site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
merhabalar aranıza yeni katıldım çok hoş bir siteye benziyor..

Selamlar pisimbat :)
Güzellikler sizinle olsun...

slm herkese nasılsınız iyisiniz inş

merhabalar bende bugün geldim aranıza ,umarım faydasını görürüz,dinlemeye başladım bile ego güçlendirici su sesli dinliyorum .

Böyle sıcak bir karşıma ile kabul edilmiş olmaktan mutluluk duydum. Ne güzel ki farkındalığı yaşayan insanların içindeyim. Yaklaşık bir yıldır ben de sanırım bu sitenin üyelerin olan diğer arkadaşlar gibi kendimle yüzleşme yolculuğuna çıktım. Ve biliyorum ki bu yol fiziksel olarak gidilebilecek bütün yollardan daha uzun ama daha keyifli. Ben de keyfini çıkarıyorum.....

herkese selamlar....

merhabalar bende az önce bu sıteyle karsılastım ve hemen uye oldum cekim yasasının etkısındeyım zayıflamak ıstıyorum

herkese selamlar :)) nette çekim yasasını araştırırken tesadüf olarak keşfettim siteyi ve ilgimi çekti benim için yararlı olacağına eminim burda paylaşılan bilgilerin sevgiyle kalın

merhabalar aranıza yeni katıldım çok hoş bir siteye benziyor..

blissytüm yeni gelen arkadaşlarımız ne iyi yaptınızda üye oldunuz diyorum sevincliselam ola hepinize

Merhaba sevgili Pisimbat;

Sıcacık,samimi hoşgeldiniz dileğiniz için çooook teşekkürler.Bu şekilde karşılanmak 'yeni bir ortamda yabancı olma' hissini azaltıyor.Sırf yazılarıızdan bile pozitif, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle dolu yüreğinizi algılayabiliyorum.Sizi sevgiyle ve kocaman kucaklıyorum.Saygılarımla
Fenn

Daha öne ben mozart piyano sesleri dinleyip rahatlamaya çalısırdım sizleri farkettikten sonro bu bosluk tamamıyla doldu bunu bizlere ulastıran herkese ÇOK ÇOK TESEKÜRLER.actionsmileactionsmile

Merhaba sevgili Pisimbat;

Sıcacık,samimi hoşgeldiniz dileğiniz için çooook teşekkürler.Bu şekilde karşılanmak 'yeni bir ortamda yabancı olma' hissini azaltıyor.Sırf yazılarıızdan bile pozitif, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle dolu yüreğinizi algılayabiliyorum.Sizi sevgiyle ve kocaman kucaklıyorum.Saygılarımla
Fenn

biz kediler pozitifizdir zaten bizi sevmek rahatlatır insanları sevincli ben siteye ilk üye olduğumda ilk 5 aydan sonra yazmaya başladımdı bir açıldım pir açıldım y789şurda bizbieyiz zaten dimi

Daha öne ben mozart piyano sesleri dinleyip rahatlamaya çalısırdım sizleri farkettikten sonro bu bosluk tamamıyla doldu bunu bizlere ulastıran herkese ÇOK ÇOK TESEKÜRLER.actionsmileactionsmile

atakan beye teşekkürler bizi sizlerle hepimizi bir araya topalştırdığı için y789

nedeğişecek merak ediyorum Sigarayı bırakabilirmiyim?sml

selamlar
ben ıstanbul acıbademden kadir simsek 20 yasındayım unıversıte 1 ogrencısıyım
herkeze merhaba

umarım herkes gibi bende çok faydalı cümleler kurabilirilm.
herkese merhaba. giderek aktif bir kullanıcı olmayı hedefliyroum. ama önce bi kaç mp3 ile işe başlayayım.derty

nedeğişecek merak ediyorum Sigarayı bırakabilirmiyim?sml

bakalım sabırsızlıkla bekliyeceğiz bıraktım demenni hoş geldin sevincli

selamlar
ben ıstanbul acıbademden kadir simsek 20 yasındayım unıversıte 1 ogrencısıyım
herkeze merhaba
hoş geldin üniversiteli arkadaşım sevincli

umarım herkes gibi bende çok faydalı cümleler kurabilirilm.
herkese merhaba. giderek aktif bir kullanıcı olmayı hedefliyroum. ama önce bi kaç mp3 ile işe başlayayım.derty

bak hedeflerin belirlenmiş zaten hepsi olacak kanımca hoş geldin sevincli

Teşekkürler , Sevgiler, Saygılar, Selamlar

Yılmaz35 = İzmirli demek
Yılmaz3509 = Eş durumundan Aydınlı

Teşekkürler , Sevgiler, Saygılar, Selamlar

Yılmaz35 = İzmirli demek
Yılmaz3509 = Eş durumundan Aydınlı

merhabalar
pisimbat =pisimbat/piisi pisinin pisisi simbatın simbatı oldumusana pisimbat y789

herkese merhebe hoşbulduk çok güzel karşılandıgımı düşünüyorum teşekkürler huzur sevgi ve saglık diliyorum hepinize

slm ben yeni geldim hayatımda deiştirmek istediğim çooook şey var bunları başarmak istiyorum :)

merhaba burayı gezinirken buldum şimdi üye oldum umarım doğru yerdeyimdir.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri