selam arkadaşlar..ben denizliden mine..
Merhabalar ben yeni üyelerinizdenim .Sizlerin varoluşunuza çok seviniyorum ve teşekkür ediyorum.
Tesadüfen sizlerle tanıştım gezinirken ve çokta iyi oldu.Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve mutlu oluyorum.Müzikle yapılan bu çalışmalarınızı dinlemek beni mutlu ediyor ama ilk etapta bazende sıkıldığım oldu ama geçti. Şimdi hemen hemen günün her saatinde dinliyorum.music45Fırsat buldukçada sitenizi yani sizleri ziyaret ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.sapkal89

Hoşbulduk pisimbat seninle tanıştığıma memnun oldumk8908sevinclimp3'leri bir türlü indiremedik.
O0 merhabalar ben sizin eski üyenizim
fakat nickimi unuttumt678t678 tekrardan siteye girmek için bat678şka nick kullandımm.rithmonans cd'leri çok iyi .memnunum.blissyblissyblissyblissyblissy
merhaba pisimbat,bende hoşbuldum sitenizeçok güzel bir site okudukça hem istediğim enerjiyi alabiliyorum hem de bilgileniyorum,bu güzel paylaşımlar içinde herkese teşekkür ediyorum=)
Hoşbulduk. Teşekkürler956k
hepinize selamun aleyküm. vizyon ve hedef eksikliği en büyük suçumuz tembellik de bilgisizlikte bundan kaynaklıyor kişisel gelişim ve motivasyonla devamlı olarak umudumuzu diri tutmalıyız.herkes en yakınından başlayarak çevresindeki insanları geliştirmeli umut aşılamalı.budemek istediğimi anlamak isteyen de beyaz zambaklar ülkesinde adlı kitabı okumalı.
insanların en hayırlısı insanlığa en faydalısıdır diyerek tekrardan selamun aleykü m
merhaba,siteniz çok güzel pek memnun oldum.
Merhaba aranıza yeni katıldım herkeze sevgiler
bnde h. buLdm . D
çok hoşuma gidio herkz pozitf
herkeze merhaba ..
Merhaba aranıza yeni katıldım .27 yaşındayım öğretmenim..siteyi biraz inceledim.Benim için birçok açıdan faydalı olacağına ,gerçekten inanıyorum.
herkese sevgiler...
merhabalarr hoşbulduk![]()
merhaba,
taışalımi
merhaba,
bende yeni katıldım, cd lere bayıldım. teşekkürler
Merhabalar,
valla hoşbuldum yani : ) ne güzel bir yer burası ya : )
herkesin eline yüreğine sağlık ...
sevgiler
serapt678
hoşbulduuuukTeşekkürler herkese,,,
Merhabalar ben yeni üyelerinizdenim .Sizlerin varoluşunuza çok seviniyorum ve teşekkür ediyorum.
Tesadüfen sizlerle tanıştım gezinirken ve çokta iyi oldu.Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve mutlu oluyorum.Müzikle yapılan bu çalışmalarınızı dinlemek beni mutlu ediyor ama ilk etapta bazende sıkıldığım oldu ama geçti. Şimdi hemen hemen günün her saatinde dinliyorum.music45Fırsat buldukçada sitenizi yani sizleri ziyaret ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.sapkal89
selam arkadaşlar..ben denizliden mine..
merhaba ben sarya yeni katıldım siteye dosyalara nasıl girebilirim. yardım edermisiniz .teşekkürler
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.