Merhaba ben de aranızda yeniyim . Hoşbuldum diyor ve emeği geçen herkese teşekkür ederim![]()
herkese merhabalar..
site şimdiden çok hoşuma gitti..
umarım umduğum gibi gelişir herşey..
sevgiler..
merhaba bende sitenize yeni üye oldum umarım hayırlı olur hakkımda ve hakkımızda
hoş buldum iyilik güzellik ve sağlık herkesle olsunt678
benim problemim tipik ev hanımı olarak kilolar
hoş gelmesine geldik de bulamadık aradığımızı..ihtimal sorun bendedir de..telkinleri indiremedim bi türlü.nasıl oluyor biri anlatsın.LÜTFEN
hoş gelmesine geldik de bulamadık aradığımızı..ihtimal sorun bendedir de..telkinleri indiremedim bi türlü.nasıl oluyor biri anlatsın.LÜTFEN
Merhabalar,
Mutluluk, Huzur hepimizle olsun. HOŞBULDUK.
actionsmilemerhaba ben de yeniyim, ritmotrans kavramını ilk kez bir arkadaşımdan kilo verme konusunda konuşurken duydum hayatımdeğişti.com la karşılaştım internete girince... iyi ki de karşılaştım. faydalı olacağını umuyorum. teşekkürederim956k
merhaba kedicik
merhaba pisimbat
Ben de forumunuza birkaç aydır üyeyim fakat hiç aktif olamadım. Telkinleride arada bir dinlemiştim.
Antalyadaki seminere katıldım ve çok etkilendim. Vaktim oldukça ben de artık forumda sizlerleyim...
sevincli mmmmmmmmmıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr mmmmiiiiiiiiiiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwmmmmmmmmmmmauuuuuuwwwwwwwwwwwwwww
merhaba aaaaaaaaa siyah hoş geldin senmiydin sevincli siyah en favori rengimdir
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.