site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

bende yeni katıldım aranıza hoşbuldum

bende yeni katıldım aranıza hoşbuldum

sefa geldin sevincliben site girişine pusu kurmuş sitemizin cat56 si dünya üzerinde bir cat56 ye sahip olan tek ve harika bir siteye üye pşman çok güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz

merhaba pisimbat, hoşbuldum, çok hoş buldum bu siteyi iyi ki geldim :)))

merhaba pisimbat, hoşbuldum, çok hoş buldum bu siteyi iyi ki geldim :)))

tabiki bazen hayatımızda farkına varmadan aldığımız kararlar sonucu iyi şeylere vesile olur tıpkı bizim sitemiz gibi .
hoş ve sefa geldin sevincli

merhaba , hayata karşı tüm güvenimi kaybettiğim ,kendimi yalnız hissettiğim şu günlerde karşıma tesadüf eseri çıktınız.telkinleri dinlemeye bu gece başlıyorum.Kendimi mutlu hissetmek istiyorum umarım faydasını görürüm.Sizden ayrıca bir ricam olucak new age versiyonlarını indirmek istiyorum fakat başaramadım yardımcı olurmusunuz?

merhaba , hayata karşı tüm güvenimi kaybettiğim ,kendimi yalnız hissettiğim şu günlerde karşıma tesadüf eseri çıktınız.telkinleri dinlemeye bu gece başlıyorum.Kendimi mutlu hissetmek istiyorum umarım faydasını görürüm.Sizden ayrıca bir ricam olucak new age versiyonlarını indirmek istiyorum fakat başaramadım yardımcı olurmusunuz?

hoş geldiniz kaybettiğini sandığınız ama bir süreliğinme sizde gizlenen tüm güzelliklere tekrar kavuşabileceğiniz güzel paylaşılımların yapıldığı sitemizde sorduğunuz soruya ben hariç diğer medaratör arkadaşlarım cevap verbilirler kusura bakma ben sadece sitemizin cat56 siyim

Hoş geldiniz..
New age versiyonları geçici bir süre kaldırdık tekrar ekleyebiliriz.Şu an için linkler aktif değildir

cat56
SELAM
partysmiley

bumudur partysmiley evet budur işte heycandan yerinde duramayan yeni bir üyemiz aynı ben sevincli yahu heycanlı kıpraşık karmaşık hoş geşdin ben sitemizin asi blook hırçın vede hür cat56 si

uğra dendi uğradım acemiyim ama alışmam zor olmayacak gibi... hoş geldimm :)

uğra dendi uğradım acemiyim ama alışmam zor olmayacak gibi... hoş geldimm :)

şimdi şöyle bir durum var dünya üzerindeki cat56 ye sahip tek siteyiz hele birde bu cat56 nin kocaman yürekli bi dolu arkadaşı var canlar ciğerler ayy ciğer dedimde canım çekti elalemin cat56 si kasap bulur ben tutturdum hayatımı değiştiricem dedim kaçtım kasaptan vallahi sevincli bana uğrayacaksınki bu yazıyı okurken allahım bu deli cat56 nerden çıktı diye düşünürken siteyi dolaşacak başlıkları okuyacak kısa sürede bize bağlanacaksın bir bakacaksın hayatın rayına oturmuş hatta hızlı tren modunda gidiyor evet fazla zırvaladım hoş geldiniz .

not: sitedeki tek deli asi hırçın küstah hür cat56 benim diğerleri akılları pek başlarında hanımefendi beyefendilerdir sanma herkes ben gibi yani

Merhaba,Umarım benden sıkılmaz,sabır gösterirsiniz

Merhaba,Umarım benden sıkılmaz,sabır gösterirsiniz

sabır birçok şeyin anahtarıdır önemli olan sabır anahtarı ile açacağınız doğru kapıyı bulmak bence bulacaksınızdır . hoşgeldiniz sevincli

size ugramadan mı geçmişim bilemedim merhabalar ugradıysam tekrar merhabalar sevgiler saygılar

Cevap: ..

pisi pisi merhaba ben yeni üyenizim kedileri çok sevdiğim için ilk seninle konuşmak istedim .dilediğince şımar pisicik sana her şey yakışır.

merhabalar aranıza yeni katıldım. umarım sık sık görüşürüz :)

O0hoşbuldum dostlar.burada olduğum için mutluyum gerçekten.neseli56

Herkese merhabalar.... Herşey için çok teşekkürler :) Yolun başındayım çok yolum var :) Herkese selamlar...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri