hoşş hoşşşş buldukkk..![]()
music45smileydance ne hoş bir giriş sevincli
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
hoşş hoşşşş buldukkk..![]()
evet sevecendir anlamıda sevecen ve şefkatli demek zatenpek sevecen ve pamuk gibi sevincli güzel olmuş öncesi neydi pekiblook
Siteye geldiğimde beni niye böyle karşılamadın? blookmusic45smileydance ne hoş bir giriş sevincli
music45smileydance ne hoş bir giriş sevincli
hayatım değişti sitmize tüm yeni üye olan arkadaşlar herkes hoş ve sefa geldi diyorum.
diyeceksiniz ben kimim ben sitemizin asi sevincli hırçın blook hür cat56 si pisimbat .sitemizde bulunan yaratıcı yazarlar bölümünde pisimbat eserekli saatler adlı bölümde yazdıklarımla ve kanser bölümündeki yazılarımla sizlerleyim .
evet sevecendir anlamıda sevecen ve şefkatli demek zatenönceki pckopat'tıkrzm67
Siteye geldiğimde beni niye böyle karşılamadın? blook
f678h günaydınnnn pisimbat çok teşşkürrrrtender45
iyi akşamlar benden ben yazana dek akşam oldu yahuy789
derty
Selamlar Pisimbat,
Hiçbir pisiyi selamlamadan geçememm
Keyifli bir gün diliyorum cat56
Bir merhaba da bendeny789Ceza alacağım galiba uzun süredir miss kedimize uğramamıştım dablook
selem bende aranıza yeni katıldım
actionsmilemerhaba benden de sanaMErhaba))
Pisimmmm merhabasmileydancegirlhahaguitar
Merhaba, uğramadan geçilir mi? Haftasonumu bir sürü pisiyle geçirdim. Daha iyi bir terapi var mıdır?
psi psi kopatımmm vallahh yaparımm sensiz olamamm der senden kaçarımm..))) hoppppbaaaaa
DD
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.