site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
hoşgeldin aleyna umarım sitede güzel vakit geçirirsin :) :)

herkese iyi geceler siteye yeni üye oldum. baya zahmetli ve sıkıntılı oldu ama sonunda oldu şükür

guitarolduya önemli olan bu

Merhaba ben eski üyelerinizden balkan adlı üyenizim, bir görünüp bir kayboluyorum işlerimin yoğunluğu sizlerin arasına girmemi engelliyor ama yinede sizden kopamıyorum.Fırsat buldukça siteye giriyorum ama bu seferde hangi kullanıcı adıyla girdim hangi si şifremdi unutuyorum.Tekrar üye oluyorum yani böyle bir durum!!sizleri özlüyorum çünkü burdaki paylaşım mutluluk üzerine
tekrar merhaba

tekrar hoşgeldin sevincli

Merhabalar... actionsmile

merhaba sevincli

kediden korkarım kanserden de

tüh ben hemcat56 yüm hem kanser yapacak bişi yok malesef

merhaba ben yeni katıldım.pozitif yaşam için yol göstermenizi bekliyorum.

hoşgeldin :):)

merhaba frumlarda mp3 ler için yapım aşamasıda diyor güzel bi siteye benziyor fakat istediklerimi indiremedim iyi çalışmalar

merhaba ben yeni katıldım.pozitif yaşam için yol göstermenizi bekliyorum.

sevincli hoşgeldiniz

merhaba frumlarda mp3 ler için yapım aşamasıda diyor güzel bi siteye benziyor fakat istediklerimi indiremedim iyi çalışmalar

forum ana sayfasında konu ile ilğili başlıkta istediğiniz cevabı bulabilirsiniz baltınız olmuyor atakan beye özelden yazın yada diğer medaratör arkadaşlara yardım eder ben sadece cat56cat56 yim

selam!ben zeynep957.yeni üye oldum.müzik cd'lerini indirmeyi,formlara katılmayı becerebilirsem hayatımı değiştirmek için birinci aşamayı geçmiş olacağım.tam da hiç bir şeyin değişmeyeceğini düşündüğüm anda size rastladım.acaba çekim yasası işlemeye mi başladı?şimdiden bu siteyi açana,katılım da bulunanlara sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.

selam!ben zeynep957.yeni üye oldum.müzik cd'lerini indirmeyi,formlara katılmayı becerebilirsem hayatımı değiştirmek için birinci aşamayı geçmiş olacağım.tam da hiç bir şeyin değişmeyeceğini düşündüğüm anda size rastladım.acaba çekim yasası işlemeye mi başladı?şimdiden bu siteyi açana,katılım da bulunanlara sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.

hoşgeldiniz sevincli ilk etap başarı ile geçilmiş forum karışık gibi dursada aslında incelerseniz her ana başlığın altında toplanmış olan alt başlıklar göreceksiniz

ben galatasaraylıyım umarım yeneriz gönül cimbomdan yana yani ama öle fanatik değilimdir gssmile

Galatasaray 11-0 fenerbahçe

ŞOK!!!!

GALATASARAY MAÇA ÇIKMADAN 11 GOL ATTI

7-0 hezimetinde iyiki o gün 11 kişi değillerdi diyen fenerliler;
Şimdi ise:keşke o gün maçı tatil etselermiş diyorlar.

Son dakka aberi

yeniliyorrrrrrrrrrrrrruzzzzzzzzzzzz sanırımmmmmmmmmmmm........

evet bende sizin yazılarınızı okumak ve uygulamak istiyorum,kendinizi bu kadar rahat ifaade edebilmeniz çokgüzel

ya ben bu sitedn anlamadım amacı ne bu sitenin yardım istiyorum

ya ben bu sitedn anlamadım amacı ne bu sitenin yardım istiyorum

sitemiz kişisel gelişim sitesidir NLP REİKİ yoga secret ve birçok konu bulunmakta telkinler bulunmakta forum ana sayfasında size açıklalayıcı başlıklar bulacaksınız sorularınız olursa medaratör arkadaşlarımıza özeldende yazıp sorabilirsiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri