sevgili öğretmenimiz engilizce'nin doğum günü partisi..

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
[FONT=&quot]
engilizce cim canım 956k

önce özür çiçeklerimizi kabul et..
19474glitterbouq1iigv0cjt5.gif

doğum gününü forumun taşınma telaşında gecikerek kutladığımız için..
HappyBirthday57.gif

hoşgörüne sığınarak kutlamamız başlasın..
157.gif

sevgiler..
[/FONT]

[FONT=&quot]
55725649yk8.gif

weather159ow2.gif
harika bir yıl geçirmeni dilerim..

22.gif
yeni yaşında arzuladığın tüm hedeflerin kolaylıkla gerçekleşsin..
sevdiklerinle birlikte; huzur.. refah.. bolluk içeriisnde ..
nice mutlu senelere..

sevgiler.. kiss3
[/FONT]

Canım Engilizce'cim doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşın sana en büyük mutlulukları,huzuru getirsin.

Eşinle beraber nice mutlu senelere canım.

Sevgiler.
kiss3

Doğum günün kutlu olsun engilizce,

Yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum..

Aslında özelden de belirttiğim gibi,dün gece doğum günü partisi konusu açılmıştı,forum taşınma esnasında silinmiş.

shamanic'e nezaketi için teşekkürler..Nice senelere..:)

sağlık dolu mutlu seneler

Sağlık ve mutluluk dolu nice seneler diliyorum.

sevincli nice mutlu yaşlar geçirmen dileğimle wave

Mutluluk,huzur,sağlıkla dolu güzel seneler :)

dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

nice mutlu yıllara sevgili engilizce....blissyhayatın boyunca gönlünden geçen tüm güzelliklerin olması dileğiyle...

sevgiler..actionsmile

Dogum gununu kutlarim, nice mutlu senelere

pasta84bf1.jpg
bu pasta benden size doğum günü hediyesi olsun...sevgiler...f678h

ENGİLİZCE' ciğim doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşında mutluluğun artarak devam etsin..

sevgili engilizce doğum günün kutlu olsun. mutluluk, başarı ve sağlık diliyorum..

Sevgili arkadaşlarım; shamanic, Belgin, yeni bir hayat, Atakan Bey, Psimbat, away, Mehmet, pamuk, ragravs, suzzy, su duru, 01nisan, sanemce, melodis ve arkadaşlığın değerini bilen tüm forum üyeleri ince düşünceniz ve güzel dilekleriniz için hepinize kucak dolusu teşekkürler:) Benim için dilediğiniz güzelliklerin hepimizin hayatında tezahür etmesini diliyorum.

Doğum günüm forumun değiştiği güne denk geldiği için kutlama olmasını beklemiyordum açıkçası. Zaten yeni bir hayat özelden belirtmişti konu açıldığını ama sonra kaybolduğunu.( nezaketi için tekrar teşekkür ediyorum) Aslında kutlama olmasaydı da önemli değildi ama unutmamış olmanız beni çok sevindirdi:) Hassas shamanicim de özürlerini sunmuş. Olur mu hiç öyle şey. Ben sizlerin ne kadar düşünceli olduğunuzu zaten biliyorum:)

Bu arada eşim de evci izninde beraber kutladık:) Pek giremedim siteye ama yeni hali çok kullanışlı olmuş gibi geldi bana. Sevgiler...

Yeni yaşın kutlu olsun sağlık mutluluk başarı dilerim

Sevgili Perilice uzun zamandır susuyorsun:( Sesini duymak çok güzel. Tşekkürler canım..

Hayal mi görüyom pericik sahalara geri mi döndü y789
Eh nihayet be canım ya nihayet..
Hoşgeldin..kiss3
Engilizcecim yeni foruma geçiş karışıklığı sebebiyetiyle,
40 gün 40 gece senin doğum günün kutlanmaya devam edeceğe benzer.. girlhaha
Nerdeyse pazar oldu hala sen kutlanıyon..
Hadi gene iyisin..smil56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri