site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Merhabalar ben mersinden gülşah :) 24,5 yaşındayım :D İngilizce öğretmenliği mezunuyum atama bekliyorum.. Bu aralar kendimi kötü hissediyorum psikolojik çöküntüdeyim artı zayıflamak istiyorum. nette gezinirken burayı keşfettim ve hoşuma gitti. benide aranıza alırsanız sevinirim..

evet evettttt sonunda döndüm ankaradan y789 ankaradan cat56 gelmiş sitede bir bayram havası guitar
bana merhaba diyen selam veren tüm üyelerimiz tekrar hoş geldiniz sevincli

merhaba ben lovecat :) şevkat ılgı hastası bı kedıyım bu yuzden boyle yazdım..mp3 yukleyemıyorum cunku sayfalar hata verıyor bazı konuların altında mp3 yok forumdan yukleyın dıyor kafam karıştı napcagımı blmıyorum :(

merhaba ben lovecat :) şevkat ılgı hastası bı kedıyım bu yuzden boyle yazdım..mp3 yukleyemıyorum cunku sayfalar hata verıyor bazı konuların altında mp3 yok forumdan yukleyın dıyor kafam karıştı napcagımı blmıyorum :(

::)İntihaldl78

herkese merhaba internete fazla zaman ayıramıyorum ama site ve seviyeli zengin içeriği ilgimi çekti

herkese slm. bende bu sitenin yeni üyelerindenim. mp3 leri indirdim ve keyifle dinlemeye basladım bile.

bendenizde yeni üyelerden hasır şapka.bio ritmik largo seslerinden faydalanmadım .burdaki telkinlerin farkı neki.bir kişiye kırk defa deli dersen deli olur mantığıyla hazırlanmış şeyler mi?

hosgeldiniz sayindeniz hasirsapka
bizim bi sikayetimiz yok sükürler olsun akil sagligimiz yerinde
takilin bize mutlu paylasimlar diliyorum...

selam ben börtü böcek sitenize yeni geldim:D
hayatım kaç ,günde değişecek

merhaba herkese...

Site kedisine merhaba..Girer girmez kendinizi tanıtın ve site kedisine uğramadan geçmeyin diyor:)Dedim bir de kedileri mi varmış:))İyiymiş:) Ne yapmamız lazım bu kediye basını mı oksamamız lazım cırmalamasın diyeyrl78

hoş bul duk tşk.

merhabalar ben hollandadan derya siteye yeni uye oldum acaba nereden baslasam diye dusunuyorum ilk defa bir sey ogrenmeye adim attim kendime uygun olacagini dusundugum bir siteye uye oldum .Acaba yardimci olurmusunuz burada ogretilmek istenilen tam nedir anlamadim .teskkurler

Merhabalar ben mersinden gülşah :) 24,5 yaşındayım :D İngilizce öğretmenliği mezunuyum atama bekliyorum.. Bu aralar kendimi kötü hissediyorum psikolojik çöküntüdeyim artı zayıflamak istiyorum. nette gezinirken burayı keşfettim ve hoşuma gitti. benide aranıza alırsanız sevinirim..

Çok ısrar ettiniz madem burayada merhaba demeden geçmiyim bari... y789

Merhaba cat56 happy6

merhaba arkadaşlar, ben selestra

Aranıza yeni katıldım. Bursa'da yaşıyorum.

Çalışan bir anneyim, herkeze sevgi ve selamlar...

benim ben olabilmem için, içimdeki busisin dağılıp, güneşi görmem gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle hayatim değişti sitesini görüp yeni üye oldum. Bakalım içimdeki sisin dağılmasına ne derece etkili olacak. Herkese selamlar...

Çok ısrar ettiniz madem burayada merhaba demeden geçmiyim bari... y789

çok iyi yaptınız bana uğramadan şansınız dönmez bilirsiniz cat56ler şans getirir

Merhaba cat56 happy6

sevinclimerhaba

merhaba arkadaşlar, ben selestra

Aranıza yeni katıldım. Bursa'da yaşıyorum.

Çalışan bir anneyim, herkeze sevgi ve selamlar...

sevinclikestane şekeri geldi aklıma bursa diyince hoşgeldiniz

benim ben olabilmem için, içimdeki busisin dağılıp, güneşi görmem gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle hayatim değişti sitesini görüp yeni üye oldum. Bakalım içimdeki sisin dağılmasına ne derece etkili olacak. Herkese selamlar...

lodosla dağılır o sis merak etme anlamazsınız bile sevincli
bende geç oldu ama size merhaba deyim

sevinclimerhaba hoşgeldiniz

tesadüfen bulunmus bir site bakalım zaman ne gosterecek...

tesadüfen bulunmus bir site bakalım zaman ne gosterecek...

rastlantılar bazen hayatımıza yön verirler biz farkına sonra varrırız umarım sizin içinde öyle olur hoşgeldiniz sevincli

wcl4dl.jpg

Merhaba forum arkadaşlarım ve site kedisi, böyle güzel paylaşımların bulunduğu ve bir şeyler öğrenip paylaşabileceğim kişilerin olmasına çok sevindim iyiki buradayım hepinize merhabalarsevincli

Merhaba forum arkadaşlarım ve site kedisi, böyle güzel paylaşımların bulunduğu ve bir şeyler öğrenip paylaşabileceğim kişilerin olmasına çok sevindim iyiki buradayım hepinize merhabalarsevincli

hoş geldin eskiden gırgırda mükü diye bir karikatür karekteri vardı ansızın aklıma geldisevincli

Merhaba ben miskimit,
Tek derdim kilo vermek. Yemek yapmayı da yemeyi de çook seviyorum. Bunları yazarken bile midem kazınıyor:) Tek derdim kilo vermek, yemeklerden uzaklaşmak. Yıllardır denemediğim diyet, hap, macun, mucize iksir kalmadı. Ayrıca yürüyüş, pilates, ağırlık, jimnastik, step... popüler bütün sporlar. Spor yapmakla derdim yok, ama spordan sonra da yediğim için hiçbir faydası olmuyor:( Dolabımda 34 bedenden 44 bedene kadar kıyafet var, vücudum yogaya döndü. Kısa süreli kilo veriyorum ama sonra hemen geri alıyorum. Saatlerdir kilo verme telkini bulup indirmeye çalışıyorum. Ama daha indirebileceğim yeri bile bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz?

Merhaba kedicik, geçen gün eve yürürken bir arabanın altında benden saklanan bir kedi gördüm çok dokundu:( keşke koruyabilsem sıcak evime götürebilsem dedim ama yürüyüp geçebildim sadece, pek de miniktisad456 artık suçluluk duyguları mp3'üne ve sana sarılabilirim galibasmil56

idea3Merhabalarr benimde hayata bakışımı değistirp daha başarılı yapabılecek bi iksire sahipmi bu kedicik

Bende yazıyım bari hiç yazmadım pisiciğimin sayfasına. huysuz kedimm benim :D gerçi hiç huysuzluğunu görmedim ama kuyruğuna basarsam kızar belkiiiii :D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri