Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
herkese iyi geceler siteye yeni üye oldum. baya zahmetli ve sıkıntılı oldu ama sonunda oldu şükür
Merhaba ben eski üyelerinizden balkan adlı üyenizim, bir görünüp bir kayboluyorum işlerimin yoğunluğu sizlerin arasına girmemi engelliyor ama yinede sizden kopamıyorum.Fırsat buldukça siteye giriyorum ama bu seferde hangi kullanıcı adıyla girdim hangi si şifremdi unutuyorum.Tekrar üye oluyorum yani böyle bir durum!!sizleri özlüyorum çünkü burdaki paylaşım mutluluk üzerine
tekrar merhaba
Merhabalar... actionsmile
kediden korkarım kanserden de
merhaba ben yeni katıldım.pozitif yaşam için yol göstermenizi bekliyorum.
merhaba frumlarda mp3 ler için yapım aşamasıda diyor güzel bi siteye benziyor fakat istediklerimi indiremedim iyi çalışmalar
selam!ben zeynep957.yeni üye oldum.müzik cd'lerini indirmeyi,formlara katılmayı becerebilirsem hayatımı değiştirmek için birinci aşamayı geçmiş olacağım.tam da hiç bir şeyin değişmeyeceğini düşündüğüm anda size rastladım.acaba çekim yasası işlemeye mi başladı?şimdiden bu siteyi açana,katılım da bulunanlara sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.
yeniliyorrrrrrrrrrrrrruzzzzzzzzzzzz sanırımmmmmmmmmmmm........
herkese selamlar hoşbulduk..
evet bende sizin yazılarınızı okumak ve uygulamak istiyorum,kendinizi bu kadar rahat ifaade edebilmeniz çokgüzel
ya ben bu sitedn anlamadım amacı ne bu sitenin yardım istiyorum
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.