site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
ahh bu pisiler ahhh. az mı yediler garibim güvercinlerimizi.yu89
blookeh vardır aramızda öyle hınzır cat56ler ama unutmayınki her cat56ve her insan aynı değildir sevincli

VALLAHİ BENDE PEK KEDİ SEVMEYENLERDENDİMy789 AMA PİSİMBAT O KADAR TATLISIN Kİ SENİ SEVMEMEK ELDE DEĞİL.. MINCIRDIM SENİ TONTİŞ KEDİCİK...girlhahagirlhaha

beni sevmek dünyanın tüm cat56lerini sevmiş olmanız demektir y789

COKGÜZEL.. SIRITIYO BİDE PAYLASIYIM DEDİM :))

y789biz böle sevimli sırıtırız khkh56mersi efm

Cevap: Selamlar

Merhabalar site kedisi ,siteye üye olalı sanırım 2 hafta kadar oluyor fakat işlerimin yoğunluğundan bir merhaba bile demek fırsatım olamadı güzel mesajınız için teşekkür ederim hoş buldum .y789

Merhabalar site kedisi ,siteye üye olalı sanırım 2 hafta kadar oluyor fakat işlerimin yoğunluğundan bir merhaba bile demek fırsatım olamadı güzel mesajınız için teşekkür ederim hoş buldum .y789

rica ederim nükü(mükü)y789

merhaba pisi,
siteye üye olur olmaz bir miyav demeden geçemedim:))

Sevgili psimbat bende kediseverimcat56

14 sene kedi baktım bekarlığımda.Ölünceye kadar bizimleydi.
Şimdi 5 yıldır anne olmaya uğraşıyorum.Anne olur olmaz ilk işimiz kedi almak bebeklerimizle birlikte büyüsün istiyoruz.Şu avatarımı da o yüzden çok severim.

Yolumuzda hep varolan ışıklar çoğalsın....

Sevgili psimbat bende kediseverimcat56

14 sene kedi baktım bekarlığımda.Ölünceye kadar bizimleydi.
Şimdi 5 yıldır anne olmaya uğraşıyorum.Anne olur olmaz ilk işimiz kedi almak bebeklerimizle birlikte büyüsün istiyoruz.Şu avatarımı da o yüzden çok severim.

Yolumuzda hep varolan ışıklar çoğalsın....

sevincli hoşgeldiniz fotoraf çok güzel umarım sizin çoçuğunuz ve pisiciğiniz tez vakitte evinize neşe ve uğur geriirirler

Teşekkürler pisimbat senin de tüm hayallerinin gerçek olmasını diliyorum

Yolumuzda varolan ışık hergeçen gün çoğalsın....

merhabalar ben geçen yıl bu siteye üye olmuştum.Daha sonra bazı sebeplerden dolayı pek ilgilenemedim.Geçenlerde gelen mail üzerine tekrar incelemeye başladım.Ben 42 yaşındayım 90 kiloyum herkesin malum hikayesi bendede mevcut.Evlilik ve çocuklardan sonra kilo.....denemediğim yöntem kalmadı.Nİl Gün'üm sağlıklı zayıflama cd sini bir aydır dinliyorum pek bir değişme olmadı telkinlerle zayıflayan varmı gerçekten.Lütfen cevap yazın

merhabalar ben geçen yıl bu siteye üye olmuştum.Daha sonra bazı sebeplerden dolayı pek ilgilenemedim.Geçenlerde gelen mail üzerine tekrar incelemeye başladım.Ben 42 yaşındayım 90 kiloyum herkesin malum hikayesi bendede mevcut.Evlilik ve çocuklardan sonra kilo.....denemediğim yöntem kalmadı.Nİl Gün'üm sağlıklı zayıflama cd sini bir aydır dinliyorum pek bir değişme olmadı telkinlerle zayıflayan varmı gerçekten.Lütfen cevap yazın

hoşgeldinizsevincligerekli açıklama ve paylaşımları sitemizde bulabilirsiniz

bende yeni üyeyim.ama siteyi nası kullanmam gerektiğini henüz çözemedim yardımlarınıza ihtiyacm olucak :)

bende yeni üyeyim.ama siteyi nası kullanmam gerektiğini henüz çözemedim yardımlarınıza ihtiyacm olucak :)

hoşgeldiniz benim başlığımı bulup selam verdiğinize göre güzel bir başlangıç yaptınız zaten aslında çok basittir sitemiz yardımcıda olur tüm medaratör arkadaşlarım

Merhaba,
30 yaşımdayım. Ben aslında parapsikoloji ve bwegen ile ilgili olarak araştırma yapıyordum. Sitenize denk geldim. Hala çıkamıyorum. Bu siteye emeği geçen herkese tşk ederim.
Saygılar,

Sevgili psimbat sana 20 inde bir mesaj yazmıştım.Yine kedi almak ve olmasını isredğim bebeğimle beraber büyümesini istiyorum demiştim.
Aynı günün akşamı eşim yoldan bulduğu duman renkli kediyle eve geldi.
Hiç şaşırmadım.Şimdi sıra bebeğimde.O da gelecek ve beraber büyüyecekler.Buna yürekten inanıyorum.
Yolumuzdaki varolan ışık her geçen gün daha da çoğalsın.
Sevgiler...

Hmmm başlığa şimdi dikkat ettimde, sanırım bu zamana kadar site kedimize uğramadan geçmişim :S neyse zararın neresinden dönersek kârdır diyorum ve hoşgeldim, sefa geldim :D diyorum.sevgilerimle diyerek bitiriyorum...smil56

selam pisimbat bu arada hoşbulduk senin ile tanıştığıma sevindimy789

achats1.gif

HERKESE İYİ AKSAMLAR :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri