site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Merhaba ben miskimit,
Tek derdim kilo vermek. Yemek yapmayı da yemeyi de çook seviyorum. Bunları yazarken bile midem kazınıyor:) Tek derdim kilo vermek, yemeklerden uzaklaşmak. Yıllardır denemediğim diyet, hap, macun, mucize iksir kalmadı. Ayrıca yürüyüş, pilates, ağırlık, jimnastik, step... popüler bütün sporlar. Spor yapmakla derdim yok, ama spordan sonra da yediğim için hiçbir faydası olmuyor:( Dolabımda 34 bedenden 44 bedene kadar kıyafet var, vücudum yogaya döndü. Kısa süreli kilo veriyorum ama sonra hemen geri alıyorum. Saatlerdir kilo verme telkini bulup indirmeye çalışıyorum. Ama daha indirebileceğim yeri bile bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz?

forum ana sayfasında telkinleri nasıl dinlerim adlı bölümden yararlanabilirsiniz
ayrıca şahsi fikrimi size sölemek isterim anlatmış olduklarınızdan bence bir endokrolin uzmanına görünüp T3-T4-TSH kan testi yaptırarak tiroit değerlerinize baktırın

Merhaba kedicik, geçen gün eve yürürken bir arabanın altında benden saklanan bir kedi gördüm çok dokundu:( keşke koruyabilsem sıcak evime götürebilsem dedim ama yürüyüp geçebildim sadece, pek de miniktisad456 artık suçluluk duyguları mp3'üne ve sana sarılabilirim galibasmil56

bazen isteyipte yapamadığımız onca şey varki belki ilerde gönlünü çalacak pisicikle evine gidersin evde beslemesenizde sokaktada bakabilirsiniz evdeki birkaç parça kalan yemeği bir köşeye bırakın bulur onlar

idea3Merhabalarr benimde hayata bakışımı değistirp daha başarılı yapabılecek bi iksire sahipmi bu kedicik

birkere cat56ler esrarengiz varlıklardır kim bilir belki bir yardımımız olur y789

Merhaba;)
hafta sonunda yararlı çalışmalar içeren sitenizden haberdar oldum. Emeklerinize sağlık...
Meslek dersi öğretmeniyim. Meme ameliyatı geçirmem nedeniyle telkin müzikleri cazip geldi;)

Müzik indirmek istedim. İlk gruptaki parçaları indirdim, diğerlerini indiremiyorum! hata veriyor!
Sık ziyaretçiniz olacağım.
Selamlar sevgiler...
LaGuErkahvesmiley

Merhaba;)
hafta sonunda yararlı çalışmalar içeren sitenizden haberdar oldum. Emeklerinize sağlık...
Meslek dersi öğretmeniyim. Meme ameliyatı geçirmem nedeniyle telkin müzikleri cazip geldi;)

Müzik indirmek istedim. İlk gruptaki parçaları indirdim, diğerlerini indiremiyorum! hata veriyor!
Sık ziyaretçiniz olacağım.
Selamlar sevgiler...
LaGuErkahvesmiley

hoşgeldiniz sevincli

Merhaba
Dikkat dağınıklığı ile ilgili bilgiler araken kendimi bu sitede buldum, ilginç bir site, önerileri dinlemekte fayda var gibi gözüküyor.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim

Merhaba
Dikkat dağınıklığı ile ilgili bilgiler araken kendimi bu sitede buldum, ilginç bir site, önerileri dinlemekte fayda var gibi gözüküyor.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

başta atakan bey ve diğer yönetici arkadaşların çabaalrı ile üyelerimizin katkılarıyla hergün büyüyyor ve güzelleşiyoruz .

Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim

yazınızdaki samimiyet ve duygusallık ve cat56nize olan büyük aşkınızı ben okurken hemen hissettim sanırsam bunu herkes anlayamaz nasıl ben annelik nasıl bir duygu bilmiyorsam hayvan sevgisi özelliklede cat56 sevgisi anlatılmaz yaşanır .
cat56niz rahat bir ortamda olması içinizi rahatlatsın lütfen ama onu özlersiniz buna engel olacak bişi yok .
biz cat56ler böyeiz işte sahiplerimizi büyüleriz y789

tekrar hoşgeldin derya

Bir pisi uğramadan geçmeyin der de ben de bi kedi delisi olarak uğramaz mıyım? :)
Merhabalar efendim, siteyi yeni keşfediyorum, tanışayım, bir merhaba diyeyim dedim.
Mutlu günler dilerim..

Bir pisi uğramadan geçmeyin der de ben de bi kedi delisi olarak uğramaz mıyım? :)
Merhabalar efendim, siteyi yeni keşfediyorum, tanışayım, bir merhaba diyeyim dedim.
Mutlu günler dilerim..

evetttttt hoş sefa geldiniz mmaaauuuwwwwwcat56
bende cat56delisiyim bizim gibi birçok hayvansever arkadaşımız var sitemizde hemen hemen herkes sever .
keşfinde kolay gelsin sevincli

Merhaba pisimbat,
Ben de kedi delisiyim sevincliBakın ben de arşivimdeki kedi resimlerini sizinle paylaşmak istedim y789
Sizin kadar çok şeker değiller ama idare edin artık krzm67

Sevgiler actionsmile

Merhaba pisimbat,
Ben de kedi delisiyim sevincliBakın ben de arşivimdeki kedi resimlerini sizinle paylaşmak istedim y789
Sizin kadar çok şeker değiller ama idare edin artık krzm67

Sevgiler actionsmile

vallahi çok teşekkür ederim butonu yoktu kuru bir teşşekkürr ettim çok ama çok güzeller atakan siteyi cat56 severler bastı siten elden gidiyor hayvan dostu insanlarla dolduk mutlu ve sevinçliyim music45

ama ben kedi sevmiyorum ne olcak

blookcat56leri sevmiyor olman benim açımdan mühim değil,
cat56olmazsa bir köpek yada kuş eğer ürkmüyorsanız mutlaka bir hayvandan hoşlanıyoprsnuzdur bu benim için cat56olmuş olmamış önemli dill
sevinclihoş geldiniz aslında hep cat56sevenler olsa olmaz muhalif seste lazım değilmi efm y789

ahh bu pisiler ahhh. az mı yediler garibim güvercinlerimizi.yu89

VALLAHİ BENDE PEK KEDİ SEVMEYENLERDENDİMy789 AMA PİSİMBAT O KADAR TATLISIN Kİ SENİ SEVMEMEK ELDE DEĞİL.. MINCIRDIM SENİ TONTİŞ KEDİCİK...girlhahagirlhaha

COKGÜZEL.. SIRITIYO BİDE PAYLASIYIM DEDİM :))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri