site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
hoşgeldinnn :))))))))

selam,
sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim.,
şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim.
doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum..
nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum.
en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz.

sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günleri :) keyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika :)) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. .

selam,
sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim.,
şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim.
doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum..
nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum.
en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz.

bak benide telaşa düşürdün ne yazsam nasıl yazsam diye espri bir yana hoş geldiniz sevinclikendinizi keyfettikçe sorunlar ortadan kalkacaktır ben buna eminim kendinize güvenin sadece music45

sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günleri :) keyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika :)) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. .

bunu biz değil siz başardınız istemek başarmanın yarısıdır derler sanırsam doğru hoşgeldiniz8977

Selamlaar.. bende bugünün yeni üyelerindenim :)) pisi pisi gel pisi varmı senin gibisi:)))

arkadaşlar uzun bir süre olmayacağım için bu bölümü kitliyorum .cat56 niz tatile çıkıyor çünkü music45 anca bayramda dönerim .şimdiden üye olcaka arkadaşlarıma hoş ve sefa geldiniz diyorumguitar

ben geldimcat56 geldiiiiiii
tüm yeni üyelerimiz hoş geldiniz bende hoş geldim cat56

hoşgeldiin..956k

hoşgeldin:)bende yeni üye gibi gözüküyorum ama 1 yıl önce üye olmuştum buraya salak kafam 4 ay önce sildirdim:Dtekrar döndüm dayanamadım:)
olsun tekrar armızdasın ya önemli olan budursevincli

Birazcık geç oldu ama benden de herkese merhabalaaarrractionsmile

selam hosgeldin :)

hoşbulduk pisimbat (aslında pisicik yazcaktım ama saygısızlık etmek istemedim :)) )

merhabalar, bende yeni geldim ve çok hoşbuldum :) aranızda mutluyum daha mutlu olmak istiyorum...
hadi hep birlikte değişelimm :D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri