hoş geldiniz site cat56niz benim efm memnun oldumhoş geldim de biraz zor geldim,site kedisi de neymiş dedim,uğramak için epey gayret sarfettim!!!Ama sonunda site kedisine ben de merhaba dedim12389
kedicik merhaba benakınyıldız ara sıra bana da uğra görüşürüztender45
merhaba kedicik yeniyim ben de tanışmak istedim
Merhabaaaaa sitenin deli kedisiiiiii bende burayi tesdüflerle dolu bi sekilde buldum ama süper bi bulus oldu......eee merhabada demedendende olmaz simdi
Hosgeldimmmmmmmmmmm![]()
SELAM PİSİCİK .......4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM ...AMA KENDİME GELMEM ZOR OLDU...İLERE BENDE KIDEMLİ ÜYE OLURUM İNŞALLAH...GEÇ KALMAK HİÇ VARMAMAKTAN İYİDİR.....music454 DÜNDÜR BU ŞEKİLDEYİM...
selam pisicik
arkadaşım yönlendirdi ve burdayım![]()
selam, bakalım zaman bize ne leri yaşattıracak..![]()
Kedi! fonxyonun nedir?
Bir aslan miyav derse, küçük fare kükrerse bu durumda kediye ne olur?
a) Bakkala gider bi kısa samsun alır ve döner
b) Anakartı yanmıştır üzülür
c) Play Station'da tekken oynar
d) Kutumda büyük hissediyorum
e) Benim memurum işini bilir
Sevgiler minik kedi... Cevabını merak ediyorum, herkese açık bi sorudur da kendileri...
Selam kedi hanımefendileri...
Cevabınızı okudum, anladığım şu, anlatamamışım... =) "Fonksyonun ne?" derken hani böyle alttaki paragrafa giriş gibisinden olsun gibiydi. gibi gibiyim gibiyim... Gidi değilim..
Zaten başka bi sitede admin olduğum için, ilgimi çeken konuları EN baştan okurum hep... Sondan iki kelime okuyup karalayan A++ sınıfı çamaşır makinelerinden değilim... Yanlış anlaşılmak istemem :
Cevap için ve emek emek yazdıkların için teşekkürler kedi insanı :![]()
hoş geldik hoş bulduk
hoş buldum şaşkınlık içindeyim siteyi heyecanla geziyorum olamaz böyle bişey
nereye bakıcam ne yapıcam bilmiyorum yol gösterirmisiniz
bana
merhaba,ben yeni geldim) umarım herşey daha da güzel olacak sizlerle.
mucizeler bizim içimizde saklı umarım burda kendinizin ne kadar değerli olduğunuza ve kendinizin değerine farkına varacaksınızdır bizler bir tren yolu üzerindeki güzel bir durağızMERHABA BENDE YENİ SAYILIRIM.ASLINDA MUCİZE BEKLİYORUM BURDAN.AMA ÇOK İNANDIM İNŞALLAH İSTEKLERİM GERÇEKLEŞİR.![]()
selamlar kedicik ben yine uğradım
verdiğiniz cevaplara baktımda, acaba neden bi size uğruyoruz bunu merak ettim, bunu sakın kabaca bir soru gibi görmeyin, sadece içimdeki merak duygusu kabardıda birden. üyeleri tanımanın bir yolumu acaba? yada siteyi eğlenceli bir hale gitirmek mi? yada ne bileyim, ilk girdiğimizde huysuz bir kediyle iletişimimiz neydi, telkinler sonrası ne duruma geldik iletişimde.. vs. gibi mi?
teşekkürler
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.