site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim :))) merhaba pisicik...

evett çekim sahama birisi girmişsevinclibiz cat56 ler böyleyizdir işte çekiciyiz yahu s456

merhaba,,,yeni üye kervanına bende katıldım,,,,bu ilk msjım oluyor,,,daha siteyi tanıma aşamasındayım,,,,,,,sevgiler

ilk mesajınızı buraya yazmış olmanız zaten en güzel olay benim açımdan ve sizin için hoş ve sefa geldiniz sitemizi inceledikçe ve okudukça doğru yerde olduğunuza emin olacaksınız sevgiler sevincli

ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak
gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile

ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak
gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile

42 yşındayım kazık kadar bi cat56 yim hayatım değişti sitesi yuvamdır bekarım cat56 leri başta olmak üzüere tüm hayvanları severim .
hoşve sefa geldiniz sevincli

42 yşındayım kazık kadar bi cat56 yim hayatım değişti sitesi yuvamdır bekarım cat56 leri başta olmak üzüere tüm hayvanları severim .
hoşve sefa geldiniz sevincli

y789alem şakacı şeker mi şeker kedi...
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha

arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada...

sevgiler..actionsmile

bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş

T.ederim pisimbat

bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş

hoşgeldin yakamoz umarım ay ışığının denizde yansıması kadar güzel yazıların ve paylaşımların olur ışıl ışıl günler senle ve bizlerle olsun.
imzama gelince her kelime beni yansıtır inanmazsanız sitedeki arkadaşlarımıza sor yazılarımla şakalarımla burdayım bensiz bu siteyi fareler basar yahuublook atakan bir fare ve aslan gülümsemesi koysana yahuublook

y789alem şakacı şeker mi şeker kedi...
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha

arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada...

sevgiler..actionsmile

ehh hayatı biraz ti 'ye almak gerekir yoksa kanser eder yahu y789bak bu doğrulandı ben kanserim yahublookkelimelerlede olsa bir şekilde şakalaşmak lazım çok ciddi değil yaşam malesef suuzzyyy kardeşim hazirana gelsene istanbula gulensmiley

canım....inşallah diyeyim...:zpzp:( ay bu ne şirinmiş...)zıp zıp

evde iki koca bebek var önce onları ikna etmek lazım...sevincli aklımda bi takım planlar var...dusun2

belli olmaz benim işim...y789

merhaba pisimpat
ben erhan

2 ya da 3 aylık bi üyeyim.. bu ilk mesajım gecikmelide olsa hoşbuldum pisicik ve diğer üyeler:)

SELAM BEN DE YENİ ÜYEYİM. BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM VE YAZILANLAR DA DOĞRU BANA EN BÜYÜK ETKİSİ ÇOK SUSATMASI OLDU. HAHA MP3 LERİ DİNLEMEYE BAŞLAR BAŞLAMAZ ÇOK SUSADIM VE BİR SÜRAHİ GETİRDİM DAHA SONRA ÇOK SUSATTIĞINI OKUDUM

merhaba pisimpat
ben erhan

merhabasevincli

2 ya da 3 aylık bi üyeyim.. bu ilk mesajım gecikmelide olsa hoşbuldum pisicik ve diğer üyeler:)

sefa geldinsevincli

herkese merhaba.....

hoş geldinsevincli

SELAM BEN DE YENİ ÜYEYİM. BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM VE YAZILANLAR DA DOĞRU BANA EN BÜYÜK ETKİSİ ÇOK SUSATMASI OLDU. HAHA MP3 LERİ DİNLEMEYE BAŞLAR BAŞLAMAZ ÇOK SUSADIM VE BİR SÜRAHİ GETİRDİM DAHA SONRA ÇOK SUSATTIĞINI OKUDUM

su hayattır hoşgeldin sevincli

hoş geldim de biraz zor geldim,site kedisi de neymiş dedim,uğramak için epey gayret sarfettim!!!Ama sonunda site kedisine ben de merhaba dedim12389

Merhabaaaaa sitenin deli kedisiiiiii bende burayi tesdüflerle dolu bi sekilde buldum ama süper bi bulus oldu......eee merhabada demedendende olmaz simdi :D
Hosgeldimmmmmmmmmmm :D

SELAM PİSİCİK .......4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM ...AMA KENDİME GELMEM ZOR OLDU...İLERE BENDE KIDEMLİ ÜYE OLURUM İNŞALLAH...GEÇ KALMAK HİÇ VARMAMAKTAN İYİDİR.....music454 DÜNDÜR BU ŞEKİLDEYİM...

selam pisicik
arkadaşım yönlendirdi ve burdayım:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri