Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Selamlar pisimbat
Güzellikler sizinle olsun...
slm herkese nasılsınız iyisiniz inş
merhabalar bende bugün geldim aranıza ,umarım faydasını görürüz,dinlemeye başladım bile ego güçlendirici su sesli dinliyorum .
Böyle sıcak bir karşıma ile kabul edilmiş olmaktan mutluluk duydum. Ne güzel ki farkındalığı yaşayan insanların içindeyim. Yaklaşık bir yıldır ben de sanırım bu sitenin üyelerin olan diğer arkadaşlar gibi kendimle yüzleşme yolculuğuna çıktım. Ve biliyorum ki bu yol fiziksel olarak gidilebilecek bütün yollardan daha uzun ama daha keyifli. Ben de keyfini çıkarıyorum.....
selamherkese
herkese selamlar....
merhabalar bende az önce bu sıteyle karsılastım ve hemen uye oldum cekim yasasının etkısındeyım zayıflamak ıstıyorum
herkese selamlar) nette çekim yasasını araştırırken tesadüf olarak keşfettim siteyi ve ilgimi çekti benim için yararlı olacağına eminim burda paylaşılan bilgilerin sevgiyle kalın
merhabalar aranıza yeni katıldım çok hoş bir siteye benziyor..
Merhaba sevgili Pisimbat;
Sıcacık,samimi hoşgeldiniz dileğiniz için çooook teşekkürler.Bu şekilde karşılanmak 'yeni bir ortamda yabancı olma' hissini azaltıyor.Sırf yazılarıızdan bile pozitif, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle dolu yüreğinizi algılayabiliyorum.Sizi sevgiyle ve kocaman kucaklıyorum.Saygılarımla
Fenn
Daha öne ben mozart piyano sesleri dinleyip rahatlamaya çalısırdım sizleri farkettikten sonro bu bosluk tamamıyla doldu bunu bizlere ulastıran herkese ÇOK ÇOK TESEKÜRLER.actionsmileactionsmile
nedeğişecek merak ediyorum Sigarayı bırakabilirmiyim?sml
hoş geldin üniversiteli arkadaşım sevincliselamlar
ben ıstanbul acıbademden kadir simsek 20 yasındayım unıversıte 1 ogrencısıyım
herkeze merhaba
umarım herkes gibi bende çok faydalı cümleler kurabilirilm.
herkese merhaba. giderek aktif bir kullanıcı olmayı hedefliyroum. ama önce bi kaç mp3 ile işe başlayayım.derty
Teşekkürler , Sevgiler, Saygılar, Selamlar
Yılmaz35 = İzmirli demek
Yılmaz3509 = Eş durumundan Aydınlı
merhabaaaa
TEŞEKKÜRLERRRR....
herkese merhebe hoşbulduk çok güzel karşılandıgımı düşünüyorum teşekkürler huzur sevgi ve saglık diliyorum hepinize
slm ben yeni geldim hayatımda deiştirmek istediğim çooook şey var bunları başarmak istiyorum![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.