- Reaksiyon puanı
- 0
hoşgeldinnn
)))))))
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
mauuwww birimi seslemusic45ndi blookslm kimse varmı?
selam,
sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim.,
şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim.
doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum..
nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum.
en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günlerikeyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika
) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. .
Selamlaar.. bende bugünün yeni üyelerindenim) pisi pisi gel pisi varmı senin gibisi
))
olsun tekrar armızdasın ya önemli olan budursevinclihoşgeldinbende yeni üye gibi gözüküyorum ama 1 yıl önce üye olmuştum buraya salak kafam 4 ay önce sildirdim
tekrar döndüm dayanamadım
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.