Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim)) merhaba pisicik...
evett çekim sahama birisi girmişsevinclibiz cat56 ler böyleyizdir işte çekiciyiz yahu s456
Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim)) merhaba pisicik...
merhaba,,,yeni üye kervanına bende katıldım,,,,bu ilk msjım oluyor,,,daha siteyi tanıma aşamasındayım,,,,,,,sevgiler
ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak
gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile
42 yşındayım kazık kadar bi cat56 yim hayatım değişti sitesi yuvamdır bekarım cat56 leri başta olmak üzüere tüm hayvanları severim .
hoşve sefa geldiniz sevincli
T.ederim pisimbat
bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş
y789alem şakacı şeker mi şeker kedi...
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha
arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada...
sevgiler..actionsmile
merhaba pisimpat
ben erhan
2 ya da 3 aylık bi üyeyim.. bu ilk mesajım gecikmelide olsa hoşbuldum pisicik ve diğer üyeler![]()
herkese merhaba.....
SELAM BEN DE YENİ ÜYEYİM. BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM VE YAZILANLAR DA DOĞRU BANA EN BÜYÜK ETKİSİ ÇOK SUSATMASI OLDU. HAHA MP3 LERİ DİNLEMEYE BAŞLAR BAŞLAMAZ ÇOK SUSADIM VE BİR SÜRAHİ GETİRDİM DAHA SONRA ÇOK SUSATTIĞINI OKUDUM
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.