri dinlediğimden bu yana kendimdeki gözle görülür değişiklikleri bende hissediyorum eskiden yaşamak için birilerine ihtiyaç duyardım mutlaka bir yardımcım olması gerekir diye düşünür herkese katlanırdım ama artık durumum çok değişti tavrımı koyabiliyorum kendime güvenim geçmişteki üzüntülerim yavaş yavaş sona ermeye başladı inşaallah hep böyle devam edecek karnımdaki 2, bebeğimle bu forumda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum gelişmelerimi yazmaya çalışıcam kendimi çok iyi hissediyorum:)

selam........ :) herkese mutlu ve huzurlu günler...(:

Cevap: merhaba,

selam........ :) herkese mutlu ve huzurlu günler...(:

mp3 leri dinlediğimden bu yana kendimdeki gözle görülür değişiklikleri bende hissediyorum eskiden yaşamak için birilerine ihtiyaç duyardım mutlaka bir yardımcım olması gerekir diye düşünür herkese katlanırdım ama artık durumum çok değişti tavrımı koyabiliyorum kendime güvenim geçmişteki üzüntülerim yavaş yavaş sona ermeye başladı inşaallah hep böyle devam edecek karnımdaki 2, bebeğimle bu forumda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum gelişmelerimi yazmaya çalışıcam kendimi çok iyi hissediyorum:)

evrende hiçbirşey tesadüf değildir,hiçbir buluşma,kavuşma,sebebsiz olmaz,olamaz.bu durumda,siteniz sayesinde bir türlü kurtulamadığım sigaradan özgürleşeceğim.minik bir sorunum var,mp3 e indirme nasıl yapılıyor,bilmiyorumağla2sevgiyle yaşayın.

merhabalar burası güzel bir siteye benziyor sizde kıpır kıpır ve hayat dolu bir kedismil56siniz sanırım

Hoşgeldiniz. actionsmile

sevincline çok gelen olmuş ehh tabi şöhretime geliyorlar vallahiiii hangi sitede böle bir cat56 var kiblook

ewettt enn güzeli en şefkatlisii bizim sitedeee :)

çünkü bizler evrenin özeliyizzz

Merhaba aranıza tesadüf eseri yeni katıldım. Umarım bahassettiğiniz gibi telkinlere olumlu cevap veririm.

hoşgeldinizzz :)

hoş ve yararlı buldum... emeğinize teşekkürler

sevinclihoşgeldinizzzz mırrrrrsevincli

merhaba cümleten ;aranıza yeni katıldım arkadaşlar ve dikkatimi çeken bölümü (mp3 yükleme) yapamamakla beraber konuyla ilgili yardımınızı rica edeceğim..
şimdiden teşekkür ediyorum.selam ve sevgi ile..

selam pisi pisi.

Zerdüşt ve İstanbul dan sonra sevdiğim 3. kedisin sen :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri